Evelik neydi ya pancar mıUn çorbası ve evelik sarması var bende de.
Yoo dostum hafif mayhoş bir bitkiEvelik neydi ya pancar mı
Evelik neydi ya pancar mı
Seversin muhtemelen, bahçedenDuymuşum ama hiç yemedim
Lahana pazı asma dışında dut yaprağının sarmasını yedim çok hafif odaSeversin muhtemelen, bahçeden
Dut hiç yemedimLahana pazı asma dışında dut yaprağının sarmasını yedim çok hafif oda
Doğada asla aç kalmam heraldeDut hiç yemedim
Teşekkür ederim nego. Bugün biraz daha iyiyim, ara ara halsizlik yokluyor bir.Tüh geçmiş olsun canım
Kendim yaptım ben onu sabah öğle akşam ye demişlerdi ama ben tek öğün anca yiyebildimSabah sen ne yedin ulan öyle yudabildin mi onu neymiş o bende alim mi
Eline sağlık ben hala bişey yapmadım. Okunacak tesbihler vardı onları okudum hayırlısı bakalım ya en kötü hazır mantı aldırırım az daha ilham bekliyim
Buzluktan mı çıktı sarma ne ara sardın eline sağlıkUn çorbası ve evelik sarması var bende de.
Kıyamam da sanaben nerelere gideyim toto kesicilere havale edilmisim vay başıma gelenlere
Kimse Türkiye haritamın güzelliğini sorgulamasın
Eki Görüntüle 3063634
Dibi tutmuş yemek severim benŞimdiye kadar;
Sabah yatağı topladım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, bulaşık makinasını çalıştırdım. Sığmayanları lavabonun içine koydum,
Duş aldım,
Kızımı yıkadım,
Banyoyu toparladım. Çamaşır sulu çöp kavasını durulayıp poşet geçirdim. İçine yumuşatıcılı pamuk attım. İnşallah küf kokusunu böyle önlerim,
Dün yıkanan çamaşırları topladım katladım,
Renkli havlular yıkandı,
Oturma odasının tülünü yıkadım. Kızı uyutup asacağım hemen,
Oturma odasının camını içten sildim,
Eşimin yattığı koltuğun nevresimini değiştirdim,
Balkonu detaylı süpürdüm. Sürgülü pencerelerin toz olan girintili yerlerini de süpürdüm güzelce,
Çorba yapmam lazım. Gece eşim kabak yemeği yapmış bana sürpriz ama dibi tutmuş, yanmış biraz.Üst kısmını yeriz de kıza veremem. Ona ayrı bir yemek yapmam lazım. Bulaşık makinası boşaltılıp, lavaboda bekleyenler konacak.
Yok sabah yıkamıştım, öğlen de sardım okula gitmeden. Kolay sarılıyor o asma gibi zor değilBuzluktan mı çıktı sarma ne ara sardın eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?