Geçmiş olsun canım.Bizim oğlanında boynu ağrıyor ağrı kesici verdik.Zeytinyağı ile masaj yaptık sardık bakalım uyanmadı daha.Geçmiş olsun bonuscuk. Benim de büyüğün karnı ağrıyormuş göndermedim . Duyunca saçlarım şu şekil olduEki Görüntüle 3030280
Size de geçmiş olsun, inşallah.Geçmiş olsun canım.Bizim oğlanında boynu ağrıyor ağrı kesici verdik.Zeytinyağı ile masaj yaptık sardık bakalım uyanmadı daha.Ins.geçmiştir okula gidemedi bu yüzden.
Biseyin akilan karpuz kabugu düsürdunGüzelce kahvaltımı yapayım. 30 dakikadan az sürede hazırladığım pankekle
Az kaldı bayilacak kivama gelmek üzereyim acliktanLora dünya işi ulan dünyada kalacak gel çay iç.
Dinlen dicem de beyzbol sopasiylan bekliyorLora 2 tane katarin aldım garnımı eyice doyurdum suya vitamin koydum acılara yürüyor korkmuyorum
Hicte bileneeee ben kagit ayiklamaya gittim ☻Ben proyum seni aşağıda görüyorum biliyon dimiAktif Lora
Gözümde canlandıErken diye acele acele gidim gelim insallah kimse görmez ferace üzerine hırka giydim acayip bisey oldu
Giyenler var canım.Soğuk tabi hiçbirşeycik olmaz.Erken diye acele acele gidim gelim insallah kimse görmez ferace üzerine hırka giydim acayip bisey oldu
Malzeme varsa pankek veya krep yap,ne demek ekmek yokCay tazeydi hemen kahvalti yapim dedim bir dilim bile ekmek birakmamis namissizlar
Ya makinenin içine koysaydınBugün çarşaflar değiştim çamaşır makinasına koyarken telefonumu dolabın içine koymuş dolabı kapattım evede 2 saat telefon aradım aşağı inip kv ye ara diyecektim çamaşır bittimi diye bakarken gördüm
Prenses onlari yemiyorMalzeme varsa pankek veya krep yap,ne demek ekmek yok
GünaydınGünaydın sağlıklı, huzurlu, hoş muhabbetli bir hafta diliyorum
Eki Görüntüle 3030259
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
Daha 15 gün falan var nur. Ondan değil muhtemelen.Regl zamanlarında mısın?
İnşallah bonus, çok teşekkür ederim.Bugün daha iyi olursun inşallah
Çok teşekkür ederim nego.Sağolasın. Allah ferahlık versin.
Orda görünce aklıma gelmedi değilYa makinenin içine koysaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?