Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şimdi cevap yazamazsınız ama bizim de burada yılların tecrübesi var. Yeni üye olan hiç kimse özelde, whatsappda grubunuz var mı diye sormaz. Özelden bana verdiğiniz bilgiler gerçek mi nereden bileyim nüfus kayıt örneği değil neticede.
Kadınlar kulübü çok geniş bir mecra size daha uygun konular bulabilirsiniz selametle.

Yok nego ya hepimiz iyi niyetli yaklastikda olmuyor watsap grubu soruyor bildiğin. Komple topigi bulamdiriyor. Ben arkadasi iyi niyetli bulmuyorum. Bana bir daha yazmasun abi
Engelledim yazamaz daha. Özeli bu yüzden kapatıyorum işte

Arkadaşlar bu şahıs iyi niyetli değil. Ozellikle topigimizde olay cikarmaya calisiyor. Bakin 2 gundur hepimiz sabirla guzelce yazdik fakat watsap grubu su bu tarzi agzimiza almaktan imtina ettigimiz şeyleri uluorta söyleyebiliyor. Muhattap oldukca da uzatacak belli. Bosverin. Ozelden gorusmek isteyen topik disinda muhabbet eden edebilir fakat topik icinde bu arkadasla konusmalari uzatmazsak iyi olur. Tesekkur ederim. Nego varsa yanlisim duzelt baskanimmmmm

WhatsApp grubu mu var niye ağzınıza almaktan imtina ediyorsunuz? WhatsApp grubu yasak değil burayı komple bırakıp whatsapp ta grup kurmak yasak. Benim 5-6 farklı konudan grubum var WhatsApp ta. Hiç sıkıntı yaşamadım.

Jesin demek istediği şey başka canım

Valla ben watsap grubu kurmak yasak diye biliuorum. Topiklere az yazip gidip grup kuranlara kazen kapatmisti topikleri uyelikleri iptal etmisti. Ben imtina ediyorum cunku grubum yok watsap da. Olup da etmeyen olabilir ben korkuyorum abi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…