Ben yatak odasının arka tarafını düzenleyeceğim bugün orası da yastık yorgan kitap ıvır zıvır karışık her şey var23 mart ödevi
Sökük ,yırtık dikmek.
Ivır zıvır koyduğumuz yeri düzenlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
D u t
@Onyilsonra_
fesang
i p e k
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Her şey banyoya yatmanla başladıDut işte dut
Teşekkür ederim
Ben anladım dut dediğini hastasın ya seslenmedimDut işte dut
Fakir mi iyi değil 5 seneyi geçti daha filtre değişmedim halıya yapışıyor.
Ben yormayan süpürge istiyorum o yüzden dyson minelli diyorum açıkcası onlar süper çekiyor ama yormuyor
İlaç yüzündenmiş o zaman değil mi?Çarpıldım ben heralde ya dün gece ne fenaydım bu gece öyle olmadı şükür.
Öksürük arttı işte
Sağol efserimD u t kuzum çok geçmiş olsun
Biraz o birazda üşüttüm demek öyle salak saçma bişey yaİlaç yüzündenmiş o zaman değil mi?
İlla bozacaklar iyi olan her şeyiBundan önce annemde bi fakir vardı imreniyoduk nego seninde onlardan demek. Biz kv ye aldık inanamazsın fakir olduğuna o kadar diyim. Ben saç kurutma aldım oda vasat çıktı. Traş makinesi aynen vasat.
Çok çeken illaki yoruyor ya halıya yapışıyor ya geri çekmesi zor.İlla bozacaklar iyi olan her şeyiannem de de Philips in bir modeli var bak o da süper çekiyor ve benimki gibi yormuyor
Benim süpürgem siemens o da yapışıyor halıya çok yoruyor kullanamıyorum büyük başlığı halıları bile koltuk fırçasıyla süpürüyorumFakir mi iyi değil 5 seneyi geçti daha filtre değişmedim halıya yapışıyor.
Ben yormayan süpürge istiyorum o yüzden dyson minelli diyorum açıkcası onlar süper çekiyor ama yormuyor
Ahada sonunda yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?