Düzenli Evimiz & Hayatımız

Süpürmesi çok iyi canım. Yerde de halıda da Hiçbirşey kalmıyor. Benim bazı halılarım yüksek olmasına rağmen rahat inip çıkıyor. Odalara çok rahat girip çıkıyor. Zaten açık kapı görmesin hemen girip süpüreyim diyor. Çok titiz kendisi

Bu ne iyi Bende aksamlari plan yapip temizlendi diye yapistiriyim suratlarina belki pisletmezler

Kahvalti sonrasi mutfagi temizledim
Buzdolabini düzenledim sildim
Ocak üstü ve alti dolabi sildim
Evi süpürdüm sildim toz aldim
Camasir astim tekrar attim banyoyu silmek paklamaz az yuvarlandim yikanmasi lazim
Mutfak cam ve perdesini gözüm takildi ama kirtasiyeye gidip gelim orayi da silerim inşallah

Süpürgeden feyz alalım

Süper canım fiyatına baktım 8 bin civarı maalesef o kadar bütçem yok.Teknosada farklı seçenekler var ama.Sormak lazım tabi.Herşeyin hayırlısı olsun.

Kahvaltı hazırladım.
Bulaşık makinesini doldurdum.
Yatakları düzelttim.
Nevresimleri makineye attım.
Eşimin giysi bölümünü düzenledim.
Sökükleri diktim.
Kahvaltı masasını topladım, makineyi çalıştırdım.
Çamaşır astım.
Öğlen sofrasını kurdum.
Evi süpürdüm.
Sofrayı topladım, bulaşıkları yıkadım.
Yeşil fasulye kurusu haşladım, kavurucam.
Çocuğumu okuldan aldım.
Her gün çamura batıyor ayakkabılarını yıkadım,okul kıyafetlerini makineye attım

Belki indirime filan denk gelirsin de düşmesi çok zor galiba
O zaman daha pahalısı halıları kaldırmak yerine paspası kendim yaparım daha iyi vuracam kırbacı o herüfü bana doğum hediyesi Olarak almadığı İçin pişman edeceğim

Ben 3700e aldım o zaman. Bileydim anneme de alırdım. Şimdi 6000. Benim eşimde bıd bıd söylendi. Enişte hak etmiş, vur gitsin

Rabbim sende ki maharet ve iş yapma şevkinin çeyreğini bana verse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…