Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben işteyim şuan. Artık eve gidince çamaşır katlayıp yerleştirsem ancak
Eeee nego sorumluluk verdi hakkini vermem lazim teommmm sen nerdesin la bu arada
buralardayım canım. bahar yorgunluğu var üzerimde nedense

Geçer geçer ne kalmış ki

ay inşallah ya böyle diyorum da evdeki her iş de duruyo çanta falan hazırlanacak duruyo. annemlerin işleri iyice karisti. kaynanami biliyosun zaten bakalım işin içinden nasıl cikcaz:)

Bugün bende mutfaktan eşya çıkardım, yarına eşya çıkarma ödevi vereyim dedim hatta

Eline sağlık valla bana biber doldurması bile zor şu sıralar
Tam olarak bu sözü yaşıyorum "Ayakta duracak halim yokken hayatta duracak nedenlerim var benim" amma neylersin acıktıııık diye sürekli beni didikliyorlar bir öğün yemek fikri bulunca bayram ediyorum

Tam olarak bu sözü yaşıyorum "Ayakta duracak halim yokken hayatta duracak nedenlerim var benim" amma neylersin acıktıııık diye sürekli beni didikliyorlar bir öğün yemek fikri bulunca bayram ediyorum

bezelye ve etli bulgur pilavı yaptım fikir olsun.
yarın yayla çorbası ve zeytinyağlı taze fasulye yapcam.
sonraki güne de türlü yapmayı düşünüyorum yanina pilav çorba olur

ay inşallah ya böyle diyorum da evdeki her iş de duruyo çanta falan hazırlanacak duruyo. annemlerin işleri iyice karisti. kaynanami biliyosun zaten bakalım işin içinden nasıl cikcaz:)
Ev meselesi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…