Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çocuğun önüne koyup yemesini beklemek hiç bana göre değil allah sabır versin uğraşanlara.
Yemişim blw yi alırdım önüme önlüğünü takar yedirir ağzını silerdim
Ben BLW ye hep özeniyordum Bonus. Evli bile değildim hatta o zamanlar. 6. ayını bitirir bitirmez başladım. Kızım çok iştahlı değil ama çok meraklı. Ben yedirmeye kalktığımda elimden alıp incelemek istiyor, etrafa sürüyor, keşfediyor kendince. Kulak kepçesinden pankek falan temizliyorum o derece. Yoğurt, çorba gibi şeyleri ben yediriyorum sadece. Dediğin gibi ama yemekten sonra temizlik işi çok uzun sürüyor. Önlük de taktırmıyor, bütün kıyafetleri leke içinde.

Rica ederim. İnşallah en kısa zamanda rahata erer bebeğin.

İlerlemez inş.Allah şifa versin.

Geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün disardaydik akşam anca geldik
Çay faslı bitti Bulaşıklar beni bekler
Ütü yapabildin mi canim mimesis
Benimde yapmam lazım yaz geldi bol ütü yapma ayları
Ütüye zaman kalmadı Erva. :) Pek de istekli değildim zaten. İyice birikmeden yapsam iyi olacak ama. Sen dışarı çıkmadan önce halledebildin mi yapılacakları?

Yatağı toplama ve kahvaltı hazırlayıp mutfağı toplamanın dışında;
Duş aldım. Kızımı yıkadım. Banyoyu topladım,
İki makina çamaşır yıkandı,
Yemek yaptım,
Yemekten sonra mutfağı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım,
Davlumbazı ve ocağı ayrıntılı sildim,
Mutfak lavabosunu temizledim,
Balkondaki süs bitkilerini suladım.

Kızımı uyuttum. Biraz kendime zaman ayırıp sonrasında uyuyacağım. Eva

Çok geçmiş olsun hava değişimi mi oldu acaba

Bayağı uzun süre geçmiş. Son zamanlarda çok güzelleştiğini söylüyor arkadaşlarım. Belki size de tekrar gitmek nasip olur.
İnşallah canım çok istiyorum ben de. Akraba kalmadı orda herkes dağıldı öyle olunca gidecek bahane olmadı hiç nasip bakalım. Isparta-Burdur ikisi de çocukluğum gençliğim çok özlüyorum:))

İnşallah canım çok istiyorum ben de. Akraba kalmadı orda herkes dağıldı öyle olunca gidecek bahane olmadı hiç nasip bakalım. Isparta-Burdur ikisi de çocukluğum gençliğim çok özlüyorum:))
Bir sürü anı olunca insan özlemez mi? Hele çocukluğa, gençliğe dair. İnşallah en yakın zamanda güzel bir bahane olur gidersiniz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…