Canım kendimSen Ne Kadar Sinsi Bir İnsansın?
Sinsilik nedir? Nasıl yapılır? Hadi hadi itiraf et senin de içinde sinsilik var hatta bu sinsiliği kullanmayı da çok iyi biliyorsun! Peki o zaman gel sinsili...onedio.com
Akşam biz çok güldük siz de yapsanıza unutmuşum buraya koymayı
Keçi boynuzu yok nur normal pekmezimde bitmişEvinde keci boynuzu özü ve tereyağı var mı?
Çok kötüyümGüldüm ama çok mu kötüsün kız
Ulan yaa sen bizi gördün mü
Çıktı çıktı ek gıdaya dişsiz giremiyor benimkiler
Azeriyiz zaten canım
Gelenek olmuş çocuklar eğlensin baharın gelişi kutlansın diye daha bir sürü şey var buğday çimlendirilir (semeni) çerez vs bol bol olur ben yıllardır dışardayım unuttum kutlamayı açıkçası
Böyleyken vucudu yormak çok yanlışmış nur yorma kendini gelebilcek biri var mı yanına? Covid mi acaba ben bile düşündüm vucut ağrısı çok oluncaÇok kötüyümateşim de çıkıyo . Yorganın altında titriyom . Dolanıyım ama çocuklar var diye yatsam kalkamam
Tabii canım buz tutar taş gibi olur bizdeBen buzdolabı olarak kullanıyorum.sebze meyveleri sepetlere döküp balkona koyuyom
Kimse yokBöyleyken vucudu yormak çok yanlışmış nur yorma kendini gelebilcek biri var mı yanına? Covid mi acaba ben bile düşündüm vucut ağrısı çok olunca
Buraya baktım daha dur beybi başka yere bakamadımUlan yaa sen bizi gördün mü
Nur kim gızBöyleyken vucudu yormak çok yanlışmış nur yorma kendini gelebilcek biri var mı yanına? Covid mi acaba ben bile düşündüm vucut ağrısı çok olunca
Ne olabilir? Olmuş 17 bin bir dyson
Keçi boynuzu yok nur normal pekmezimde bitmiş
Çok kötüyümateşim de çıkıyo . Yorganın altında titriyom . Dolanıyım ama çocuklar var diye yatsam kalkamam
Dut işte dutNur kim gız
Çarpıldım ben heralde ya dün gece ne fenaydım bu gece öyle olmadı şükür.Ne oluyor bu gruptaki kızlara böyletoplu üst okuma mi yapalım ne yapalım ?
Katarin iyi gelmedi mi bonus
Fakir mi iyi değil 5 seneyi geçti daha filtre değişmedim halıya yapışıyor.Hepsi olabilir şu şartlarda. Toz torbasız falan şart değil annem miele almıştı torbalı o kadar güzel çekiyorki maratonlarla aynı fiyattı o zaman kaç sene oldu tabi.
Fakir artık iyi değil alman malı değil çünkü burda üretiliyor sinboyla eşdeğer oldu biçok ürünü.
Ben yinede sirkelerdimLüks sitede oturuyor olsaydım minelli dyson gibi süper süpürgelerim olurdu, o tozları silkelemeye gerek kalmazdı veya ultra lüks antibakteriyel halılarım olurdu
Kendi aile apartmanı bahçesi olan mahalle çooocuuğuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?