Düzenli Evimiz & Hayatımız

D u t kızum eşin nasıl oldu ?
Efserimm daha bugün çıktı hastaneden. Çok güçsüz. Çok zayıflamış. Bi bebek gibi komple bana muhtaç. Üstünü bile tek başına örtemiyo tuvalete beraber gidiyoruz . Yemeğine yardım ediyorum. Onu hiç böyle görmemiştim.
Bacağı bilekten dize kadar kesik . Göğsü 1 karış kesik . Bu günler de geçer mi ?

Rabbim su gunlerin hürmetine şifa versin inşaallah sabır ve dua canım geçer inşallah

Kuzum Rabbim gücünü küvvetini artırsın
Tabi gececek kuzum iyi olsun diye bu kadar zahmet sakin sabırlı ol sana destek olcak insanlar varsa ara ara çocuklar ve ev için yardım iste.
Rabim eşine şifa versin

Elbette geçecek kuzum. Annemin biraz daha fazlaydı dikişleri. Bak şimdi daha iyi çok şükür. Allahın izniyle toparlanacak eşin de.
Canım sen biliyorsundur zaten ama, pansuman yaparken eldiven takmayı unutma. Enfeksiyon kapmaması lazım.

Rabbim su gunlerin hürmetine şifa versin inşaallah sabır ve dua canım geçer inşallah

Kuzum Rabbim gücünü küvvetini artırsın
Tabi gececek kuzum iyi olsun diye bu kadar zahmet sakin sabırlı ol sana destek olcak insanlar varsa ara ara çocuklar ve ev için yardım iste.
Rabim eşine şifa versin
Allah razı olsun . İnşallah hayırlısıyla bu süreci de atlatırız

Evet canım anlattılar hep el değmicek zaten

Tatlım üzülme nolur ya bak ben de üzülüyorum evet zor bi süreç olacak ama Allahım beterinden korusun. Bak ameliyat başarılı geçti ve yanına geldi.
Buna şükür evet. Sağlıklı daha iyi olacak. Ama böyle acı çekiyo ya elimden bişey gelmiyo

Bununla geçmiş olsun dut Rabbim izin ettikçe toparlanıcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…