23 mart ödevi
Sökük ,yırtık dikmek.
Ivır zıvır koyduğumuz yeri düzenlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Haklısın hiç bilmiyordum öyle olduğunu
Dut mu kaynatıp içmiştiniz ondan yapsan ya iyi gelir belkiÖksürmekten karnım yanlarım ağrıyor
Allah razı olsun iyi yaptın canımDoğrudur kuzum ben farkedince hatırlatmak istedim zaten.
Kışın balkona hiç çıkmıyorum bile soğuk memleketin faydasıKör topal kalktım temizlik yaptım bugün daha fazla dayanamadım
Yataklar toplandı ev havalandı toz alındı
Mutfak toplandı makina boşaldı
Balkon toplandı buz dolabı düzenlendi
Dip köşe ev süpürüldü
Halıların altı dahil silindi
Çamaşır yıkandı serildi
Ocak fırın silindi
Mutfak dolap kapakları silindi
Banyo temizlendi aynalar silindi
Duşakabin silindi
Yemek yapıldı
Mutfak toplandı
Ve kapanış
Sor ki aklına geldi mi evet kaynatim iyi dedin süpürge ❤Dut mu kaynatıp içmiştiniz ondan yapsan ya iyi gelir belki
Benimki fakir veyron xl sesi azKızlar elektrikli süpürgesinden memnun olan marka model ismi yazabilir mi?Süpürem bozuldu benim kullandığım elektrolux toz torbasız ben çok menundum ses desibeli de yüksek değil.Aynısını mı alsam diyorum farklı birşey mi acaba diye düşünüyorum.
Sen Ne Kadar Sinsi Bir İnsansın?
Sinsilik nedir? Nasıl yapılır? Hadi hadi itiraf et senin de içinde sinsilik var hatta bu sinsiliği kullanmayı da çok iyi biliyorsun! Peki o zaman gel sinsili...onedio.com
Akşam biz çok güldük siz de yapsanıza unutmuşum buraya koymayı
Bu şık ilk sana çıktı he
Diktim bu sabah siz de faydalanın dedim bendeHah tam zamani ödevin sökük coraplari ayirmistim sanki belirtmisim gibi ikiside bugün sökük giymisler 3 kez corap degistik sabah sabah
Hadi inşallahGünaydın hayırlı sabahlar
Bugün erken çıkıp eve geleceğim ve missss bir temizlik yapacağım inşallah
Ne olabilir? Olmuş 17 bin bir dysonO şarjlı daysından yoksa evdeki süpürgede diğerleri de olabilir
Dün mutfağı topluyorum bi gülme geldi telim şarjda odada olmasa elimi yıkayıp yazıcaktım.
Nego diyodu ya sen iş yapıcam deme yamuluyosun diye
Ey gidi dut dedim içimden sen yapıyosun nazar değiyo ya ben napayım bu ışıltımı daha yapmadan değiyor
D u t etiketi unutmimde
Evinde keci boynuzu özü ve tereyağı var mı?Öksürmekten karnım yanlarım ağrıyor
Ben buzdolabı olarak kullanıyorum.Kışın balkona hiç çıkmıyorum bile soğuk memleketin faydası
Güldüm ama çok mu kötüsün kızben yamuk yamuk yaptım bi de . Dedim çamaşır suyu koklim belki iyi gelir. Beynime burnuma boğazıma. Ama yok
Bende aynıyım bonusÖksürmekten karnım yanlarım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?