Ocağın grimi ?Niye memnunsun ya, nasıl memnunsun. Ben mi beceremiyorum acaba yağlar çıkmıyor. Hatta ocaktakileri bile çıkarmıyor da cifle silip çıkarıyorum.
O üzeni söyleSabah sabah bizi sinir eden üzen şeylere rağmen günü güzel geçirebilmeliyiz dimi?
Ben de gittim birkaç defa ama hayatını tam olarak bilmiyordum. Sanırım bu seferki gidişim daha anlamlı olacakSomuncu Baba’nın türbesine iki defa gitmek nasip oldu biri balayında iken biri de İzmir’e giderken orda konakladık ben de oranın maneviyatını seviyorum
Bilmiyorum ya ben sevemedim. Bi de ona bakarsan reklamda ayların birikmiş yağını çıkarması lazımOcağın grimi ?
Kuzum ben ocağımı günde en az bir kere sarı güçle temizliyorum, on beş günde bir yada kızartmadan hemen sonra detaylı tüm parcalarını yıkıyorum siliyorum, on beş günde bir dolap yüzeylerine yüzeye fışkırtmayıp sildiğimiz suya koyuyorum hepsini sarı gücle yapıyorum öyle kalıntısal yağ oluşmuyor
Çif'in yeni çıkardığı krem çif spreyide beğendim
Gel yine gidelimSomuncu Baba’nın türbesine iki defa gitmek nasip oldu biri balayında iken biri de İzmir’e giderken orda konakladık ben de oranın maneviyatını seviyorum
Ben ayların yağının hiç bir güçün temizleyeceğine inanmıyorumBilmiyorum ya ben sevemedim. Bi de ona bakarsan reklamda ayların birikmiş yağını çıkarması lazım
Ben de memnunum güzel çıkarıyorNiye memnunsun ya, nasıl memnunsun. Ben mi beceremiyorum acaba yağlar çıkmıyor. Hatta ocaktakileri bile çıkarmıyor da cifle silip çıkarıyorum.
Kim üzdü seni bonusumSabah sabah bizi sinir eden üzen şeylere rağmen günü güzel geçirebilmeliyiz dimi?
İnşallah nasip olur canımGel yine gidelim
Ben sana inanıyorum badicimDün coptan yırtmışım.Bakalım bugün neler olacak, yırtabilecek miyim?
Bugün bütün işim bitti sayılır. Ertelediğim iş de fırını çekip altını silmekti yaptımAnlat bakalım bugün neler yapacaksın?
Ertelediğin bir iş belirle kendine ve onu bana da söyle.
Akşam da yapıp da yapmadığınin bildirimini istiyorum.
Polislik bunu gerektiriyor tatlım
Geçireceksin ulen!Sabah sabah bizi sinir eden üzen şeylere rağmen günü güzel geçirebilmeliyiz dimi?
Keyifli vakitler canım bu vakte kadar verimli geçirmişsin zamanını eline emeğine sağlıkSabah oğluma pişi yaptım yedirdim
Bulaşıkları elimde yıkadım
Dün yıkanan çamaşırları katladım yerleştirdim
Evi topladım
5 parça ütü yaptım
Şimdi annemlerdeyim akşama da burdan amcamlara gideceğiz nasip olursa U UcanSupurgeNego
Sen de baya verimli geçirmişsin canım. Ohh en güzel keyif paşadaKeyifli vakitler canım bu vakte kadar verimli geçirmişsin zamanını eline emeğine sağlık
Ben de
Kahvaltı hazırladım
Iskak kek yaptım (kardeşim askere gidecek misafir geliyor)
3 bütün tavuk doğradım
bebeyle uğraştım (bezi, uykusu, doyuma vs) şimdi bahçede salıncakta sallıyorum beyefendiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?