Yok burası gayet aktif bir topik sıkıntı olmazValla ben watsap grubu kurmak yasak diye biliuorum. Topiklere az yazip gidip grup kuranlara kazen kapatmisti topikleri uyelikleri iptal etmisti. Ben imtina ediyorum cunku grubum yok watsap da. Olup da etmeyen olabilir ben korkuyorum abi
Aktif olmasa da sorun olmaz watsap grubu yok kimseninYok burası gayet aktif bir topik sıkıntı olmaz
Sabah kalktım kahvaltı hazırladım mutfağı topladım makine çalıştırdım okula geldim hocamArkadaşlarrrrr listeleri 1-2 madde de olsa yazalim lutfennnnnnn
Yok tamam onu anladık zaten bana tepki abartılı geldi rahat ol demek istedimAktif olmasa da sorun olmaz watsap grubu yok kimsenin
Badini gazla biraz hadi bakalimSabah kalktım kahvaltı hazırladım mutfağı topladım makine çalıştırdım okula geldim hocam
İşteymiş oBadini gazla biraz hadi bakalim
Ben biraz heyecanli bir tipim bakma sen banaYok tamam onu anladık zaten bana tepki abartılı geldi rahat ol demek istedim
Sen etiketle bi o yazmasa da gelince görürİşteymiş o
Çok da prim vermemek lazım salla gitsin.Ben biraz heyecanli bir tipim bakma sen banaama tepkim abartili degil bence. Emsalleri cok var. Gelip gelip ortaligi bulandirip gidiyorlar.
Götünü keserim onların ben artik komser yardimcisiyim ankaÇok da prim vermemek lazım salla gitsin.
Yok tepki abartılı değil napıcaz başka? İyi niyetimizle yazıp konuştuk.Yok tamam onu anladık zaten bana tepki abartılı geldi rahat ol demek istedim
Akşama ne yemek var bonus onu de bana başım ağrıyor fikrim de yok kolay bişey dersin inşallahYok tepki abartılı değil napıcaz başka? İyi niyetimizle yazıp konuştuk.
Onun niyeti ne nerden bilelim bu ara çok oldu böyle gayet haklıyız
Lutfen gafamı gobusune bastirip saclarimla oynarken yanagima bir opucuk kondurur musunYok tepki abartılı değil napıcaz başka? İyi niyetimizle yazıp konuştuk.
Onun niyeti ne nerden bilelim bu ara çok oldu böyle gayet haklıyız
Hayır yanlışın yok aynen öyleArkadaşlar bu şahıs iyi niyetli değil. Ozellikle topigimizde olay cikarmaya calisiyor. Bakin 2 gundur hepimiz sabirla guzelce yazdik fakat watsap grubu su bu tarzi agzimiza almaktan imtina ettigimiz şeyleri uluorta söyleyebiliyor. Muhattap oldukca da uzatacak belli. Bosverin. Ozelden gorusmek isteyen topik disinda muhabbet eden edebilir fakat topik icinde bu arkadasla konusmalari uzatmazsak iyi olur. Tesekkur ederim. Nego varsa yanlisim duzelt baskanimmmmm
WhatsApp grubu mu var niye ağzınıza almaktan imtina ediyorsunuz? WhatsApp grubu yasak değil burayı komple bırakıp whatsapp ta grup kurmak yasak. Benim 5-6 farklı konudan grubum var WhatsApp ta. Hiç sıkıntı yaşamadım.
Yok burası gayet aktif bir topik sıkıntı olmaz
Anka canım kaç yıllık üyesin,daha yeni üye olup da whatsapp grubunuz var mı özelden birbirinizi gördünüz mü diye soran birinin niyeti normal mi sence? Site erkek üye çok gördü böyle, velev ki erkek olmasın ne alaka. Benim burada sayılı kişilerde vardır numaram onlar da öyle sürekli yazmalar haber alınamaz önemli bir durum olur anca. Her gün görüşen de olabilir bu da çok normal ama tanıyorsundur kaç yıllık üyedir vsYok tamam onu anladık zaten bana tepki abartılı geldi rahat ol demek istedim
Yok iş yapsın demiyorum gelsin sohbet etsin bariKomserimmmm hamileyim diyor kiyamiyorum ama şimdi totosu buyunustur tam kesmelik sen bana birak onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?