Düzenli Evimiz & Hayatımız

Uyanınca yatağı topladım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım. Kızım 10 aylık, kendi yesin diye destekliyoruz ama temizlik faslı beni çok zorluyor. Saçından peynir, pekmez temizledim. Önce kızımı temizledim, üstünü değiştirdim. Sonra mutfağı, mama sandalyesini sildim.Yerlere dökülenleri topladım. Şimdi uyutmaya çalışıyorum, uyursa kahve keyfi yapacağım. :)) Bu saate kadar da anca bunları yapabildim.
Yapılacak listesi çok güzel, dışarıdan gelince mis gibi eve gelmiş olursun.
Yemek yapacağım ama onu kız uyanınca birlikte yaparız hem daha zamanım var. Ütü de yapmam lazım. Eva

Evett son işler de tamam ,
Kara lahana dolmalıklari haslandi buzluğa atıldı
Yemeklik lahana yıkandı kesildi buzluğa atıldı yarın yapılacak
Bulaşık Makinesi boşaltıldı
Çamaşır makinesi çalıştirildi ve çamaşır asıldı
Çöp atıldı
Badim sen neler yaptın @Teneffus Zili Nego

Burada hava kapandı serin bi hava var. Ev toparlandı havalandırıldı. Yataklar düzenlendi. Kahvaltı hazırladım toplandı bulaşıklar yıkandı makine çalıştırıldı. Zeytinin acı suyu değiştirildi. Masa silindi Yerler süpürüldü, silindi Merdivenlerde silindi Toz alındı. Wc lavabo yıkandı. Süpürgenin filtresi boşaltıldı, çöpler çıkartıldı. Yemeğim var türlü, çorba ve havuçlu şehriyeli pilav yeterli bizim için. Bebişi uyutuyorum namaz kılmam lazım.Çok huzursuz diş etleri şiş durumda tez zamanda çıkarır inş.çok zorlanıyor çok yorgunum bu yüzden. Nego ve badim

Ağız bezini biraz ıslatıp buzluğa kattı eşim dış etlerine sürtücem iyi gelir inş. Diş kaşıyıcısını verince daha çok ağlıyor sanırım istediği gibi ağzına alamıyor etlerine süremiyor. Başka alternatifler lazım gazdan sonra en zorlu süreç bu olsa gerek.

Taze soğan versen eline kemirse iyi geliyormuş o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…