Böbrek de kaçak vs olunca da tansiyon sorunu oluyor da o yüzden sordum. İmkan varsa baktır bir.Bildiğim kadarıyla yok ama ona da mı baktırayım.
Benim büyükle seninki benziyor huy olarak konuşmuştuk senle daha önce. Zor çocuk benimki de. İkisi de ayrı ayrı zor. Sonra bana diyorlar bir daha doğur saçıma aklar düştü haberleri yokŞimdiki çocuklar bi olgunlaşmıyor bence ya. Benim en büyük bile saçmalıyor bazen şoka giriyorum
Heyyy maşallahyatakları topladım
bulaşık makinesini boşalttım
pişi ve patates kızarttım
makineye çamaşır attım
kuruyan çamaşırları katlayıp kaldırdım ütülenecekleri ayırdım
kızartma sonrası Ocağı silip dağınıklığı topladım
havluları değiştirdim
mutfağın çöpünü çıkardım
Kardeşim hastanede ben evde çocuklarla o gelince kahvaltı yapacağız
@golgefeslegeni
Bi sorayım canım sağolasınBöbrek de kaçak vs olunca da tansiyon sorunu oluyor da o yüzden sordum. İmkan varsa baktır bir.
Bana kalsa ben de 1 tane yeter derdim de işte Allahın nasibi bu işlerBenim büyükle seninki benziyor huy olarak konuşmuştuk senle daha önce. Zor çocuk benimki de. İkisi de ayrı ayrı zor. Sonra bana diyorlar bir daha doğur saçıma aklar düştü haberleri yok
Ben 1 makine atarak başladım takıl peşimeTahmini 748483 maklne çamaşır var ama yıkamak hç içimden gelmiyor
Sağol canimMerhaba. Bugün;
Yatağı topladım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım. Sonrasında mutfağı toplayıp elde yıkanacakları yıkadım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
İki makina çamaşır yıkandı,
Nevresimi değiştirdim,
Mail kutumu, gereksiz mesajları, uygulamaları ve dosyaları temizledim,
Toz aldım,
Yerleri sildim,
Poşetlerin bulunduğu poşeti düzenledim. Bez torbaları, karton çantaları ayırdım,
Dün kızımın ayırdığım kıyafetlerini vakumlu hurca koydum, kaldırdım,
Mopun girdiği kadarıyla yatağın altını sildim. İnternette yüksek baza ayakları gördüm. En azından süpürge girecek kadar yükselse yeter. Böyle ayak kullanan var mı? Dengesizlik vs yapar mı ki değiştirsem?
Misafir terliklerini kutuya koyup portmantoya öyle koydum. Bayağı dağınık duruyorlarmış açıktayken,
Yatak odası ve mutfak halılarını yıkamaya verdim,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Dünden biraz yemek vardı. Dışardan söyledim yanına takviye. Çıkan birkaç parça tabağı makinaya koydum,
Ocağın kirlenen yerlerini sildim hemen,
Üst kat komşumuzun kızımdan iki ay büyük bebeği var. Hem biz tanışalım hem de bebekler akran görsün diye gelmiş. Kapıya gelince buyur ettim ama pandeminin başından beri kimlerle görüştüğünü bilmediğim kişileri misafir etmemiştim. Evi güzelce havalandırdım ama çok huzursuzum şu an. Psikolojik sanırım birden halsizlik, üşüme bastırdı.
Son birkaç gündür diğer günlere göre daha aktiftim ama bünye alışkın olmayınca olmuyor. Kızım uyanıkken tüm bunları yapmak çok zorluyor. Yarın yatıştayım.
Eva gönlüne göre bir ev bulmana sevindim. Toplanma, taşınma telaşı ile geçti anırım günün. Yeni evinizde huzurla oturun inşallah.
Dün annemdeydim, birşey yapmadım canım. Perşembe günü bahar temizliği için 2 kadın gelecek. Ben de öncesinde gereken düzenlemeleri yapacağım
Hiç canım istemyiiiiiiBen 1 makine atarak başladım takıl peşime
748485 olmadan başla hadiHiç canım istemyiiiiii
Sağol kuzum
Guş toparlanamamışsın daha ❤Sağol kuzum
Sağol canımGuş toparlanamamışsın daha ❤
NeyiymişYetiş bacımtokat şeyiymiş sivas şeyi haftaya gelecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?