Daha cok sey gelirdi de basina hamilelere kiyamiyorumben nerelere gideyim toto kesicilere havale edilmisim vay başıma gelenlere
ben işteyim şuan. Artık eve gidince çamaşır katlayıp yerleştirsem ancakSeni de etmiştir inşallah cınım
- Hazır kahvaltıya kondum
- Ama ben topladım
-Bulaşıkları yıkadım
- Minik insanın kıyafetlerini ütüledim 10-15 parça
- Balkonu yıkadım
- Buz dolabı bulaşık mak. sildim
- Anneme kahve yaptım
buralardayım canım. bahar yorgunluğu var üzerimde nedenseEeee nego sorumluluk verdi hakkini vermem lazim teommmm sen nerdesin la bu arada
Inan bende de oyle alerjim var carpti beni havaben işteyim şuan. Artık eve gidince çamaşır katlayıp yerleştirsem ancak
buralardayım canım. bahar yorgunluğu var üzerimde nedense
Geçer geçer ne kalmış ki
Niye hic ses etmiyon la
Bulaşık makinenene sigorta yapman lazım çok çalışıyor@Teneffus Zili ne yapion badimm
Bulaşık Makinesi boşaltıldı içine kahve fincanları kondu :) sadece yemek isi kaldı
Bugün bende mutfaktan eşya çıkardım, yarına eşya çıkarma ödevi vereyim dedim hattaSabahtan bu yana yaptığım;
Ev süpürdüm.
Yatakları topladım.
Balkonu yıkadım.
Bir tane pencere cami ve bir tane ayna sildim.
Çocukları banyo yaptırdim.
Gereksiz ve fazla eşyaları evden çıkardım ben de ev de bir nefes aldı. (Sadelik güzel)
Bulaşıkları makineye yerlestirdim. Çalıştırdım yıkandı hepsi.
O bitti birazdan yerine koyucam temizleri.
Camasir makinesi bitmek üzere onları sericem.
Son olarak yemek olarak tavuklu nohut sulusu yapicam akşam için.
Bu kadar.
@D u t bugün ertelediğin hangi işi yaptın etiketli cevap istiyorum.
O zor tabii yavAsma bize zorda sanki
Tam olarak bu sözü yaşıyorum "Ayakta duracak halim yokken hayatta duracak nedenlerim var benim" amma neylersin acıktıııık diye sürekli beni didikliyorlarEline sağlık valla bana biber doldurması bile zor şu sıralar
Puh cahil kavrulmuş un çorbasından haberi yokUndan corba mi okur nego pasta olur borek olur ekmahhh olurrr
Zor gibi görünen ama finalinde huzur verici bir ödev olur bu bence.Bugün bende mutfaktan eşya çıkardım, yarına eşya çıkarma ödevi vereyim dedim hatta
NerelerindenBadilerimizi yoklayalim !!!!!
Tam olarak bu sözü yaşıyorum "Ayakta duracak halim yokken hayatta duracak nedenlerim var benim" amma neylersin acıktıııık diye sürekli beni didikliyorlarbir öğün yemek fikri bulunca bayram ediyorum
Ahahaha aynen negoBulaşık makinenene sigorta yapman lazım çok çalışıyor
Ev meselesi mi?ay inşallah yaböyle diyorum da evdeki her iş de duruyo çanta falan hazırlanacak duruyo. annemlerin işleri iyice karisti. kaynanami biliyosun zaten bakalım işin içinden nasıl cikcaz:)
Ev meselesi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?