Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben yatak odasının arka tarafını düzenleyeceğim bugün orası da yastık yorgan kitap ıvır zıvır karışık her şey var

Fakir mi iyi değil 5 seneyi geçti daha filtre değişmedim halıya yapışıyor.
Ben yormayan süpürge istiyorum o yüzden dyson minelli diyorum açıkcası onlar süper çekiyor ama yormuyor

Bundan önce annemde bi fakir vardı imreniyoduk nego seninde onlardan demek. Biz kv ye aldık inanamazsın fakir olduğuna o kadar diyim. Ben saç kurutma aldım oda vasat çıktı. Traş makinesi aynen vasat.

Bundan önce annemde bi fakir vardı imreniyoduk nego seninde onlardan demek. Biz kv ye aldık inanamazsın fakir olduğuna o kadar diyim. Ben saç kurutma aldım oda vasat çıktı. Traş makinesi aynen vasat.
İlla bozacaklar iyi olan her şeyi annem de de Philips in bir modeli var bak o da süper çekiyor ve benimki gibi yormuyor

İşime gücüme bakayım.
Cocuk tuvalete giderken çok sıkışınca banyo sergiler hep çiş şu an mecbur yikanacak o banyo. Sergiler

Sizlere de kolay gelsin.
Hastalar hemen iyileşsin.
Sökük dikme görevini ben de aldım ihtiyacım var gerçekten.

Fakir mi iyi değil 5 seneyi geçti daha filtre değişmedim halıya yapışıyor.
Ben yormayan süpürge istiyorum o yüzden dyson minelli diyorum açıkcası onlar süper çekiyor ama yormuyor
Benim süpürgem siemens o da yapışıyor halıya çok yoruyor kullanamıyorum büyük başlığı halıları bile koltuk fırçasıyla süpürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…