2 ay cok zor zamanlar gecirdim bunlara birebir sahit olanlar oldu. Bana 2 aylikken 2. Ne zaman diye sordular. Asla iyi niyetli olduklarini dusunmuyorum.Ben sürekli sunlari duyardım
Baştan olmayınca artık olmaz
Sende kaldın öyle seninle aynı Zamanlarda evlenenlerin 2 3 tane çocuğu var diyenler çok oldu etrafımda.
Çok ağır cümleler aslında nasılda katlanmasım bilmiyorum.
Bunlar yaşamamış ki,bilmiyorlar ki Rabbım isterse Kuruyan dallar bile yeşerir üzme kendini boş konuşanlar için sen bol bol dua et sadece.
Seni varya aşırı takdir ediyorum inan ki harikasin
Suraya bak jes gercekten sinifin yaramaz haylaz cocugu senmissin bak nasil da ogretmenPazartesi itibariyle kurallara uyacagiz
Uymayan badilerimizi uyaracagiz
Çalışacak, yorulacak ama durmayacağız.
2022 ye duzenimizle damga vuracağız
Senin gidini kitlarim heeeeee
Jes benim hafta sonu genelde bir gün kendi annemlerde bir gün kvde de geçiyor o yüzden fazla iş yapamıyorum yazamıyorum hafta sonu şimdiden söyleyeyimPazartesi itibariyle kurallara uyacagiz
Canım benim büyüğe 6 aylık tattırmaya başladım önce kendim,sonra işte yavaş yavaş elinde tutabileceği şeyleri verdim mesela ilk başlarda yer sofrası kurdum hep,mama sandalyesine sonradan geçirdim.Maşallah :) ins.benim kızda yer peki Nego kaçıncı ayda başlamıştın blw ye tabi internetten de bakabilirim ama tecrübeli bi anne olarak senden de birşeyler alalım.
Bizimki crsytal babynindi baktım da o modeli yok artık ,yarım yatma özelliği de vardı.İkeanın antilobu benim ya sırf foşur foşur yıkamak için aldım. Eskiyecek bi yeri yok zaten baya elde ele giderler
Dediğim ilaçtan almadın mı? Alsan o bir günde kurutuyordu.Uzun tunikle geziyorum (don baca dolanıyorum )bayramda sabahlık namaz elbisesiyle karşıladım misafirleri
Yaranın üzerine bir şey gelemiyor daha çok şükür su akması filan durdu bir kabuk bağlasa rahatlıyacağım
AminnAllah gani gani rahmet eylesin ikisine de inşallah
Antibiyotiğe başlayınca yarım bırakmak iyi değil, inşaallah bir gün önce içip ertesi gün devam etmiştirsin.Kulaklarim tikandi birden burnum tıkandı antibiyotik bir tane içmiştim iyigim diye şimdi devam edicem kotulesmesin diye iburafin de içtim 1/2 saat önce bakalm. Nezle falan olmiyimda tedavi aksamasin
Gargaram da var dengelerim bı şekilde
Öyle soranlara şakayla karışık laf sokmazsan susmazlar.Olsa zaten söylerim yada belli olur. Bu sorunun amacı ne hiç anlamadım. Yani neden yok onu öğrenmek istiyorlar bence.
Yuh o ne densizlik ya huYaşamayan anlamıyor gerçekten. Bugün kayınvalide kuşunuzu niye getirmediniz, madem çocuk yok, bebek yerine kuşu sevseydim. Ben onun babannesiyim dedi, şaka gibibenim oğlum üçüncü ayda hazırdı diyor. Senin gebeliği hemen elde etmiş olman, herkeste böyle olacağı anlamına gelmiyor. Ah bi anlasalar...
Haftasonu rehaveti çökmüştür. Pazartesi hepsi seninNego Komserim cogu arkadasta hafta sonu rehaveti vardi. Bayram bitişi diye birsey demedim. Ama as dersen asar kes dersen keserimmmmmmm.
Aslanım jesPazartesi itibariyle kurallara uyacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?