Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün;
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladıktan sonra mutfağı topladım,
Kızımı hava almaya çıkardık,
Yemek hazırladım, mutfağı topladım,
Bir makina çamaşır yıkandı.

Eşim gece vardiyasına geçti. Gün içinde pek bir şey yapamıyorum ses yapmamak adına.

Teneffus Zili robot süpürge sormuşsun alıntılayamadım mesajı, geri de dönemedim. Xiomi V3 pro kullanıyorum bir yıldır. Süpürme ve silme özelliğinden oldukça memnunum. Kızımın odasında tavşan tüyü diye geçen postekelerden var pofuduk pofuduk. Gömüle gömüle de olsa takılmadan çok rahat süpürüyor. 3500 e almıştık geçen yıl ama fiyatlar uçmuş gitmiş. Altını, fırçalarını temizleyip koltuğa da koyuyorum ben bazen. Düşmüyor yere, kenara gelince geri dönüyor.

Pek bi iş yapmadım ama boşta durmadım

Evi toparladım süpüremedim
Kocamın ve benim birer rafımızı düzelttim
5 parça sökük diktim
1 tane çocuk yıkadım
Yemek koyim derken oğlan dediki gızlarına yaptığın pizzodon yop
Pizzayı yaptım fırın sıcakken bi de limonlu kek yaptım
Mutfağı topladım tepsileri yıkadım

Eeee buraya kadar tee 8 de yazmıştım da göndermek nasip olmadı

Çay içildi kek yenildi tekrar bulaşık çıktı
Çocukları yatırdım yatırırkende 3 tane çekmece düzelttim
Çamaşır astım
Herkes uyudu dedimki dut kaynatim geldim mutfağa aklıma geldi pizzayı alırken bi tane fırının içine düşürmüştüm hemen silmiştim ama bi daha silim dedim.
Bi baktım ki fırını telliyorum
İçini komple telledim
İç tellerini büyük telide cifledim yıkadım
Aspiratör ışığında dudumu içerken bunları yazıyorum

Neler yaptım yazayım
Kahvaltı yapıldı
Mutfak toplandı tezgah ocak silindi
Eve süpürge çektim
Nevrwsimleri değiştirdim
Yerleri sildim el beziyle
Balkonu sildim
3 makina çamaşır katladim yerleştirdim
Banyo ve Wc yi duvarlarıyla birlikte yıkadım
Çamaşır makinesinin dışını komple sildim
Gardrobun kapaklarını sifonyeri falan sildim
Yemek yaptım
Mutfağı topladım
Çöpleri boşalttım banyo ve mutfağı
Çöp kovalarjni yıkadım
Haliyle bugün çok yoruldum

Yok limonlu kek yok havuçlu kek yok portakallı kek. Bende yapacam eger bu seferde tutmazsa başınıza ekşirim nasıl yapıldığını ögrenmeden gitmem taciz ederim.
Dün ben de limonlu kek yaptım Bonus tevafuka bak hoş başka şeyler de yaptım dondurucu stoğum azalmıştı diye
Nefis yemek tariflerininkiler tutuyor canım özellikle sitenin kurucusu Kızkardeşlerinki - videolu tarifler dur sana atayım ben hep ordan yapıyorum

Üstüme iyilik sağlık tarif falan istemedin ki limonlu kekin üstünü hindistan ceviziyle kapladım anoovv sen bi kok pişerken bi çıtırlaş bi kendini aşş
Ne ettm ne ettim seni fururum kaç defa sordum senle Nego ya nasıl yapıyonuz benim kek et gibi oldu diye

Havuçlu keki burdan yaptım kız bildigin et gibi oldu

Ne ettm ne ettim seni fururum kaç defa sordum senle Nego ya nasıl yapıyonuz benim kek et gibi oldu diye

Tarif istemedin ki kız dereceyi falan konuştuk et gibi keki konuşmaktan ona fırsat gelmedi demek yoksa aşkolsun benim kekin senin kekin kardeşler arasında ele şey olur mu

Tarif istemedin ki kız dereceyi falan konuştuk et gibi keki konuşmaktan ona fırsat gelmedi demek yoksa aşkolsun benim kekin senin kekin kardeşler arasında ele şey olur mu
İstedim tarif nasıl yapıyonuz dedm hep et gibş keke gülmekten sıra gelmedi ki zalım gadınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…