Düzenli Evimiz & Hayatımız

2 ay cok zor zamanlar gecirdim bunlara birebir sahit olanlar oldu. Bana 2 aylikken 2. Ne zaman diye sordular. Asla iyi niyetli olduklarini dusunmuyorum.

Pazartesi itibariyle kurallara uyacagiz

Uymayan badilerimizi uyaracagiz

Çalışacak, yorulacak ama durmayacağız.

2022 ye duzenimizle damga vuracağız
Jes benim hafta sonu genelde bir gün kendi annemlerde bir gün kvde de geçiyor o yüzden fazla iş yapamıyorum yazamıyorum hafta sonu şimdiden söyleyeyim

Maşallah :) ins.benim kızda yer peki Nego kaçıncı ayda başlamıştın blw ye tabi internetten de bakabilirim ama tecrübeli bi anne olarak senden de birşeyler alalım.
Canım benim büyüğe 6 aylık tattırmaya başladım önce kendim,sonra işte yavaş yavaş elinde tutabileceği şeyleri verdim mesela ilk başlarda yer sofrası kurdum hep,mama sandalyesine sonradan geçirdim.
Küçüğü hiç sorma o aykırı değişik bir bebekti
6 aylıkken başladım ama meme dışında bir şey asla kabul etmedi beni perişan etti. Bir yaşına yakın bir gün et kavurmuştum onun suyuna ekmek batırıp verdim hepimiz sofradayız, öyle bir şaplatarak yedi ki meğer çocuk et istiyormuş meyve sebze yoğurt asla yememişti. Direkt etle başlamış olduk, kıymalı yumurta, patatesli yumurta derken meyve sebze de iştahla yemeye başladı. Yer sofrası kurdum yine onun da önüne koydum tabak vs baktı biz iştahla yiyoruz o da başladı sonra sandalyesine alıştırdım.
İlk doğunca da meme reddi yapmıştı değişik bir uşak iki numara şimdi sofrada yemek savaşı yapıyor bizimle. Çocuklarımın peşinden yesinler diye hiç koşmadım ben,açlıktan ölecek değiller acıkan yer dedim rahat davrandım. Bir tek küçüğün o ek gıda dönemi ve ilk meme reddinde çok stres yapmıştım sonra onu da kabullenmiştim aman emsin sadece elbet bir gün yemek yer demiştim.

Dediğim ilaçtan almadın mı? Alsan o bir günde kurutuyordu.

Antibiyotiğe başlayınca yarım bırakmak iyi değil, inşaallah bir gün önce içip ertesi gün devam etmiştirsin.

Yuh o ne densizlik ya hu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…