golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Aynen kullanımı çok rahat görünüyor. Takip ettiğim bi influencer bu ara yeni aldı sürekli paylaşıyor çok memnunum diye de ordan aklıma geldi benim deTeknosadan bakındım satıcı normal süpürgenin yerini tutmuyor dedi dikey süpürgeler.Ben de marka model bilmediğim için dikey süpürgede tecrübesizim. Ama bencede çok portatif rahat olur kullanımı
Miniğin dışı çıktımıAmin canım hepimiz için
İnşallah ya Kimse de olmayınca tek başıma biraz daha zorlanıyorum
Diş çıktı şükür de huysuzluk miras kaldı
Siz azerilerden almışsınız bu geleneğiBizde de bahara doğru soğan kabuğunu biriktirirler ama Nevruz Bayramını kutlayıp yumurtaları doğal bir şekilde boyamak için Selizay Teneffus Zili M Musluk Suyu (evet nevruz bizde bir bayram, akraba ziyaretleri vs ile)
Bizde de bahara doğru soğan kabuğunu biriktirirler ama Nevruz Bayramını kutlayıp yumurtaları doğal bir şekilde boyamak için Selizay Teneffus Zili M Musluk Suyu (evet nevruz bizde bir bayram, akraba ziyaretleri vs ile)
Çıktı çıktı ek gıdaya dişsiz giremiyor benimkilerMiniğin dışı çıktımı
Azeriyiz zaten canımSiz azerilerden almışsınız bu geleneği
Onlarda aynı bizim bayramlar gibi geniş çablı bir temizlik yapar özellik kapı önlerini temizlerler en sevilen yemekler ve tatlılar pişer ve akraba ziyaretleri olur
Gelenek olmuş çocuklar eğlensin baharın gelişi kutlansın diye daha bir sürü şey var buğday çimlendirilir (semeni) çerez vs bol bol olur ben yıllardır dışardayım unuttum kutlamayı açıkçasıSen gelenek diye yap süs diye yap nevruza niyet edilirse sakata girer.
Çıktı çıktı ek gıdaya dişsiz giremiyor benimkiler
Azeriyiz zaten canım
Gelenek olmuş çocuklar eğlensin baharın gelişi kutlansın diye daha bir sürü şey var buğday çimlendirilir (semeni) çerez vs bol bol olur ben yıllardır dışardayım unuttum kutlamayı açıkçası
Valla bilmiyordumNevruz dışında hepsi tamam nevruz bahar adı altında mecusi bayramıdır müslümanın kutlaması asla caiz değil. Bazen bilinmiyor bahar bayramı kulağa çok hoş geldiğinden o yüzden hatırlatmak istedim canım yanlış anlama sakın
Valla bilmiyordumben şok
Eyvallah karşimGunaydın
Sinsiler size de günaydın
Lüks sitede oturuyor olsaydım minelli dyson gibi süper süpürgelerim olurdu, o tozları silkelemeye gerek kalmazdı veya ultra lüks antibakteriyel halılarım olurduHalı çırpmayı çok seviyorum sanki daha temiz oluyor
siteninin girişindeki korkuluklarına bakıp bakıp burdan ne halı sirkelerdim diyorum
O zaman banada öğretirlerdi senenin kaç olduğunu
Hah tam zamani ödevin sökük coraplari ayirmistim sanki belirtmisim gibi ikiside bugün sökük giymisler 3 kez corap degistik sabah sabah23 mart ödevi
Sökük ,yırtık dikmek.
Ivır zıvır koyduğumuz yeri düzenlemek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
Al işte gel de küresi olduğuna inanma23 mart ödevi
Sökük ,yırtık dikmek.
Ivır zıvır koyduğumuz yeri düzenlemek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
O şarjlı daysından yoksa evdeki süpürgede diğerleri de olabilirLüks sitede oturuyor olsaydım minelli dyson gibi süper süpürgelerim olurdu, o tozları silkelemeye gerek kalmazdı veya ultra lüks antibakteriyel halılarım olurdu
Kendi aile apartmanı bahçesi olan mahalle çooocuuğuyum
Haklısın hiç bilmiyordum öyle olduğunuKerahat vakitlerinde niye namaz kılmıyoruz? Güneşe tapanların ibadet saatleridir güneş doğarken tam tepedeyken ve batarken. Buda onların dini bayramı.
Onlara benzememek için yapmıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?