- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Eşime diyorum çocuklar büyüsün hafta içi dersim olmadığı gün olursa çocukları okula gönderip akşama kadar uyuyacağımBebeli olmasan şundan geliyordu
Kıyamam
Gül gül napalım ağlasak ne faydaNe gülme imocisi tamamen resimden kaynaklı yanlış anlaşılma olmasın
Karnına nolmuş tövbe est yaa ayyy haberlerde diyo doğu kara kışta diye tatilmisiniz bugünGeçmiş olsun bonuscuk. Benim de büyüğün karnı ağrıyormuş göndermedim . Duyunca saçlarım şu şekil olduEki Görüntüle 3030280
Sayılıdır şu dediğini yaptığım, en fazla 10 a kadar bölük pörçük o da. Ben akşam ve özellikle gece uykusunu tercih ederimEşime diyorum çocuklar büyüsün hafta içi dersim olmadığı gün olursa çocukları okula gönderip akşama kadar uyuyacağımumut fakirin ekmeği işte
İnşallah ciddi bir şey değildir ya ama ben bu fotoğrafa bakıp ciddi olamıyorum orası ayrıGeçmiş olsun bonuscuk. Benim de büyüğün karnı ağrıyormuş göndermedim . Duyunca saçlarım şu şekil olduEki Görüntüle 3030280
Aynen bi kere uyuyayım temiz uyuyayım deliksiz 6 saat yetiyor ama yat kalk yapınca 10 saatte yetmiyorSayılıdır şu dediğini yaptığım, en fazla 10 a kadar bölük pörçük o da. Ben akşam ve özellikle gece uykusunu tercih ederim
Yok kuru ayaz var bolcaKarnına nolmuş tövbe est yaa ayyy haberlerde diyo doğu kara kışta diye tatilmisiniz bugün
Ayneeen bak 12 de yattım 6 da kalktım, arada çocukların üstüne baktım wc falan yetiyor yani ama bölük bölük 10 saat uyusan yetmez.Aynen bi kere uyuyayım temiz uyuyayım deliksiz 6 saat yetiyor ama yat kalk yapınca 10 saatte yetmiyor
Pp yapayım ben bunuİnşallah ciddi bir şey değildir ya ama ben bu fotoğrafa bakıp ciddi olamıyorum orası ayrı
Geliyor bugün bilennnnnzikÜtü,kocayı kapıya koyma, yatagi toplama nevresim bölümü düzenleme yaptım
Devamm
Amin canım sağol inşallahGecmis olsunNego insallah salgin degildir.
Su ev bi toparlansin daha ne isterim 3.dünya savaşı burda cikmis sanki kalintilari varGeliyor bugün bilennnnnzik
Ütü,kocayı kapıya koyma, yatagi toplama nevresim bölümü düzenleme yaptım
Devamm
Beslenmeye hem pankek hem krep yaptım 7:50 den sonra soğumuş koymaya hazır olmuştuGüzelce kahvaltımı yapayım. 30 dakikadan az sürede hazırladığım pankekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?