Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gececek hic merak etme. Imtihanin zor ama gececek sen saglikli olduguna sukret ilgilen onunla. Rabbim yardımciniz olsun

Çocuklar naptı özlemişlerdir
Çok özlediler bende görmemiştim. Bu sefer gitmedim kv ye evde kaldım. Eşime de götürmediler. Olsun şimdi yanımda
Gececek hic merak etme. Imtihanin zor ama gececek sen saglikli olduguna sukret ilgilen onunla. Rabbim yardımciniz olsun
Buna şükür canım napim zor günün ömrü kısa olur derler . Kendi iyi olsunda

Merhaba, iyi akşamlar. Birkaç gündür uğrayamadım kızım bir dakika boş bırakmıyor beni. Gündüz de uyumuyor öyle. Gece sızıp kalıyorum. Çok şey kaçırmışımdır, affola.

Yatağı topladım,
Yiyecek bir şeyler hazırladım, sonrasında mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkayıp bulaşık makinasını çalıştırdım,
Dün yıkanan nevresimleri topladım,
İki makina çamaşır yıkandı, bir makina da temizlik bezleri yıkandı,
Ütü yaptım,
Yarım saat kadar yürüyüş yaptım,
Çöpleri attım,
Bize ayrı kızıma ayrı çorba yaptım,
Yemek yaptım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
İftardan sonra mutfağı topladım, yine elde yıkanacakları yıkadım,
Ocağı ve tezgah arkasını sildim,
Oyuncakları toplayıp, salonu biraz düzenleyip yatacağım.

Telefon galerimi düzenledim hala 8 bine yakın fotoğraf var, çektiğim her fotoğrafın anısı var diyip silemiyorum.
Mutfağı süpürüp sildim, bulaşık makinesini doldurup çalıştırdım. Mutfak dolaplarının yüzünü sildim. Akşam yemeği hazırladım, pazara gittim. Mutfak bezlerini çamaşır suyuna bastım, bi ferahlık geldi oh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…