İnşallah bonusumBununla geçmiş olsun dut Rabbim izin ettikçe toparlanıcak inşallah
Çocuklar naptı özlemişlerdirİnşallah bonusum
Gececek hic merak etme. Imtihanin zor ama gececek sen saglikli olduguna sukret ilgilen onunla. Rabbim yardımciniz olsunEfserimmdaha bugün çıktı hastaneden. Çok güçsüz. Çok zayıflamış. Bi bebek gibi komple bana muhtaç. Üstünü bile tek başına örtemiyo tuvalete beraber gidiyoruz . Yemeğine yardım ediyorum. Onu hiç böyle görmemiştim.
Bacağı bilekten dize kadar kesik . Göğsü 1 karış kesik . Bu günler de geçer mi ?
Benimki çok farhlı bir deneyim olur sağa diyimEssoglusu az ciziyor ya bir de sen ciz
Domdom usulu cızıkkkkkBenimki çok farhlı bir deneyim olur sağa diyim
Napıyor tosunDomdom usulu cızıkkkkk
Çok özlediler bende görmemiştim. Bu sefer gitmedim kv ye evde kaldım. Eşime de götürmediler. Olsun şimdi yanımdaÇocuklar naptı özlemişlerdir
Buna şükür canım napim zor günün ömrü kısa olur derler . Kendi iyi olsundaGececek hic merak etme. Imtihanin zor ama gececek sen saglikli olduguna sukret ilgilen onunla. Rabbim yardımciniz olsun
Napam bebeye torpu yaptim oturuyorum sen napan bonbonnnnnnnNapıyor tosun
Benim delilerle uğraşıyorum çay almaya halim yokNapam bebeye torpu yaptim oturuyorum sen napan bonbonnnnnnn
Oruç rehaveti çökmüş ellim çarpamamış
Yarın dışarı işlerim var bugün erken uyuyayım dedim uykum kaçtıYok canım evdeydim gece uyumamıştım uyudum gündüz sözde daha kötü oldum
Yarın dışarı işlerim var bugün erken uyuyayım dedim uykum kaçtı
Yinede şifa olsun Bonus'um
Uykusu gelmeyen kuran okusun
Yatsıyı kıldım 4 sayfa okudumUykusu gelmeyen kuran okusun
Bonbon bu analarin çilesine zaman bitecek babaBenim delilerle uğraşıyorum çay almaya halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?