Ben evi toplu tuttum, farklı olarak nevresimleri değiştirdimLimonsuzzcay badim neler yaptın bugün? Ben çarşı işlerini halledebildim sadece ya, kuzenim dükkan açmıştı hayırlı olsuna gittim. Kayınvalideme ve anneme anneler günü hediyesi aldım yemeği de dışarıda hallettik eve daha gidemedim bile
Ben çaydan sonra uyuyakalmışımyani sabah kalkıp kahvaltı hazırlayıp yiyip geri yatmış oldum
Şimdi az iş yapayım
Hasta olmuşum ya. Gribim. @Selizay
Benim de boğazım şiş ağrıyor. Panda ayısı gibi ordan oraya arıyorum kendimi. Bir güçle kalktım mutfağı topladım şimdi buzdolabını temizlicem
Selam kızlar son günlerde başım çok ağrıyordu dün dayanamdım artık doktora gittim tansiyonum çok yükselmiş. Akşam serum taktılar biraz iyi gibiydim sabah yine çıkmış. 15 gün takip edip kardiyolojiye gideceğim bakalım. İnşallah geçici bir şeydir. Ev de baya dağıldı 2 gün elleme her yer dağılıyor
Geçmiş olsun kızlar Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllahKulaklarim tikandi birden burnum tıkandı antibiyotik bir tane içmiştim iyigim diye şimdi devam edicem kotulesmesin diye iburafin de içtim 1/2 saat önce bakalm. Nezle falan olmiyimda tedavi aksamasin
Gargaram da var dengelerim bı şekilde
Bugün daha verimli oluruz inşallahBen evi toplu tuttum, farklı olarak nevresimleri değiştirdim
Niyetim o yöndeBugün daha verimli oluruz inşallah
Milletin ağzı torba değil ki büzesin kuzumBugün biraz üzgün biraz da kırgınım. Evliliğim 3.yıla doğru giderken, her gören bebek yok mu diye soruyor.
Olsa zaten söylerim yada belli olur. Bu sorunun amacı ne hiç anlamadım. Yani neden yok onu öğrenmek istiyorlar bence.Milletin ağzı torba değil ki büzesin kuzum
Bonus çok keyifli bir gün değildi
Çamaşır serdiğim yeri toplayıp düzenledim
Kuruyanları toplayıp katladım ütülemeye kaldırdım
Bulaşık makinesini boşalttım
Kahvaltı hazırladım mutfak toplandı
Kışlık montlarımızı yıkadım serdim
Okul kiyafetleri yıkandım serdim
Tv battaniyesi ve bayramda bebekli misafir için çıkardığım bebek battaniyesini yıkadım
Çocuklar bugün dışardan yemek istediler o yüzden mutfak pek dağılmadı sadece topladım
Ulan bi dönerci gördüm ben adını büyül harfle yazmışlar "BANA DÖNER" diye.Kebapci sloganı gibi oldu
İlk ek gıda zamanını diyorum ya yoksa az büyüdümü kendi yesin zaten en güzeliNiye eziyet olsun ki çocuk ne yediğini biliyor mama sandalyesinde çok da güzel yerdi benimkiler. 1 yaşında kaşık tutup çorba içebiliyorlardı. Sandalyesinin oturma yeri falan zaten silinen kumaştı, önlüğü de takıyordum mis gibi yediler.
Yapraklara kıymıyorum ahh
Canim yaşamayan ne bilsin millet boş boş konuşuyor. Benim 6 buçuk yıldan sonra oldu, şimdi 2 buçuk bile değil niye ikinciyi yapmıyorsunuz olmuyor mu diye yine başladılar.Bugün biraz üzgün biraz da kırgınım. Evliliğim 3.yıla doğru giderken, her gören bebek yok mu diye soruyor.
Yaşamayan anlamıyor gerçekten. Bugün kayınvalide kuşunuzu niye getirmediniz, madem çocuk yok, bebek yerine kuşu sevseydim. Ben onun babannesiyim dedi, şaka gibiCanim yaşamayan ne bilsin millet boş boş konuşuyor. Benim 6 buçuk yıldan sonra oldu, şimdi 2 buçuk bile değil niye ikinciyi yapmıyorsunuz olmuyor mu diye yine başladılar.
Olur Allah'in izniyle..Ben çok ağladım çok zor süreçler atlattım bir çok kaybım var ama şimdi yanımda Rabbimjn emaneti yavrum var. Binlerce şükür, Sende dileğine kavuşursun inşallah ❤
Ben sürekli sunlari duyardımYaşamayan anlamıyor gerçekten. Bugün kayınvalide kuşunuzu niye getirmediniz, madem çocuk yok, bebek yerine kuşu sevseydim. Ben onun babannesiyim dedi, şaka gibibenim oğlum üçüncü ayda hazırdı diyor. Senin gebeliği hemen elde etmiş olman, herkeste böyle olacağı anlamına gelmiyor. Ah bi anlasalar...
Bende aynılarını duyuyorum, üzülüyorum. Ağlıyorum bazen...Ben sürekli sunlari duyardım
Baştan olmayınca artık olmaz
Sende kaldın öyle seninle aynı Zamanlarda evlenenlerin 2 3 tane çocuğu var diyenler çok oldu etrafımda.
Çok ağır cümleler aslında nasılda katlanmasım bilmiyorum.
Bunlar yaşamamış ki,bilmiyorlar ki Rabbım isterse Kuruyan dallar bile yeşerir üzme kendini boş konuşanlar için sen bol bol dua et sadece.
SEVERSE DÖNER geldi benimde aklimaUlan bi dönerci gördüm ben adını büyül harfle yazmışlar "BANA DÖNER" diye.
O geldi aklıma işte
İnsan olanin ağzından dökülen her kelime laf olmayanın ise güzaf oluyor. Boşver insanoğlu kendi kalitesine göre davranır. Senden cok bagimsiz. Biliyorum can sıkılıyor ama inan gecer. Tavsiyem bebek surecinde bu tarz insanlarla iletisimi minimuma indir.Yaşamayan anlamıyor gerçekten. Bugün kayınvalide kuşunuzu niye getirmediniz, madem çocuk yok, bebek yerine kuşu sevseydim. Ben onun babannesiyim dedi, şaka gibibenim oğlum üçüncü ayda hazırdı diyor. Senin gebeliği hemen elde etmiş olman, herkeste böyle olacağı anlamına gelmiyor. Ah bi anlasalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?