Yok canım değil 102 yaşında vefat etti minnoşum:)Çabuk üşüyor çabuk da ateş basıyor zaten başımaterleyip üşütüyorum birde.
Hayatta mı ?
Allah rahmet eylesin canım.Yok canım değil 102 yaşında vefat etti minnoşum:)
Yapraktandır oBugün bir iş yapamadım
Az önce ev topladım süpürdüm
Bulaşık makinesini bitmiş yerleştirdim
Çay yaptım içicem midem bi tuhaf bulanıyor desem degil agrıyor desem degil.
İnşallahYapraktandır o
Sinsirella ciktjmSen Ne Kadar Sinsi Bir İnsansın?
Sinsilik nedir? Nasıl yapılır? Hadi hadi itiraf et senin de içinde sinsilik var hatta bu sinsiliği kullanmayı da çok iyi biliyorsun! Peki o zaman gel sinsili...onedio.com
Akşam biz çok güldük siz de yapsanıza unutmuşum buraya koymayı
Yok limonlu kek yok havuçlu kek yok portakallı kek. Bende yapacam eger bu seferde tutmazsa başınıza ekşirim nasıl yapıldığını ögrenmeden gitmem taciz ederim.limonlu kek yaptım
Valla aklımdan geçtinYok limonlu kek yok havuçlu kek yok portakallı kek. Bende yapacam eger bu seferde tutmazsa başınıza ekşirim nasıl yapıldığını ögrenmeden gitmem taciz ederim.
Deyip bir tarif etme bir yol gösterme yok amaValla aklımdan geçtin
Üstüme iyilik sağlık tarif falan istemedin kiDeyip bir tarif etme bir yol gösterme yok ama
Dün ben de limonlu kek yaptımYok limonlu kek yok havuçlu kek yok portakallı kek. Bende yapacam eger bu seferde tutmazsa başınıza ekşirim nasıl yapıldığını ögrenmeden gitmem taciz ederim.
Ne ettm ne ettimÜstüme iyilik sağlık tarif falan istemedin kilimonlu kekin üstünü hindistan ceviziyle kapladım anoovv sen bi kok pişerken bi çıtırlaş bi kendini aşş
Havuçlu keki burdan yaptım kız bildigin et gibi olduDün ben de limonlu kek yaptımBonus tevafuka bak hoş başka şeyler de yaptım dondurucu stoğum azalmıştı diye
Nefis yemek tariflerininkiler tutuyor canım özellikle sitenin kurucusu Kızkardeşlerinki - videolu tarifler dur sana atayım ben hep ordan yapıyorum
Limonlu Kek Tarifi (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri
Limonlu Kek Tarifi (videolu) nasıl yapılır? Yüz binlerce kişinin defterindeki Limonlu Kek Tarifi (videolu)'un detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Ne ettm ne ettimseni fururum kaç defa sordum senle Nego ya nasıl yapıyonuz benim kek et gibi oldu diye
İstedim tarifTarif istemedin ki kız dereceyi falan konuştuk et gibi keki konuşmaktan ona fırsat gelmedi demekyoksa aşkolsun benim kekin senin kekin kardeşler arasında ele şey olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?