Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teknosadan bakındım satıcı normal süpürgenin yerini tutmuyor dedi dikey süpürgeler. Ben de marka model bilmediğim için dikey süpürgede tecrübesizim. Ama bencede çok portatif rahat olur kullanımı
Aynen kullanımı çok rahat görünüyor. Takip ettiğim bi influencer bu ara yeni aldı sürekli paylaşıyor çok memnunum diye de ordan aklıma geldi benim de

Siz azerilerden almışsınız bu geleneği
Onlarda aynı bizim bayramlar gibi geniş çablı bir temizlik yapar özellik kapı önlerini temizlerler en sevilen yemekler ve tatlılar pişer ve akraba ziyaretleri olur

Miniğin dışı çıktımı
Çıktı çıktı ek gıdaya dişsiz giremiyor benimkiler
Siz azerilerden almışsınız bu geleneği
Onlarda aynı bizim bayramlar gibi geniş çablı bir temizlik yapar özellik kapı önlerini temizlerler en sevilen yemekler ve tatlılar pişer ve akraba ziyaretleri olur
Azeriyiz zaten canım
Sen gelenek diye yap süs diye yap nevruza niyet edilirse sakata girer.
Gelenek olmuş çocuklar eğlensin baharın gelişi kutlansın diye daha bir sürü şey var buğday çimlendirilir (semeni) çerez vs bol bol olur ben yıllardır dışardayım unuttum kutlamayı açıkçası

Nevruz dışında hepsi tamam nevruz bahar adı altında mecusi bayramıdır müslümanın kutlaması asla caiz değil. Bazen bilinmiyor bahar bayramı kulağa çok hoş geldiğinden o yüzden hatırlatmak istedim canım yanlış anlama sakın

Halı çırpmayı çok seviyorum sanki daha temiz oluyor
siteninin girişindeki korkuluklarına bakıp bakıp burdan ne halı sirkelerdim diyorum
O zaman banada öğretirlerdi senenin kaç olduğunu
Lüks sitede oturuyor olsaydım minelli dyson gibi süper süpürgelerim olurdu, o tozları silkelemeye gerek kalmazdı veya ultra lüks antibakteriyel halılarım olurdu
Kendi aile apartmanı bahçesi olan mahalle çooocuuğuyum

Hah tam zamani ödevin sökük coraplari ayirmistim sanki belirtmisim gibi ikiside bugün sökük giymisler 3 kez corap degistik sabah sabah

O şarjlı daysından yoksa evdeki süpürgede diğerleri de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…