Düzenli Evimiz & Hayatımız

Niye memnunsun ya, nasıl memnunsun. Ben mi beceremiyorum acaba yağlar çıkmıyor. Hatta ocaktakileri bile çıkarmıyor da cifle silip çıkarıyorum.
Ocağın grimi ?
Kuzum ben ocağımı günde en az bir kere sarı güçle temizliyorum, on beş günde bir yada kızartmadan hemen sonra detaylı tüm parcalarını yıkıyorum siliyorum, on beş günde bir dolap yüzeylerine yüzeye fışkırtmayıp sildiğimiz suya koyuyorum hepsini sarı gücle yapıyorum öyle kalıntısal yağ oluşmuyor
Çif'in yeni çıkardığı krem çif spreyide beğendim

Somuncu Baba’nın türbesine iki defa gitmek nasip oldu biri balayında iken biri de İzmir’e giderken orda konakladık ben de oranın maneviyatını seviyorum
Ben de gittim birkaç defa ama hayatını tam olarak bilmiyordum. Sanırım bu seferki gidişim daha anlamlı olacak

Bilmiyorum ya ben sevemedim. Bi de ona bakarsan reklamda ayların birikmiş yağını çıkarması lazım

Bilmiyorum ya ben sevemedim. Bi de ona bakarsan reklamda ayların birikmiş yağını çıkarması lazım
Ben ayların yağının hiç bir güçün temizleyeceğine inanmıyorum
O yağa spatula ıle kazınır yada güçlü kimyasallar lazım zamanla temizlenir
Temiz pak hatunsun sende ne gezsin öyle yağlar

Sabah oğluma pişi yaptım yedirdim
Bulaşıkları elimde yıkadım
Dün yıkanan çamaşırları katladım yerleştirdim
Evi topladım
5 parça ütü yaptım

Şimdi annemlerdeyim akşama da burdan amcamlara gideceğiz nasip olursa U UcanSupurge Nego

Anlat bakalım bugün neler yapacaksın?
Ertelediğin bir iş belirle kendine ve onu bana da söyle.
Akşam da yapıp da yapmadığınin bildirimini istiyorum.
Polislik bunu gerektiriyor tatlım
Bugün bütün işim bitti sayılır. Ertelediğim iş de fırını çekip altını silmekti yaptım
Yataklar toplandı
Ev havalandı
Oyuncaklar boyalar toplandı
Bulaşık makinesi boşaltı
Tezgah temizlendi
Bükülecek çamaşırım var bğkücem
Dip köşe süpürge silgi yapıldı
Kışlık halılar kalktı yazlık halılar açıldı
Toz alındı
Aslında camlar kirli ama hala arada yağmur yağıyor
Banyo tuvalet yıkandı temizlendi
Çocukları yıkamam gerek onları yıkıycam
Akşama kadar daha bitmez işler gene çıkar

Keyifli vakitler canım bu vakte kadar verimli geçirmişsin zamanını eline emeğine sağlık
Ben de
Kahvaltı hazırladım
Iskak kek yaptım (kardeşim askere gidecek misafir geliyor)
3 bütün tavuk doğradım
bebeyle uğraştım (bezi, uykusu, doyuma vs) şimdi bahçede salıncakta sallıyorum beyefendiyi

Sen de baya verimli geçirmişsin canım. Ohh en güzel keyif paşada

Tünaydın hanımlar ❤
Bugün yapacaklarim
Bulaşıkları yıkamak
Bulaşık makinasinj boşaltmak
Kuruyan Çamaşırları toplamak
Yikananlqri sermek
Eve süpürge çekmek Oturma odası ve mutfağa sadece
Wc yi yıkamak
Dışarıda da islerim var onları halletmem lazım
Badim mimesis Ben bunları dışarı çıkmadan yapmayı düşünüyorum sen neler yaptın, yapacaksın? Oğlum 2 yaş 3 aylık yaramazlık adına herseyi yapıyor Evi temiz tutmak çok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…