- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Bunu biliyorum denemedim ama yutarsa diye korkuyorum.Taze soğan versen eline kemirse iyi geliyormuş o
Sen bilirsin canım. Diş jeli de alabilirsin eczaneden onla masaj yapsan o da iyi gelirBunu biliyorum denemedim ama yutarsa diye korkuyorum.
Geçmiş olsun canımBen çaydan sonra uyuyakalmışımyani sabah kalkıp kahvaltı hazırlayıp yiyip geri yatmış oldum
Şimdi az iş yapayım
Hasta olmuşum ya. Gribim.Selizay
Benim de boğazım şiş ağrıyor. Panda ayısı gibi ordan oraya arıyorum kendimi. Bir güçle kalktım mutfağı topladım şimdi buzdolabını temizlicemBen çaydan sonra uyuyakalmışımyani sabah kalkıp kahvaltı hazırlayıp yiyip geri yatmış oldum
Şimdi az iş yapayım
Hasta olmuşum ya. Gribim.Selizay
Iıı şeeeeey beeeeeeennSelizay ne yaptın anlat bakalım.
SağolasınGeçmiş olsun canım
Ben bu gaz işini sevdim. Olmasan kalkmazdım akşama kadar yatardım. Şimdi kalkıp nevresimleri makineye atayım. Çamaşırları düreyim. Mutfağı toplayayım. Akşama yemek için hazırlık yapayım. Kendime tüm bunlar için 1 saat veriyorum.Benim de boğazım şiş ağrıyor. Panda ayısı gibi ordan oraya arıyorum kendimi. Bir güçle kalktım mutfağı topladım şimdi buzdolabını temizlicem
Camooooon beybi yaparsın senBen bu gaz işini sevdim. Olmasan kalkmazdım akşama kadar yatardım. Şimdi kalkıp nevresimleri makineye atayım. Çamaşırları düreyim. Mutfağı toplayayım. Akşama yemek için hazırlık yapayım. Kendime tüm bunlar için 1 saat veriyorum.
Klbk sen nereliydinBen bu gaz işini sevdim. Olmasan kalkmazdım akşama kadar yatardım. Şimdi kalkıp nevresimleri makineye atayım. Çamaşırları düreyim. Mutfağı toplayayım. Akşama yemek için hazırlık yapayım. Kendime tüm bunlar için 1 saat veriyorum.
Geçmiş olsun cnm tüm hasta olan arkadaşlar sizlere deSelam kızlar son günlerde başım çok ağrıyordu dün dayanamdım artık doktora gittim tansiyonum çok yükselmiş. Akşam serum taktılar biraz iyi gibiydim sabah yine çıkmış. 15 gün takip edip kardiyolojiye gideceğim bakalım. İnşallah geçici bir şeydir. Ev de baya dağıldı 2 gün elleme her yer dağılıyor.
İlk dişleri çıkarken kızıma havuç veriyordum. Pırasa, yeşil soğan veren de duydum. Bir de karanfil ve zeytinyağı ile bir karışım yapıyorlar. Diş etlerini çok rahatlatıyormuş. Denemedim hiç. Silikon parmak diş fırçası var ya onunla gün içinde sürekli damaklarını kaşıyordum. Ona bayılıyor kızım. Şimdi kendi kendine hem dişlerini fırçalıyor, hem de damaklarını rahatlatıyor. Belki bunlar faydalı olur. İnşallah bir an önce acısız, sızısız çıkar dişleri.Ağız bezini biraz ıslatıp buzluğa kattı eşim dış etlerine sürtücem iyi gelir inş.Diş kaşıyıcısını verince daha çok ağlıyor sanırım istediği gibi ağzına alamıyor etlerine süremiyor. Başka alternatifler lazım gazdan sonra en zorlu süreç bu olsa gerek.
Çok geçmiş olsun. İnşallah geçici bir durumdur. İş hiç bitmiyor ki. Sağlık her şeyin başı.Selam kızlar son günlerde başım çok ağrıyordu dün dayanamdım artık doktora gittim tansiyonum çok yükselmiş. Akşam serum taktılar biraz iyi gibiydim sabah yine çıkmış. 15 gün takip edip kardiyolojiye gideceğim bakalım. İnşallah geçici bir şeydir. Ev de baya dağıldı 2 gün elleme her yer dağılıyor.
Ben de senin gibi sabah rutiniBugün bütün işim bitti sayılır. Ertelediğim iş de fırını çekip altını silmekti yaptım
Yataklar toplandı
Ev havalandı
Oyuncaklar boyalar toplandı
Bulaşık makinesi boşaltı
Tezgah temizlendi
Bükülecek çamaşırım var bğkücem
Dip köşe süpürge silgi yapıldı
Kışlık halılar kalktı yazlık halılar açıldı
Toz alındı
Aslında camlar kirli ama hala arada yağmur yağıyor
Banyo tuvalet yıkandı temizlendi
Çocukları yıkamam gerek onları yıkıycam
Akşama kadar daha bitmez işler gene çıkar
Bende dunki yemekler var nurum yarın ekstra yine yapcamNe yemek var akşama ehey dostlar?
Yemek yok ama fikir var olur mu?Ne yemek var akşama ehey dostlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?