Sağol canım inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah geçici bir durumdur. Suyu çok çok içmeye çalış.
Aynen benimkiler de kendi yedi. Yemekten sonra mama sandalyesiyle beraber banyoya gittik hep. Biraz kaşıkla uğraşır dibine gelince kaseyi kafaya dikerlerdi.Niye eziyet olsun ki çocuk ne yediğini biliyor mama sandalyesinde çok da güzel yerdi benimkiler. 1 yaşında kaşık tutup çorba içebiliyorlardı. Sandalyesinin oturma yeri falan zaten silinen kumaştı, önlüğü de takıyordum mis gibi yediler.
Oh miss.BadimmmTeneffus Zili ne edion
Şimdi yemek yendi
Mutfak toplandi bulaşık Makinesi çalıştirildi
Ocak tezgah lavabo silindi
Yerler supuruldu
Sobaya çay suyu kondu
Yok ben sandalyeyle sokmadım banyoyaSağol canım inşallah
Aynen benimkiler de kendi yedi. Yemekten sonra mama sandalyesiyle beraber banyoya gittik hep. Biraz kaşıkla uğraşır dibine gelince kaseyi kafaya dikerlerdi.
Maşallah :) ins.benim kızda yer peki Nego kaçıncı ayda başlamıştın blw ye tabi internetten de bakabilirim ama tecrübeli bi anne olarak senden de birşeyler alalım.Niye eziyet olsun ki çocuk ne yediğini biliyor mama sandalyesinde çok da güzel yerdi benimkiler. 1 yaşında kaşık tutup çorba içebiliyorlardı. Sandalyesinin oturma yeri falan zaten silinen kumaştı, önlüğü de takıyordum mis gibi yediler.
İkeanın antilobu benim ya sırf foşur foşur yıkamak için aldım. Eskiyecek bi yeri yok zaten baya elde ele giderlerYok ben sandalyeyle sokmadım banyoyagüzel sandalyeydi benimkilerden sonra iki yeğenim de kullandı
Sağol canımAnka geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Uzun tunikle geziyorum (don baca dolanıyorum )bayramda sabahlık namaz elbisesiyle karşıladım misafirleriSağol canımsen nasıl oldun
Aa yakınız o zamanSağol canım inşallah
Ispartalıyım ben canım.
Allah gani gani rahmet eylesin ikisine de inşallahBende iki defa gittim en son babamla gittiğimiz yer. Kitaplarını da okudum hayatını anlatan.
Yazik yaaa
Geçmiş olsun. İnşallah ilerlemez, ilaçlar da işe yarar hemen. Bu aralar çok yoruldunuz. Yorgunluktan mı oldu acaba?Kulaklarim tikandi birden burnum tıkandı antibiyotik bir tane içmiştim iyigim diye şimdi devam edicem kotulesmesin diye iburafin de içtim 1/2 saat önce bakalm. Nezle falan olmiyimda tedavi aksamasin
Gargaram da var dengelerim bı şekilde
Benimde işler bittiEvet son işler de tamam
Bulaşık Makinesi boşaltıldı
Bardaklar yerleetirildi
Teneffus Zili sen ne ediion bebe nasıl
Nego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?