Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok geçmiş olsun canım inşallah geçici bir durumdur. Suyu çok çok içmeye çalış.
Sağol canım inşallah
Aynen benimkiler de kendi yedi. Yemekten sonra mama sandalyesiyle beraber banyoya gittik hep. Biraz kaşıkla uğraşır dibine gelince kaseyi kafaya dikerlerdi.

Badimmm Teneffus Zili ne edion
Şimdi yemek yendi
Mutfak toplandi bulaşık Makinesi çalıştirildi
Ocak tezgah lavabo silindi
Yerler supuruldu
Sobaya çay suyu kondu
Oh miss. Bizde yemek yedik oğlum hala sofrada gerçi onu bekliyorum.Kız da mız mız yine.O kalkınca bi bulaşık makinesini boşaltıp kirpileri dizer ocağı silerim başkada bi işim yok.

Sağol canım inşallah

Aynen benimkiler de kendi yedi. Yemekten sonra mama sandalyesiyle beraber banyoya gittik hep. Biraz kaşıkla uğraşır dibine gelince kaseyi kafaya dikerlerdi.
Yok ben sandalyeyle sokmadım banyoya güzel sandalyeydi benimkilerden sonra iki yeğenim de kullandı

Maşallah :) ins.benim kızda yer peki Nego kaçıncı ayda başlamıştın blw ye tabi internetten de bakabilirim ama tecrübeli bi anne olarak senden de birşeyler alalım.

Kulaklarim tikandi birden burnum tıkandı antibiyotik bir tane içmiştim iyigim diye şimdi devam edicem kotulesmesin diye iburafin de içtim 1/2 saat önce bakalm. Nezle falan olmiyimda tedavi aksamasin
Gargaram da var dengelerim bı şekilde

Geçmiş olsun. İnşallah ilerlemez, ilaçlar da işe yarar hemen. Bu aralar çok yoruldunuz. Yorgunluktan mı oldu acaba?

Evet son işler de tamam
Bulaşık Makinesi boşaltıldı
Bardaklar yerleetirildi
Teneffus Zili sen ne ediion bebe nasıl
Nego
Benimde işler bittimakine boşaltıldı bulaşıklar dizildi elde yıkanacaklar yıkandı.Çok halsizim yorgunum bebe hiç durmuyor valla odadan çıkınca artık ağlıyor hep ilgi oyun istiyor.Yetişmek zor oluyor işlere.☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…