Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hoşgeldin

Hoşgeldinnn canımm

hey maşallah liste kaybolan wikiliks belgeleri gibi Ellerine sağlık hamarat temiz hatun.❤

İyi geceler kızlar çocukları anneme bırakıp bi alışveriş yaptık.Eşim işi dolayısıyla evde olmayacak umarım bu zamanı zor geçirmem biraz korkuyorum çünkü bebiş hiç durmuyor sağolsun.Annemlere annem hasta yük olmak istemiyorum ama gündüz gider geliriz. Misafir geliyor genelde biz orada olunca.Nice insanlar var gurbet yolu bekleyen bu kadar abartma diyorum ama kız benim gözümü korkutuyor.Eşim akşam biraz tutuyor sallıyor falan.Bakalım nasıl geçecek..☺

Hiç korkma canım zorlansanda karışan eden yetersiz hissettiren yok her şeyin üstesinden gelirsin evelallah

Merhaba. Bugün;
Yatağı topladım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım. Sonrasında mutfağı toplayıp elde yıkanacakları yıkadım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
İki makina çamaşır yıkandı,
Nevresimi değiştirdim,
Mail kutumu, gereksiz mesajları, uygulamaları ve dosyaları temizledim,
Toz aldım,
Yerleri sildim,
Poşetlerin bulunduğu poşeti düzenledim. Bez torbaları, karton çantaları ayırdım,
Dün kızımın ayırdığım kıyafetlerini vakumlu hurca koydum, kaldırdım,
Mopun girdiği kadarıyla yatağın altını sildim. İnternette yüksek baza ayakları gördüm. En azından süpürge girecek kadar yükselse yeter. Böyle ayak kullanan var mı? Dengesizlik vs yapar mı ki değiştirsem?
Misafir terliklerini kutuya koyup portmantoya öyle koydum. Bayağı dağınık duruyorlarmış açıktayken,
Yatak odası ve mutfak halılarını yıkamaya verdim,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Dünden biraz yemek vardı. Dışardan söyledim yanına takviye. Çıkan birkaç parça tabağı makinaya koydum,
Ocağın kirlenen yerlerini sildim hemen,
Üst kat komşumuzun kızımdan iki ay büyük bebeği var. Hem biz tanışalım hem de bebekler akran görsün diye gelmiş. Kapıya gelince buyur ettim ama pandeminin başından beri kimlerle görüştüğünü bilmediğim kişileri misafir etmemiştim. Evi güzelce havalandırdım ama çok huzursuzum şu an. Psikolojik sanırım birden halsizlik, üşüme bastırdı.

Son birkaç gündür diğer günlere göre daha aktiftim ama bünye alışkın olmayınca olmuyor. Kızım uyanıkken tüm bunları yapmak çok zorluyor. Yarın yatıştayım.

Eva gönlüne göre bir ev bulmana sevindim. Toplanma, taşınma telaşı ile geçti anırım günün. Yeni evinizde huzurla oturun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…