AminGünaydın, güneşli bir güne uyandım şükür
Allah yağmuru, karı, güneşi aratmasın hasret bırakmasın, çok verip de bunaltmasın kararında en güzel şekilde versin. Bizleri de az şikayet çok şükredenlerden etsinEki Görüntüle 3061403 @kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
@Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
A R Y A
Onu hiç denemedimEfser Mavi güçle duşkabini cillop etmişim sonrada cam beziyle kurulamışım
Canım bende hazırımGünaydın masterduzen yarışmacıları.
Herkes takımını secti mi ?
BenimD u t umun da İnterneti olup geldiğinde güzel bir ikili olacağız.
Bugün Posetligi düzenlicem. Karışmış durumda .geçen gün kışlık ayakkabıları kaldiracaktim o kaldı Bugün yaparım inşallah.
Süper. Bir sürü şey daha yapmışsın ek olarak. Ellerine sağlık.Çok iyi çalışmışsın
Ben de son yaptıklarımı da ekleyeyim
Bulaşıkları makinaya yerleştirdim
Makinayi çalıştırdım
Tezgahı toplayıp sildim
Oğlumu uyuttum
Oyuncakları topladım
Yıkanan Çamaşırları sepete aldım yarın sererim Kuruyanlari kaldırıp.
Oturma odasına Bi el attım toplu bıraktım
Benim evde iyi durumda gibi.
Ne güzel ikimizde bebekliyiz bu ikimiz içinde iyiyönlendirme açısından.
Dün coptan yırtmışım.Coptan kurtulmak icin ne mi yapilir ??
Yukari bak
Bonusum ellerine sağlık bize kahvaltı mı hazırladın
GünaydınGünaydın, güneşli bir güne uyandım şükür
Allah yağmuru, karı, güneşi aratmasın hasret bırakmasın, çok verip de bunaltmasın kararında en güzel şekilde versin. Bizleri de az şikayet çok şükredenlerden etsinEki Görüntüle 3061403 @kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
@Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
A R Y A
Niye memnunsun ya, nasıl memnunsun. Ben mi beceremiyorum acaba yağlar çıkmıyor. Hatta ocaktakileri bile çıkarmıyor da cifle silip çıkarıyorum.Onu hiç denemedimama sarı güçten çok menunum
Duş için dene kokusu kötü ama sonuç iyiOnu hiç denemedimama sarı güçten çok menunum
Günaydın
Çok şükür iyim canım ☺ eşim uyuyor iş yapamıyorum öyle oturuyorumGünaydıniyiyim canım sen nasılsın? Biraz geç uyudum, Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli'yi izliyorum bölüm bölüm. Somuncu Baba'nın manevi yönü ruhuma çok iyi geliyor. Sen nasılsın?
Kim üzdü seni bonusumSabah sabah bizi sinir eden üzen şeylere rağmen günü güzel geçirebilmeliyiz dimi?
Anlat bakalım bugün neler yapacaksın?Canım bende hazırıminternetim yenilendi
Somuncu Baba’nın türbesine iki defa gitmek nasip oldu biri balayında iken biri de İzmir’e giderken orda konakladık ben de oranın maneviyatını seviyorumGünaydıniyiyim canım sen nasılsın? Biraz geç uyudum, Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli'yi izliyorum bölüm bölüm. Somuncu Baba'nın manevi yönü ruhuma çok iyi geliyor. Sen nasılsın?
Yalnız değilsin canım ben de hiç sevmedim sarı güç denen arkadaşıNiye memnunsun ya, nasıl memnunsun. Ben mi beceremiyorum acaba yağlar çıkmıyor. Hatta ocaktakileri bile çıkarmıyor da cifle silip çıkarıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?