- 8 Nisan 2017
- 57.307
- 308.074
- 698
Geçmiş olsun dut. Rabbim acil şifa versin. Geçer elbet güçlü dur.Efserimmdaha bugün çıktı hastaneden. Çok güçsüz. Çok zayıflamış. Bi bebek gibi komple bana muhtaç. Üstünü bile tek başına örtemiyo tuvalete beraber gidiyoruz . Yemeğine yardım ediyorum. Onu hiç böyle görmemiştim.
Bacağı bilekten dize kadar kesik . Göğsü 1 karış kesik . Bu günler de geçer mi ?
İnşallah canımGeçmiş olsun dut. Rabbim acil şifa versin. Geçer elbet güçlü dur.
Hayirli sahurlar bebisimHayırlı sahurlar herkese canlar
Bonbon bu analarin çilesine zaman bitecek baba
Kız tabletler pahalı doldur doldur çalıştır makineyiMutfak toplandi az bulaşık vardı kısa programa açtım bosalticamyatmadan başka da iş yok şimdilik
Öyle de benn makine içerisi küçük çok fazla almıyor malesefKız tabletler pahalı doldur doldur çalıştır makineyi
Ankastre mi neden öyle ki?Öyle de benn makine içerisi küçük çok fazla almıyor malesef
Yok canisi ya ne bliuim içi küçük fazla şey almıyor ceyizimdenAnkastre mi neden öyle ki?
Ondan çok çalışıyor sizin o zaman. Benim de deterjan bitmiş en son 120 li mi ne almıştım kaç aydır almıyordum. Akşam fiyatlara baktım da nasıl uçmuş fiyatlar. Elde yıkayasım geldi bi anYok canisi ya ne bliuim içi küçük fazla şey almıyor ceyizimden
Ondan çok çalışıyor sizin o zaman. Benim de deterjan bitmiş en son 120 li mi ne almıştım kaç aydır almıyordum. Akşam fiyatlara baktım da nasıl uçmuş fiyatlar. Elde yıkayasım geldi bi anbi marketten buldum artık tanesi 1,25 e geliyor.
Aynen her ay alıyorum mbimden yapiyorum bı ara fınish indirimdeydi aldım 101/li şimdi fairy plantinyum aldım çok sevmesem de bim tabletinden memnun kalmadımOndan çok çalışıyor sizin o zaman. Benim de deterjan bitmiş en son 120 li mi ne almıştım kaç aydır almıyordum. Akşam fiyatlara baktım da nasıl uçmuş fiyatlar. Elde yıkayasım geldi bi anbi marketten buldum artık tanesi 1,25 e geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?