He temizliğin üstüne geldi sağolsunTövbe estağfurullah kaynanan mı gördü inanmam
Bir pizzayla kvmin aklını başından aldım bugün
OyyyyşBunun da ağzına laf verdik ya don lastigi gibi uzatacak. Kaynanayi da boyle darliyorsa
Görüyorum ve gurur duyuyorumGörüyon yani halimi
Bu ne laaaa evlerden ırak kadin deccal gibiAman al senin olsunbeni darlarken dikkat et sana yapışmasın. Öyle huyları da vardır. Sende bi kızımsın deyip ebenin adresini buldurur sana
Ve benAha billahi bu bennnnn
Benimki ona it yemeği.diyoD u t bak bak kayınannişini bir pizzayla tavlayanlar var. Sende eve silgi yap dur kıymetin bilinmesin
Amanın sen ne güzel konuştunBu ne laaaa evlerden ırak kadin deccal gibi
Gördü derken bende kıymetini anladı takdir etti sandımHe temizliğin üstüne geldi sağolsun
Negoooo sen basim agriyor iste kafam yorgun deyince hele daha cok calisiyom negooooooooo sen mutlu ol yeter negooooooGörüyorum ve gurur duyuyorum
Nimete öyle denir mi hıhBenimki ona it yemeği.diyo
Ağzımla kuş tutsam yaranamam ben
Şuan kumanda için savaş veriyor resmen ağzına alabilmek için.Kumandadan daha iğrenç birşey var mıdır yahu.Levaiz bilirsin sende kumandanın ne kadar hijyenik olmadığını.Nasıl bi diş kaşıntısı bu, ne yapsak boş gibi.
He bak hakkını yimiiiym şimdi. Bayramda 2 çeşit kurabiye yaptım . Götürdüm. Eline sağlık ömürlü ol. Tam bende senden isticektim utandım çok makbule geçti dedi . BenGördü derken bende kıymetini anladı takdir etti sandım
Bide senin çocuklar.Ve ben
Bi kere yese demez zaten . Bilmiyo ki ağznın tadınıNimete öyle denir mi hıh
Negoooo sen basim agriyor iste kafam yorgun deyince hele daha cok calisiyom negooooooooo sen mutlu ol yeter negoooooo
Kafasına bir şey mi düşmüş kontrol etseydinHe bak hakkını yimiiiym şimdi. Bayramda 2 çeşit kurabiye yaptım . Götürdüm. Eline sağlık ömürlü ol. Tam bende senden isticektim utandım çok makbule geçti dedi . Ben
El mahkum negomKafasına bir şey mi düşmüş kontrol etseydin
Küçük var yaaaaBide senin çocuklar.lutfen kilere kitle onlari negoooooo
Ayy harika olmuş ayy bayıldım sen bunda iyice usta olmuşsun diye diye yedi canım kvD u t bak bak kayınannişini bir pizzayla tavlayanlar var. Sende eve silgi yap dur kıymetin bilinmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?