Yok tadi guzelmiste yok kabarmista yok akmista zevkten bayilmista patlak kek işte laDur cvp veremedim dur bağlayamadım bi yere
Anladin sen onu domdommmm anladinBunları böyle bitişik ama yanlışsız yazmanda ilginç
Hiç tadından yarılmak gibi bir benzetme duymadın mı lö cahilYok tadi guzelmiste yok kabarmista yok akmista zevkten bayilmista patlak kek işte la
İman powerAnladin sen onu domdommmm anladin
Lööö bönüüüüs dadindan yarilan damaktir o kek olsa duramazsinHiç tadından yarılmak gibi bir benzetme duymadın mı lö cahil
20.000 mhİman power
20 bin mınıha20.000 mh
Bunu burdan alın20 bin mınıha
Gel de al kurban olam ya hic dayama burnuna sabahlayın beraber hic sorun degil ben de osura osura yatam ya 6 aydir ebem yamulduJes ver çocuğu pişpişliyim sende sızarsın yakında bi yerde. Altına ettimi dayarım burnuna etmezse severim hazır yuhum kaçmış
Anasini aglatacak ikramliklarinEfser düklere ne yapacak acaba
Yeme bu numaralari rahat 7 cesit hazirlarHazır alırım bilmem ne diyor bide ne kadar ayıp
Gel de al kurban olam ya hic dayama burnuna sabahlayın beraber hic sorun degil ben de osura osura yatam ya 6 aydir ebem yamuldu
Hepimizi temsil ediyor bu iş malatyayı aştı artıkAnasini aglatacak ikramliklarin
Daha kötü günler beni mi bekliyorKötü günler geride kaldı biliyon dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?