Sebzeli veya mercimekli bulgur pilavıBu moddayım
Ben forumun amacını tam bilmediğini düşündüm açıkcası. 3 yıldır buraya yazıyorsunuz tanıştınız mı gibi. Bana çok acayip gelmedi.ama ben yaşadığınız sıkıntılarda burda değildim zaten o yüzden haklısınızdır mutlaka. Benim rehberde 200 numara varsa 100 ü KK dan vallaAnka canım kaç yıllık üyesin,daha yeni üye olup da whatsapp grubunuz var mı özelden birbirinizi gördünüz mü diye soran birinin niyeti normal mi sence? Site erkek üye çok gördü böyle, velev ki erkek olmasın ne alaka. Benim burada sayılı kişilerde vardır numaram onlar da öyle sürekli yazmalar haber alınamaz önemli bir durum olur anca. Her gün görüşen de olabilir bu da çok normal ama tanıyorsundur kaç yıllık üyedir vs
Yeni gelen birine evet grubumuz var gel seni de alalım demez kimse (ki benim dahil olduğum bir telefon grubu yok) sitede özel mesajla görüştüklerim var ki onlarda sayılı nadirdir.
way be jesime bak sen. herkeşi işe teşvik ediyor.Arkadaşlarrrrr listeleri 1-2 madde de olsa yazalim lutfennnnnnn
Benim kocaya bulgur yiyince dokunuyor. Çocuklara kısır yapayım ona da bişeyler uydurayım bari. Düşün düşün kafam ağrıdıSebzeli veya mercimekli bulgur pilavı
Başın tansiyondan mı ağrıyor?
100 mü bildiğimiz 100 sayıyla yazıyla yüzBen forumun amacını tam bilmediğini düşündüm açıkcası. 3 yıldır buraya yazıyorsunuz tanıştınız mı gibi. Bana çok acayip gelmedi.ama ben yaşadığınız sıkıntılarda burda değildim zaten o yüzden haklısınızdır mutlaka. Benim rehberde 200 numara varsa 100 ü KK dan valla
Çorba severse çorba yağ,bana sadece çorba yeterBenim kocaya bulgur yiyince dokunuyor. Çocuklara kısır yapayım ona da bişeyler uydurayım bari. Düşün düşün kafam ağrıdı
way be jesime bak sen. herkeşi işe teşvik ediyor.
Aynen fazlasını eksiğini bilmiyorum tahmini yani100 mü bildiğimiz 100 sayıyla yazıyla yüz
Çok iyi niyetlisin(üye ile ilgili)
Çorba fix zaten hiç eksik olmaz. Aynen bu gün çorba içsin napim yaÇorba severse çorba yağ,bana sadece çorba yeter
Allah korusun aman.Aynen fazlasını eksiğini bilmiyorum tahmini yanievime gelip giden de çok oldu burdan tanışıp. Başıma iş gelecek bir gün de hayırlısı zaten biri direk nickle kaydetmiş gitmiş bi de türkcell upcelle kaydetmiş telefonda kayıtlı değilsem anka misali +isim diye çıkıyorum
Yanına da bir salata misÇorba fix zaten hiç eksik olmaz. Aynen bu gün çorba içsin napim ya
Evet öyle diyordu videodaEfser lav taşınamı koycakmışsın?
Sabah sen ne yedin ulan öyle yudabildin mi onu neymiş o bende alim miAkşama ne yemek var bonus onu de bana başım ağrıyor fikrim de yok kolay bişey dersin inşallah
Dur sayim ben eeeeee 10 kişi var kk dan rehberimde. Ama 7 si kk ya artık gelmiyor zaten gelmedikleri için başka türlü görüşüyoruz.Ben forumun amacını tam bilmediğini düşündüm açıkcası. 3 yıldır buraya yazıyorsunuz tanıştınız mı gibi. Bana çok acayip gelmedi.ama ben yaşadığınız sıkıntılarda burda değildim zaten o yüzden haklısınızdır mutlaka. Benim rehberde 200 numara varsa 100 ü KK dan valla
Dondurucu da biberim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?