AmiinRabbim sende ki maharet ve iş yapma şevkinin çeyreğini bana verse keşke
O zaman alsaydı yarı fiyatına alacakmış işte 6 aydır bebelerle nasıl ev temizledim bunun bedelini ödeyecekBen 3700e aldım o zaman. Bileydim anneme de alırdım. Şimdi 6000. Benim eşimde bıd bıd söylendi. Enişte hak etmiş, vur gitsin
Oyy nenemm bi düzeleydik yaza dizlerimizi kuma gömerizBaşımı üşütecek bir ortam olmadı ama alnımdan ağrı başladı başıma yayıldı bu ne yav pöf
Kalın şal örtüyorum başıma dışarı çıkarken daha napıyım
Babaannem aklıma geldi:)Başımı üşütecek bir ortam olmadı ama alnımdan ağrı başladı başıma yayıldı bu ne yav pöf
Kalın şal örtüyorum başıma dışarı çıkarken daha napıyım
Çabuk üşüyor çabuk da ateş basıyor zaten başımaBabaannem aklıma geldi:)
Çok yaşlı olduğundan saçı yoktu ne örtsem kafacığım üşüyor derdi:) Beyaz iç tülbentinden kılıf yapıp içine yün koymuştu kafasına geçiriyordu canımın içi
Sen yapma da öyle aklıma geldi
Akşam yemeklerini de yaptım yedik (Yayla çorbası, fasulye kavurma)Kahvaltı hazırladım.
Bulaşık makinesini doldurdum.
Yatakları düzelttim.
Nevresimleri makineye attım.
Eşimin giysi bölümünü düzenledim.
Sökükleri diktim.
Kahvaltı masasını topladım, makineyi çalıştırdım.
Çamaşır astım.
Öğlen sofrasını kurdum.
Evi süpürdüm.
Sofrayı topladım, bulaşıkları yıkadım.
Yeşil fasulye kurusu haşladım, kavurucam.
Çocuğumu okuldan aldım.
Her gün çamura batıyor ayakkabılarını yıkadım,okul kıyafetlerini makineye attım
Gastrit mi acabaMidem aç kalınca ağrıyor, yemek yiyince geçiyor ama yemekten bir süre sonra yanıyor
Midem aç kalınca ağrıyor, yemek yiyince geçiyor ama yemekten bir süre sonra yanıyor
Google amca ülser diyorGastrit mi acaba
Ne gülüyon kızım çok ağrıyor
Ağrısını gülmedim ya kıyamamNe gülüyon kızım çok ağrıyor
Biliyom hemen ne üzgünçlü atıyorsunAğrısını gülmedim ya kıyamam
Öyle olmir böyle de olmir der gibi yazışına güldüm
Oyyy aynısı bende var negom Allah sabır versin. Dizginle kendini açlık agrısında. Sonunu biliyorsunMidem aç kalınca ağrıyor, yemek yiyince geçiyor ama yemekten bir süre sonra yanıyor
Yok canım yemiyorum ki ağrıdıkça iki öğün yiyorum bazen üç işte. Aralıklı oruçdayım yaOyyy aynısı bende var negom Allah sabır versin. Dizginle kendini açlık agrısında. Sonunu biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?