Bazen bende köyde makine bozulmuştu her bulaşık eldeydibO kadar seviyorum ki elde yıkamayı
Valla makineye koymaya üşeniyorum bi de elde yıkarsamO kadar seviyorum ki elde yıkamayı
Aynen ben de fairy platinyum alıyorum. Eskiden yıkar koyardım şimdi tıkayacak tane yoksa direk atıyorum tertemiz çıkıyor.Aynen her ay alıyorum mbimden yapiyorum bı ara fınish indirimdeydi aldım 101/li şimdi fairy plantinyum aldım çok sevmesem de bim tabletinden memnun kalmadım
Sıcak suyla durula 5 dk da kaldr makineden hızlı yıkıyorumValla makineye koymaya üşeniyorum bi de elde yıkarsam
Aynen ben de fairy platinyum alıyorum. Eskiden yıkar koyardım şimdi tıkayacak tane yoksa direk atıyorum tertemiz çıkıyor.
Nefrer ediyorum o sesten. Elma, fasulye falan yıkarken de çıkar ona benzer ses bütün tüyler diken dikenBardak gıcırdatmak muhteşem iyi gelen bir şey
Yok valla Allah muhtaç etmesinSıcak suyla durula 5 dk da kaldr makineden hızlı yıkıyorum
Yav temizliği sesi niye nefretle yaklaşıyosunNefrer ediyorum o sesten. Elma, fasulye falan yıkarken de çıkar ona benzer ses bütün tüyler diken diken
Yok valla Allah muhtaç etmesinzaten ben çok bulaşık çıkarıyorum plastikleri falan elde yıkıyorum yetişemem mümkün değil
Temizliği de sevmiyom ya ondandır. Keşke başkası yapsa ben sesi kesilince keyfini sürsemYav temizliği sesi niye nefretle yaklaşıyosun
Hiç dikkat etmedim ona yarın süpürürken bi bakayım sevecek miyimSen süpürürken köşelerden falan gelen çıklıkçıkrıl sesinide mi sevmiyosun?
Temizliği de sevmiyom ya ondandır. Keşke başkası yapsa ben sesi kesilince keyfini sürsem
Hiç dikkat etmedim ona yarın süpürürken bi bakayım sevecek miyim
Fırın tepsisi mi onu da bardakların üzerine kapatıyorum benSofrayı topladım da mutfak toplu değil tepsi borcam falan akşamdan bırakmıştım.
Çok gıcık ben de tespih unutmuşum okumaları yapacaktım çocuklar da kalktı sahura tekrar uyutmaya çalışıyorumAmaaan tam oturdum gözlüğüm mutfakta kalmış
Yess pideden pide yapmıştım da birde revavi borcamı ocağıda silmedim ıvır zıvır hoş değil tabi asla önermiyorum.Fırın tepsisi mi onu da bardakların üzerine kapatıyorum ben
Pideden pide nasıl bişey ki tam tembel işi gibi geldi gözümeYess pideden pide yapmıştım da birde revavi borcamı ocağıda silmedim ıvır zıvır hoş değil tabi asla önermiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?