Sen nerden alıyon gifleri
10 da kalkacağım gelen var mı
Tamam sen söylemeden gelBen geleceğim demem daha anca sinsiden gelirim
Direk gogula konu ve gifi yazınca alıyorum çoğunluklaSen nerden alıyon gifleri
Yok canım benzer kelimeleri anlayabiliyorum göçmenlik yok bizde has be has ığdırlıyız
Farscadan anlıyormusun
Azeriler zannat insanları
Bi sen bi ben sanırsın cehennemde ikimiz yanacağızLa havleeee
Herkesin içinde bir melekmişim meğerUlan yaa sen bizi gördün mü
İyi fikirDirek gogula konu ve gifi yazınca alıyorum çoğunlukla
Ah gidi keşke sede ikimiz olsak sayıca çokuzYok canım benzer kelimeleri anlayabiliyorum göçmenlik yok bizde has be has ığdırlıyız
Sanat dallarından birine bile yeteneğim yok
Bi sen bi ben sanırsın cehennemde ikimiz yanacağız
Smiley diye aratırsan bulursun başka bir sekmede smiley sayfası açık kalırsa ordan daha çabuk alır koyarsın mesaj arasına ben öyle alışmışımki nasıl yaptığımı anlamıyorum bazenİyi fikirbu klavyedekiler ekleniyor mu
Allah razı olsun amme hizmeti oldu resmen
Bu sayfada var farklı emojiler birde bu sayfanın sonunda link verilmiş bir smiley sayfası vargolgefeslegeni
YourSmileys.org - Download smileys, web icons, glitter pictures for free or copy and paste to your message
Smileys-emoticons and animated picturesyoursmiles.org
Zepin sayfasını favori yap linki kaybetsen bile o konuda var nasılsaAllah razı olsun amme hizmeti oldu resmenbazen istiyordum gif koymak beceremiyordum bi türlü
Her şey banyoya yatmanla başladı
Ya varya alemsiniz çocuğun çişini banyodan yıkadım sergisini makineye attım sinir oluyordum.Ben anladım dut dediğini hastasın ya seslenmedimbunlar hep klorak koklamaktan
Ya varya alemsiniz çocuğun çişini banyodan yıkadım sergisini makineye attım sinir oluyordum.
Az oturup buraya baktım sinir minir kalmadı gülmekten.
Vaayyy sinsi gardaşim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?