Kalk bi maraton yapalım. Ama önce çay içicem ben
NolduuModum düştü
Kalk bi maraton yapalım. Ama önce çay içicem ben
Ne maratonu o kadar gücüm yok. Önce kalk kahvaltı yap mutfağı topla falan küçük şeyler söyle, böyle gaz olur muBende çay faslındayım. Sonra çamaşırı dolaba devircem
Bir hevesle kalktım evdekiler bir çıkamadı gitti şimdide benim canım istemiyorNolduu
Uyanınca yatağı topladım,Tünaydın hanımlar ❤
Bugün yapacaklarim
Bulaşıkları yıkamak
Bulaşık makinasinj boşaltmak
Kuruyan Çamaşırları toplamak
Yikananlqri sermek
Eve süpürge çekmek Oturma odası ve mutfağa sadece
Wc yi yıkamak
Dışarıda da islerim var onları halletmem lazım
Badimmimesis Ben bunları dışarı çıkmadan yapmayı düşünüyorum sen neler yaptın, yapacaksın? Oğlum 2 yaş 3 aylık yaramazlık adına herseyi yapıyor Evi temiz tutmak çok zor oluyor
Peee sen benden de vahimsinNe maratonu o kadar gücüm yok. Önce kalk kahvaltı yap mutfağı topla falan küçük şeyler söyle, böyle gaz olur mu
Güneşi yakalamışken azıcık keyif yaptık yine yağdı yağacakSen de baya verimli geçirmişsin canım. Ohh en güzel keyif paşada
İyi yapmışsınız çok şükür bugün biraz güneşli burasıGüneşi yakalamışken azıcık keyif yaptık yine yağdı yağacak
Burada hava kapandı serin bi hava var.Günaydın hayırlı sabahlar burda da hava kapalı güneş var yok arası
Ev süpüruldu
Bulaşık Makinesi çalıştirildi.
Yataklar toplandı
Bahçeden Kara lahana gelicek haşlayıp buzluğa Atıcam o kadarTeneffus Zili Nego bugnluk bu kadar görünüyor
Taze soğan versen eline kemirse iyi geliyormuş oAğız bezini biraz ıslatıp buzluğa kattı eşim dış etlerine sürtücem iyi gelir inş.Diş kaşıyıcısını verince daha çok ağlıyor sanırım istediği gibi ağzına alamıyor etlerine süremiyor. Başka alternatifler lazım gazdan sonra en zorlu süreç bu olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?