Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben çaydan sonra uyuyakalmışım yani sabah kalkıp kahvaltı hazırlayıp yiyip geri yatmış oldum
Şimdi az iş yapayım
Hasta olmuşum ya. Gribim. Selizay
Benim de boğazım şiş ağrıyor. Panda ayısı gibi ordan oraya arıyorum kendimi. Bir güçle kalktım mutfağı topladım şimdi buzdolabını temizlicem

Benim de boğazım şiş ağrıyor. Panda ayısı gibi ordan oraya arıyorum kendimi. Bir güçle kalktım mutfağı topladım şimdi buzdolabını temizlicem
Ben bu gaz işini sevdim. Olmasan kalkmazdım akşama kadar yatardım. Şimdi kalkıp nevresimleri makineye atayım. Çamaşırları düreyim. Mutfağı toplayayım. Akşama yemek için hazırlık yapayım. Kendime tüm bunlar için 1 saat veriyorum.

Camooooon beybi yaparsın sen

Selam kızlar son günlerde başım çok ağrıyordu dün dayanamdım artık doktora gittim tansiyonum çok yükselmiş. Akşam serum taktılar biraz iyi gibiydim sabah yine çıkmış. 15 gün takip edip kardiyolojiye gideceğim bakalım. İnşallah geçici bir şeydir. Ev de baya dağıldı 2 gün elleme her yer dağılıyor.

Geçmiş olsun cnm tüm hasta olan arkadaşlar sizlere de

İlk dişleri çıkarken kızıma havuç veriyordum. Pırasa, yeşil soğan veren de duydum. Bir de karanfil ve zeytinyağı ile bir karışım yapıyorlar. Diş etlerini çok rahatlatıyormuş. Denemedim hiç. Silikon parmak diş fırçası var ya onunla gün içinde sürekli damaklarını kaşıyordum. Ona bayılıyor kızım. Şimdi kendi kendine hem dişlerini fırçalıyor, hem de damaklarını rahatlatıyor. Belki bunlar faydalı olur. İnşallah bir an önce acısız, sızısız çıkar dişleri.

Çok geçmiş olsun. İnşallah geçici bir durumdur. İş hiç bitmiyor ki. Sağlık her şeyin başı.

Pazartesi haftalık temizlik yapcam cam yerler. Vs bakalm hava açık görünüyor ama daha misafir nevresimleri yıkanacak onlar duruyor hava yüzünden Teneffus Zili badimm senin çocuk iyi olsunda iş halolur bı şekilde bakalm hava. Nasıl olcak balkonda küçük kapı önü halısi var oda elde yikancak o da havaya bakiyor

Ben de senin gibi sabah rutini
Kahvalti+bulasik+ev duzen temizleme+katladigim çamaşırları yerine yerleştirdim.
Tv ünitesini sildim.
Komşum geldi kısır çay keyfisi yaptık. O gidince biz de
Çocuklarla az parka indik geldik.
Akşama ne yemek yapsam bilmiyorum.
Sen ne yapican badicim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…