Şimdi cevap yazamazsınız ama bizim de burada yılların tecrübesi var. Yeni üye olan hiç kimse özelde, whatsappda grubunuz var mı diye sormaz. Özelden bana verdiğiniz bilgiler gerçek mi nereden bileyim nüfus kayıt örneği değil neticede.Uslubu bozan suan sizsiniz. Haddimi asan bisey sormadim sadece merak ettim. Yillardir burda konusan insanlar gercekten tanisti mi diye. Her yazdigima sert ve kaba yaklasan sizsiniz. Kaba ve on yargili yaklastiginiz halde uslubumu hic bozmadim yumusak davrandim. Bu sitede onceden tanismis olabilirsiniz ama sonradan geldiysem bende bi insanim kotu degilim. Ama ben bunlari soruyorum diye siz bana kk ya gidin diyemezsiniz. Burda uslubu asan sizsiniz.
Engelledim yazamaz daha. Özeli bu yüzden kapatıyorum işteYok nego ya hepimiz iyi niyetli yaklastikda olmuyor watsap grubu soruyor bildiğin. Komple topigi bulamdiriyor. Ben arkadasi iyi niyetli bulmuyorum. Bana bir daha yazmasun abi
Arkadaşlar bu şahıs iyi niyetli değil. Ozellikle topigimizde olay cikarmaya calisiyor. Bakin 2 gundur hepimiz sabirla guzelce yazdik fakat watsap grubu su bu tarzi agzimiza almaktan imtina ettigimiz şeyleri uluorta söyleyebiliyor. Muhattap oldukca da uzatacak belli. Bosverin. Ozelden gorusmek isteyen topik disinda muhabbet eden edebilir fakat topik icinde bu arkadasla konusmalari uzatmazsak iyi olur. Tesekkur ederim. Nego varsa yanlisim duzelt baskanimmmmmUslubu bozan suan sizsiniz. Haddimi asan bisey sormadim sadece merak ettim. Yillardir burda konusan insanlar gercekten tanisti mi diye. Her yazdigima sert ve kaba yaklasan sizsiniz. Kaba ve on yargili yaklastiginiz halde uslubumu hic bozmadim yumusak davrandim. Bu sitede onceden tanismis olabilirsiniz ama sonradan geldiysem bende bi insanim kotu degilim. Ama ben bunlari soruyorum diye siz bana kk ya gidin diyemezsiniz. Burda uslubu asan sizsiniz.
Bonbon ben la ben yemin ederim merak dahi etmedim ya. Watsap grubunu gec ozelde burda grup var mi diye dahi sormadım.golgefeslegeni sen sonradan geldin hiç sordun mu kızlar siz birnirinizi gördünüz mü diye?
Harika görünüyorÖhö öhöö boğazımı temizliyim....
Bakınız benim çilekli naneli bahar suyum.
Bu ne la içen uçuyor mu bunuÖhö öhöö boğazımı temizliyim....
Bakınız benim çilekli naneli bahar suyum.
O ne laKimse Türkiye haritamın güzelliğini sorgulamasın
Eki Görüntüle 3063634
WhatsApp grubu mu var niye ağzınıza almaktan imtina ediyorsunuz? WhatsApp grubu yasak değil burayı komple bırakıp whatsapp ta grup kurmak yasak. Benim 5-6 farklı konudan grubum var WhatsApp ta. Hiç sıkıntı yaşamadım.Arkadaşlar bu şahıs iyi niyetli değil. Ozellikle topigimizde olay cikarmaya calisiyor. Bakin 2 gundur hepimiz sabirla guzelce yazdik fakat watsap grubu su bu tarzi agzimiza almaktan imtina ettigimiz şeyleri uluorta söyleyebiliyor. Muhattap oldukca da uzatacak belli. Bosverin. Ozelden gorusmek isteyen topik disinda muhabbet eden edebilir fakat topik icinde bu arkadasla konusmalari uzatmazsak iyi olur. Tesekkur ederim. Nego varsa yanlisim duzelt baskanimmmmm
Kimse Türkiye haritamın güzelliğini sorgulamasın
Eki Görüntüle 3063634
Hahahahahahhahahahaİnş güney benim okuduğum gibi değildir
Jesin demek istediği şey başka canımWhatsApp grubu mu var niye ağzınıza almaktan imtina ediyorsunuz? WhatsApp grubu yasak değil burayı komple bırakıp whatsapp ta grup kurmak yasak. Benim 5-6 farklı konudan grubum var WhatsApp ta. Hiç sıkıntı yaşamadım.
Valla ben watsap grubu kurmak yasak diye biliuorum. Topiklere az yazip gidip grup kuranlara kazen kapatmisti topikleri uyelikleri iptal etmisti. Ben imtina ediyorum cunku grubum yok watsap da. Olup da etmeyen olabilir ben korkuyorum abiWhatsApp grubu mu var niye ağzınıza almaktan imtina ediyorsunuz? WhatsApp grubu yasak değil burayı komple bırakıp whatsapp ta grup kurmak yasak. Benim 5-6 farklı konudan grubum var WhatsApp ta. Hiç sıkıntı yaşamadım.
Sus piri reis benim dedimdi. Doğrusu buO ne lasinop nerde trakya yarimadasinin anasi niye aglamis ahahahhahah
Sen piri reis degil azicik eğri reis olmussun ahahahhahaSus piri reis benim dedimdi. Doğrusu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?