Bi hava aldı içeri girdi demekProfildeki cocuk kaybolmuştur
Saniyelik göründü acaba hayal mi gördüm dedim o an kendimden korktumBi hava aldı içeri girdi demek
O ilaç çok manyak bir şey 3 gün iç yeniden dogmusa çeviriyor insaniLora 2 tane katarin aldım garnımı eyice doyurdum suya vitamin koydum acılara yürüyor korkmuyorum
Ağzın pankek üstü fındık ezmesi yesin nurO ilaç çok manyak bir şey 3 gün iç yeniden dogmusa çeviriyor insani
Ne güzel dua bunlar pankeke alışkınım.Ağzın pankek üstü fındık ezmesi yesin nur
Portakal reçelide olurNe güzel dua bunlar pankeke alışkınım.
Ama üzerine fındık ezmesi hiç denemediydim.
Bir gün deneyem bakem
Regl zamanlarında mısın?Merhaba günaydınSon günlerde ruhen kendimi iyi hissetmediğim için gelemedim foruma. Sebebini bilmediğim bir şekilde öfkeliyim, sinirliyim, mutsuzum. Bir haftadır dışarı çıkmamışım, dün akşam eşim zorla dışarı çıkardı. O biraz iyi geldi. Bu sürede elimi hiçbir işe de sürmedim, tabii ev aldı başını gidiyor. Kendimi zorlayarak bir şeyler yapmaya çalışacağım bugün.
Bonus Nego geçmiş olsun. Geçmişe dönemedim tüm hastalara şifa diliyorum.
Ruhum fakirliğe alışmış aşağı bakmıyorum hiçBen proyum seni aşağıda görüyorum biliyon dimiAktif Lora
Merhaba günaydınSon günlerde ruhen kendimi iyi hissetmediğim için gelemedim foruma. Sebebini bilmediğim bir şekilde öfkeliyim, sinirliyim, mutsuzum. Bir haftadır dışarı çıkmamışım, dün akşam eşim zorla dışarı çıkardı. O biraz iyi geldi. Bu sürede elimi hiçbir işe de sürmedim, tabii ev aldı başını gidiyor. Kendimi zorlayarak bir şeyler yapmaya çalışacağım bugün.
Yav he heLora 2 tane katarin aldım garnımı eyice doyurdum suya vitamin koydum acılara yürüyor korkmuyorum
Pankek üstü çikolata veya fıstık ezmesi reçelAğzın pankek üstü fındık ezmesi yesin nur
Sağolasın. Allah ferahlık versin.Merhaba günaydınSon günlerde ruhen kendimi iyi hissetmediğim için gelemedim foruma. Sebebini bilmediğim bir şekilde öfkeliyim, sinirliyim, mutsuzum. Bir haftadır dışarı çıkmamışım, dün akşam eşim zorla dışarı çıkardı. O biraz iyi geldi. Bu sürede elimi hiçbir işe de sürmedim, tabii ev aldı başını gidiyor. Kendimi zorlayarak bir şeyler yapmaya çalışacağım bugün.
Son görülmende duruyorRuhum fakirliğe alışmış aşağı bakmıyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?