EfserimmD u t kızum eşin nasıl oldu ?
Rabbim su gunlerin hürmetine şifa versin inşaallahEfserimmdaha bugün çıktı hastaneden. Çok güçsüz. Çok zayıflamış. Bi bebek gibi komple bana muhtaç. Üstünü bile tek başına örtemiyo tuvalete beraber gidiyoruz . Yemeğine yardım ediyorum. Onu hiç böyle görmemiştim.
Bacağı bilekten dize kadar kesik . Göğsü 1 karış kesik . Bu günler de geçer mi ?
Kuzum Rabbim gücünü küvvetini artırsınEfserimmdaha bugün çıktı hastaneden. Çok güçsüz. Çok zayıflamış. Bi bebek gibi komple bana muhtaç. Üstünü bile tek başına örtemiyo tuvalete beraber gidiyoruz . Yemeğine yardım ediyorum. Onu hiç böyle görmemiştim.
Bacağı bilekten dize kadar kesik . Göğsü 1 karış kesik . Bu günler de geçer mi ?
14 tişört, 2 kazak, 2 takım okul kıyafeti ve 1 pantolon ütüledim
Elbette geçecek kuzum. Annemin biraz daha fazlaydı dikişleri. Bak şimdi daha iyi çok şükür. Allahın izniyle toparlanacak eşin de.Efserimmdaha bugün çıktı hastaneden. Çok güçsüz. Çok zayıflamış. Bi bebek gibi komple bana muhtaç. Üstünü bile tek başına örtemiyo tuvalete beraber gidiyoruz . Yemeğine yardım ediyorum. Onu hiç böyle görmemiştim.
Çok etkileyici
Rabbim su gunlerin hürmetine şifa versin inşaallahsabır ve dua canım geçer inşallah
Allah razı olsun . İnşallah hayırlısıyla bu süreci de atlatırızKuzum Rabbim gücünü küvvetini artırsın
Tabi gececek kuzum iyi olsun diye bu kadar zahmet sakin sabırlı ol sana destek olcak insanlar varsa ara ara çocuklar ve ev için yardım iste.
Rabim eşine şifa versin
Evet canım anlattılar hep el değmicek zatenElbette geçecek kuzum. Annemin biraz daha fazlaydı dikişleri. Bak şimdi daha iyi çok şükür. Allahın izniyle toparlanacak eşin de.
Canım sen biliyorsundur zaten ama, pansuman yaparken eldiven takmayı unutma. Enfeksiyon kapmaması lazım.
İtinayla sayarımÇok etkileyici
Ben sayamam sanırım
Tatlım üzülme nolur ya bak ben de üzülüyorumEvet canım anlattılar hep el değmicek zaten
Buna şükür evet. Sağlıklı daha iyi olacak. Ama böyle acı çekiyo ya elimden bişey gelmiyoTatlım üzülme nolur ya bak ben de üzülüyorumevet zor bi süreç olacak ama Allahım beterinden korusun. Bak ameliyat başarılı geçti ve yanına geldi.
Ağrıları hem zamanla hem de yürüdükçe azalacak inşAllah. Pozitif düşünmeye çalış.Buna şükür evet. Sağlıklı daha iyi olacak. Ama böyle acı çekiyo ya elimden bişey gelmiyo
İnşallah canım inşallah . Allah razı olsun. İyi ki varsınız .Ağrıları hem zamanla hem de yürüdükçe azalacak inşAllah. Pozitif düşünmeye çalış.
Yok canım evdeydim gece uyumamıştım uyudum gündüz sözde daha kötü oldumBonus bugün davetlimiydi yok ortada?
Bununla geçmiş olsun dut Rabbim izin ettikçe toparlanıcak inşallahEfserimmdaha bugün çıktı hastaneden. Çok güçsüz. Çok zayıflamış. Bi bebek gibi komple bana muhtaç. Üstünü bile tek başına örtemiyo tuvalete beraber gidiyoruz . Yemeğine yardım ediyorum. Onu hiç böyle görmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?