Tam isabet olmuş şorulata şorulata çay icerken iştahım kaçtı dur ağuz daduyla içeyimKocanı aşkla beklemene nazar mı oldu yoksa
arkadaşımımn moralı bozuk bir yanına uğrayayım desemboşver yarın düzelir derdi
Yok bildiği herkesin sevdiği yemeği yapmak kolayına geliyoracaba çok mu seviyorlar negom. Bir çeşit hobi gibi
Eller göbek üstünde bitişikAllah çok şükür
Buranın yerli lahanası bitti kültür lahanalarında lezzetli değilÖff ağzım sulandı
Çamaşır suyu bitmiştir en fazlabir kadının ne derdi olabilir efser
Klorakı bitmişidirbir kadının ne derdi olabilir efser
Yakın zamanda sardım yeter daha saramamBuranın yerli lahanası bitti kültür lahanalarında lezzetli değil
Çamaşır suyu bitmiştir en fazla
Klorakı bitmişidir
değerli çıktı içimden be
Yok bildiği herkesin sevdiği yemeği yapmak kolayına geliyoronun menüler bellidir çok çeşitli değil
Yuhhhhh ya inadabenim kaynananin da fix
nohut, kavurma, pirinç pilavı, tarhana mercimek ya da Ankara tarhanasi. yazsa taze fasulye. bide firinda patatesle tavuk ya da köfte
ilk evlendiğimde her hafta yemeğe gidiyoduk en az bir kere. ve benim işkembe yemediğimi ogrendigi için her gittiğimizde işlemde çorbası yapmıştı
inatla aylarca
Gaknem karıbenim kaynananin da fix
nohut, kavurma, pirinç pilavı, tarhana mercimek ya da Ankara tarhanasi. yazsa taze fasulye. bide firinda patatesle tavuk ya da köfte
ilk evlendiğimde her hafta yemeğe gidiyoduk en az bir kere. ve benim işkembe yemediğimi ogrendigi için her gittiğimizde işlemde çorbası yapmıştı
inatla aylarca
Olsada var saymazlarbir kadının ne derdi olabilir efser
Olsada var saymazlar
Bugün sevdiğim deterjan indirime girdi kocam almadı diye dert yanasım var
Yuhhhhh ya inadatahammül edemiyorum onun kokusuna
Kaynananla ilgili temennisinden sonra başladı her şey
E dolaylı yoldan temizlik de yapamıyom .Çocuklara ağzım değmedi lan
Ariyel febrez sıvı deterjandı ama o arkadaşını teselliye gittiHangi deterjanı alacağına karar verememişte olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?