- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Süpürmesi çok iyi canım. Yerde de halıda da Hiçbirşey kalmıyor. Benim bazı halılarım yüksek olmasına rağmen rahat inip çıkıyor. Odalara çok rahat girip çıkıyor. Zaten açık kapı görmesin hemen girip süpüreyim diyor. Çok titiz kendisiSilme özelliği önemli değil canım o süpürsünde ben silerimHalılarımı süpürebilir yani değil mi ? Odadan odaya geçişte sıkıntı oluşturur mu ki? ev soğuk o yüzden kış boyunca ince yada orta halli serili her tarafta çok boş yüzeyler yok anlayacağın her odada serili.
Bu ne iyiBen sadece mutfak sandalyelerini kaldırıyorum canım. Misafir odasında herşeyin dibine rahat girip çıkıyor. İllaki tüm evi yapmak zorunda değilsin. İstediğin yeri de seçebiliyorsun. Roborock 4 farklı harita da yapıyor. Bak bir görsel atayım. Seçmeli yapmışım. Alırken pil süresine dikkat et. Benime evim büyük olmasına rağmen şarjı yetiyor. Ben de buradan arkadaşlara sorarak aldım. Eki Görüntüle 3032459
Önceden eşim de süpürürdü evi. Şimdi arada makineyi aç desem niye o süpürsün diyorBu ne iyiBende aksamlari plan yapip temizlendi diye yapistiriyim suratlarina belki pisletmezler
Uzun süredir koklamıyom ya özledimZikir gibi klorak dilinden düşmüyor dut
Bende evimi süpürdügünü görsem insan muamelesi yapardim eşin inatlasmaya gecmisÖnceden eşim de süpürürdü evi. Şimdi arada makineyi aç desem niye o süpürsün diyor
Özleme beUzun süredir koklamıyom ya özledim
Ben olmuşum ıvır zıvır23 mart ödevi
Sökük ,yırtık dikmek.
Ivır zıvır koyduğumuz yeri düzenlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Biminkini tek geçerimÖzleme bebugünlerde mahvetti göğsüm fena ağriyor kullandiktan sonra bu sefer ki şokun camasir suyu ondan mi ki
Süpürgeden feyz alalımSüpürmesi çok iyi canım. Yerde de halıda da Hiçbirşey kalmıyor. Benim bazı halılarım yüksek olmasına rağmen rahat inip çıkıyor. Odalara çok rahat girip çıkıyor. Zaten açık kapı görmesin hemen girip süpüreyim diyor. Çok titiz kendisi
Bende var gücümle direniyorumSelamlar
Ben olmuşum ıvır zıvır
Düzelicez inşallah be NegoBende var gücümle direniyorum
İnşallahDüzelicez inşallah be Nego
Süper canım fiyatına baktım 8 bin civarı maalesef o kadar bütçem yok.Süpürmesi çok iyi canım. Yerde de halıda da Hiçbirşey kalmıyor. Benim bazı halılarım yüksek olmasına rağmen rahat inip çıkıyor. Odalara çok rahat girip çıkıyor. Zaten açık kapı görmesin hemen girip süpüreyim diyor. Çok titiz kendisi
Belki indirime filan denk gelirsin de düşmesi çok zor galibaSüpürmesi çok iyi canım. Silme eh işte. Ben 1 gün durup bir gün çalıştırıyorum. Gerçekten kullanışlı. Annem de parasını biriktirmiş, ona alacağım ama fiyatlar düşer mi diye bekliyorum
O zaman daha pahalısı halıları kaldırmak yerine paspası kendim yaparım daha iyiSilmesi elle silmek gibi değil tabi. Ev çok kirli değilse idare eder. Köşe bucağı süpürüyor canım. Gireceği her yere girebiliyor. Silme için halıları toplamak lazım. Daha pahalı modellerde halı algılama var sanırım. Bizimkinde sadece bölge seçebilirsin halı varken sildirmek için.ben silme yaptırdığım da tüm halıları topladım. Gece çalışması avantaj. Örneğin xiaomi mop pro 2 karanlıkta çalışmıyor. Elektrik hiç harcamıyor canım. Önünde takılacağı engel yoksa dışardayken çalıştırabilirsin.ben çoğunlukla ile gelince çalıştırıyorum, zaten haritadan takip edebiliyorsun
Ben 3700e aldım o zaman. Bileydim anneme de alırdım. Şimdi 6000. Benim eşimde bıd bıd söylendi. Enişte hak etmiş, vur gitsinBelki indirime filan denk gelirsin de düşmesi çok zor galiba
O zaman daha pahalısı halıları kaldırmak yerine paspası kendim yaparım daha iyivuracam kırbacı o herüfü bana doğum hediyesi Olarak almadığı İçin pişman edeceğim
Rabbim sende ki maharet ve iş yapma şevkinin çeyreğini bana verse keşkeKahvaltı hazırladım.
Bulaşık makinesini doldurdum.
Yatakları düzelttim.
Nevresimleri makineye attım.
Eşimin giysi bölümünü düzenledim.
Sökükleri diktim.
Kahvaltı masasını topladım, makineyi çalıştırdım.
Çamaşır astım.
Öğlen sofrasını kurdum.
Evi süpürdüm.
Sofrayı topladım, bulaşıkları yıkadım.
Yeşil fasulye kurusu haşladım, kavurucam.
Çocuğumu okuldan aldım.
Her gün çamura batıyor ayakkabılarını yıkadım,okul kıyafetlerini makineye attım
Filmlere üzülmek de ömür törpüsüÖdev yapıyorumdur masumları açtım. Az ağrıyodu karnım bi de ağlıyorum ona ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?