Ben BLW ye hep özeniyordum Bonus.Çocuğun önüne koyup yemesini beklemek hiç bana göre değil allah sabır versin uğraşanlara.
Yemişim blw yi alırdım önüme önlüğünü takar yedirir ağzını silerdim
Rica ederim. İnşallah en kısa zamanda rahata erer bebeğin.Biliyorum bu tarifi eşim bugün iş dönüşü karanfil getirecek umarım rahatlatır.☺ Fırçayı da arkadaşlar söylemişti bakacağım inş.Havuç bende veriyorum eline.Önerilerin için de teşekkür ederim.
İlerlemez inş.Allah şifa versin.Kulaklarim tikandi birden burnum tıkandı antibiyotik bir tane içmiştim iyigim diye şimdi devam edicem kotulesmesin diye iburafin de içtim 1/2 saat önce bakalm. Nezle falan olmiyimda tedavi aksamasin
Gargaram da var dengelerim bı şekilde
AaaSağol canım inşallah
Ispartalıyım ben canım.
Geçmiş olsun canım inşallah ilerlemezKulaklarim tikandi birden burnum tıkandı antibiyotik bir tane içmiştim iyigim diye şimdi devam edicem kotulesmesin diye iburafin de içtim 1/2 saat önce bakalm. Nezle falan olmiyimda tedavi aksamasin
Ütüye zaman kalmadı Erva. :) Pek de istekli değildim zaten. İyice birikmeden yapsam iyi olacak ama. Sen dışarı çıkmadan önce halledebildin mi yapılacakları?Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün disardaydik akşam anca geldik
Çay faslı bitti Bulaşıklar beni bekler
Ütü yapabildin mi canimmimesis
Benimde yapmam lazım yaz geldi bol ütü yapma ayları
Konyadayım uzun zamandır maalesefAa yakınız o zaman
2008 de Konya'ya geldik bir daha hiç gitmek nasip olmadı :))Aaa2010 ile 2019 arası Isparta'da yaşadım. Üniversiteyi orada okudum. Evlenince de 8 ay Eğirdir'de yaşadık. :))
Çok geçmiş olsun hava değişimi mi oldu acabaKulaklarim tikandi birden burnum tıkandı antibiyotik bir tane içmiştim iyigim diye şimdi devam edicem kotulesmesin diye iburafin de içtim 1/2 saat önce bakalm. Nezle falan olmiyimda tedavi aksamasin
Bayağı uzun süre geçmiş. Son zamanlarda çok güzelleştiğini söylüyor arkadaşlarım. Belki size de tekrar gitmek nasip olur.2008 de Konya'ya geldik bir daha hiç gitmek nasip olmadı :))
İnşallah canım çok istiyorum ben de. Akraba kalmadı orda herkes dağıldı öyle olunca gidecek bahane olmadı hiç nasip bakalım. Isparta-Burdur ikisi de çocukluğum gençliğim çok özlüyorum:))Bayağı uzun süre geçmiş. Son zamanlarda çok güzelleştiğini söylüyor arkadaşlarım. Belki size de tekrar gitmek nasip olur.
Bir sürü anı olunca insan özlemez mi? Hele çocukluğa, gençliğe dair. İnşallah en yakın zamanda güzel bir bahane olur gidersiniz. :)İnşallah canım çok istiyorum ben de. Akraba kalmadı orda herkes dağıldı öyle olunca gidecek bahane olmadı hiç nasip bakalım. Isparta-Burdur ikisi de çocukluğum gençliğim çok özlüyorum:))
İnşallah canımBir sürü anı olunca insan özlemez mi? Hele çocukluğa, gençliğe dair. İnşallah en yakın zamanda güzel bir bahane olur gidersiniz. :)
Sanırım canım ya ama bende geç bile kaldı bu belirtiler iyi dayandım yaniÇok geçmiş olsun hava değişimi mi oldu acaba
İnşallah cnm antibiyotige güveniyorum ama bakalimGeçmiş olsun canım inşallah ilerlemez
Sağol canım inşallahİlerlemez inş.Allah şifa versin.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?