HoşgeldinKızlar merhaba, bu sayfa ne güzelmiş biraz okudum da. Beni de alın aranıza
Bu ara tembelliğim üzerimde; burayı okuyunca hemen iş yapma isteği doğdu içimde şükürler olsun :)
Evden çalıştığım bir gündü bugün, mesaim biter bitmez kalktım bilgisayar başından ve;
- 40 dk yürüyüş yaptım
- eve gelip bulaşık makinesini yerleştirdim
- elimde yıkamam gereken bir kaç parçayı yıkayıp kaldırdım
- yarın kahvaltıda yiyeceğim şeyleri işyerime götürmek için hazırladım
- 4-5 gündür ütü masası üzerinde bekleyen ütüleri yaptım
- yakın zamanda taşınacağız kazaklarımı bir kutuya koyup kaldırdım
- duş aldım
- yan flüt kursuna gidiyorum yakında konsere çıkacağız yarınki kursum İçin çalacağım parçaya çok çok aaaz çalıştım
- arkadaşımın rica ettiği bir konuda iki dk araştırma yapıp kendisine cevap verdim
- şimdi de kahve içiyorum
Yahu ne çok şey yapmışım, demek ki planlı olunca her şey daha güzel ve yolunda ilerliyor.
Çalıştığım İçin sürekli burada olamasam da evden çalıştığım günler ve haftasonu için buradayııım
Yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
Senin kadar oda çalışıyor o evdeAyy sabaha kaldı bulaşık makinesi odama çekildim yoruldum valla hala çalışıyor.
La havleee niye efsere efo diyo bunlar yaEfo ya
He küçük. Soluk benizle gezdi hep. Kötü değil şükür ama niye böyle oluyo bilmiyorum.Hangisi küçük mü
Hoşgeldinnn canımmKızlar merhaba, bu sayfa ne güzelmiş biraz okudum da. Beni de alın aranıza
Bu ara tembelliğim üzerimde; burayı okuyunca hemen iş yapma isteği doğdu içimde şükürler olsun :)
Evden çalıştığım bir gündü bugün, mesaim biter bitmez kalktım bilgisayar başından ve;
- 40 dk yürüyüş yaptım
- eve gelip bulaşık makinesini yerleştirdim
- elimde yıkamam gereken bir kaç parçayı yıkayıp kaldırdım
- yarın kahvaltıda yiyeceğim şeyleri işyerime götürmek için hazırladım
- 4-5 gündür ütü masası üzerinde bekleyen ütüleri yaptım
- yakın zamanda taşınacağız kazaklarımı bir kutuya koyup kaldırdım
- duş aldım
- yan flüt kursuna gidiyorum yakında konsere çıkacağız yarınki kursum İçin çalacağım parçaya çok çok aaaz çalıştım
- arkadaşımın rica ettiği bir konuda iki dk araştırma yapıp kendisine cevap verdim
- şimdi de kahve içiyorum
Yahu ne çok şey yapmışım, demek ki planlı olunca her şey daha güzel ve yolunda ilerliyor.
Çalıştığım İçin sürekli burada olamasam da evden çalıştığım günler ve haftasonu için buradayııım
Aynen öyle bonusumSenin kadar oda çalışıyor o evde
Aa teşekkür ederim canım benim.Sana da helal olsun bebeyle boyle kosturuyorsun emegine saglik canim benim
hey maşallah liste kaybolan wikiliks belgeleri gibiSabah ilk ışklarıyla ütü yaptım
kuruyan çamaşıları ütüledim
makineye çamaşır attım
kahvaltı hazırladım
bulaşık makinesını boşaltım
kahvaltı yaptıktan sonra masayı topladım
yatakları topladım ütülediklerimi yerleştirdim
2 banyoyuda lavabosunu ve klozeti çamaşır suyula ovdum
tüm evin tozunu aldım
küçük balkonu yıkadım
robot süpürdü
ben mutfağı ve büyük balkondaki halıyı süpürüp kaldırdım
mutfağı toplayıp bulaşık makinesini tekrar çalıştırdım buzdolabını boşaltım
buz dolabının çıkabilen tüm parçalarını balkonda yıkayıp süzmesi için masaya koydum
buzdolabını ve buzluk kısmını 3 tur sildim
dışını arkasını üstünü yanlarını motor kısmın sildim
buzdolabını. Yerleştirdiğimiz yerin yanlarını arka duvarını sildim
Yerini sildim buzdolabını iç kısmındakileri silip içine yerleştirdim boşaltılacakları küçük saklama kabına aldım kahvaltılığımı değiştirdim
kv kiraz yaprağı sarmaya çağırdı bir koşu ona gidip geldikten sonra
bulaşık makinesini boşaltıp çıkan tüm bulaşıkları makineye yerleştirdim büyük bulaşıkları elde yıkadım
akşama yemeğim vardı yanına yoğurtlu makarna yaptım
akşam yemeğinden sonra bulaşıkları toplayıp makineyi çalıştırdım
mutfağın elimle yerini sildim
büyük balkonu eşim yıkadı
3 makine çamaşır yıkandı 1 makine banyo paspasları yıkandı serildi
yatmadan önce tüm temizlik bezlerini makineye attım
Bonus @JES
He küçük. Soluk benizle gezdi hep. Kötü değil şükür ama niye böyle oluyo bilmiyorum.Hangisi küçük mü
Hiç korkma canım zorlansanda karışan eden yetersiz hissettiren yok her şeyin üstesinden gelirsin evelallahİyi geceler kızlar çocukları anneme bırakıp bi alışveriş yaptık.Eşim işi dolayısıyla evde olmayacak umarım bu zamanı zor geçirmem biraz korkuyorum çünkü bebiş hiç durmuyor sağolsun.Annemlere annem hasta yük olmak istemiyorum ama gündüz gider geliriz.Misafir geliyor genelde biz orada olunca.Nice insanlar var gurbet yolu bekleyen bu kadar abartma diyorum ama kız benim gözümü korkutuyor.Eşim akşam biraz tutuyor sallıyor falan.Bakalım nasıl geçecek..☺
Sağol canım benim çok mutlu ettin beniHiç korkma canım zorlansanda karışan eden yetersiz hissettiren yok her şeyin üstesinden gelirsin evelallah
Bu haliyle bile nefis görünüyor, ellerine sağlık Bonus.Nazar mı çıkıyo şu an noluyo beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?