YaaaaaNego Annem kapiya gelen dilenciye ekmek vermişti ben daha 5-6 yaslarda. 3 sokak pesinden kosmusum ekmegimizi ver diye. terliksiz kostum diye de annemden dayak yedim gelince
Yaa kıyamam maşallah.Bizim kızda şuan tam o kadar.Bakalım diş buğdayı iyi olur.Geçen çarşıya çıkınca görünce almıştım hazırlıklıyız yani.Benim oğlan 5buçuk aylıktı ilk dişi çıktığında
Ablana saygılarBizim evde de bi kumanda muhabbeti dönerdi.Sahi sen bizim evin bi üyesi olmayasınAblam olabilir misin? Hep kumanda siler peçeteyle tutardık kumandayı,takıntı yaptı bizde de kuzenim görünce takılıyordu bize
Ki birinden yedinAblana saygılar
Kendimi tutamıyorum ya başkalarının evinde de temizlemek istiyorum bi gün birinden lafı yiyeceğim bakalım ne zaman
Artık çok zorBu ihanet affedilemez Efser
Dis bugdayi neye iyi geliyor ?Yaa kıyamam maşallah.Bizim kızda şuan tam o kadar.Bakalım diş buğdayı iyi olur.Geçen çarşıya çıkınca görünce almıştım hazırlıklıyız yani.
Çok boş bırakmışsın bi gitmişsin kendi kendine işleri yapmışsın. Napsın o da beni gözüne kestirmişİhanet hemide bana
Kızkardeşim ben de bi avm yapalım dedi topladık çoluk çombalağı gittik otobüsle üstelik 3 çocukla survivor vari bi macera idi neyse ki dönüşte eşim iş çıkışı bizi aldı otobüste giderken bi ara bebenin mama önlüğünü mendil niyetine kullanıp Mardin Kapı Şen Olur’u söylüyordumU UcanSupurge badim nerdesin? Sabahtan sonra uğramamışsın. Ben şimdi biraz uyuycam dayanamıyorum çünkü gece kalkıp ders çalışcam inşallah
Öyle yapcam hatta dişçiye bile ugricam öğleden sonraSana yarin izin verdiNego Git gününü degerlendir
Semavrrde yapıyoruz da hava soğuk daha balkon tadını alamiyorz sobada güzel oluyor ya yemekleri de orda yapıyorum miss Allah yardımcın olsun canisi çocuk yokken zor basediorum olursa nasıl olcak bilmiyorumEşim evde değil akşam gelince ona paslıyordum az biraz yardımı dokunurdu şimdi mutfak kaldı öylece.Erkek kardeşimi bekliyorum yanıma gelebilir uyumak için o gelirse kızı ona verir toplarım.Sobanın çayı bi başka güzel oluyor afiyet olsun.Közde çayda harika bi tad oluyor.
sağol canım aklımda en iyisi çok huzursuz olduğu günlerde vermek.Çünkü huzursuzluk hat safhadaTeneffus Zili canım çok huysuzsa 1 çay kaşığı calpol de verebilirsin. Ağrısı vardır şimdi onun biraz rahatlatır
Amin.Semavrrde yapıyoruz da hava soğuk daha balkon tadını alamiyorz sobada güzel oluyor ya yemekleri de orda yapıyorum miss Allah yardımcın olsun canisi çocuk yokken zor basediorum olursa nasıl olcak bilmiyorum
Rabbim güç sağlık versin yetişiriz kuzumAmin.Olsun kuzum sen herşeye yetişirsin Rabbim'in izniyle.Semaverde bizimkilerde yapardı yazlıkta güzel oluyor öylesi de.:)
Diş buğdayı almıştım iyi oldu yazmıştım dişler geliyorsa ön hazırlığımız var.Şaka yapıyorum tabi.Dis bugdayi neye iyi geliyor ?
Bunlara ek olarak;Şimdiye kadar;
Sabah yatağı topladım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, bulaşık makinasını çalıştırdım. Sığmayanları lavabonun içine koydum,
Duş aldım,
Kızımı yıkadım,
Banyoyu toparladım. Çamaşır sulu çöp kavasını durulayıp poşet geçirdim. İçine yumuşatıcılı pamuk attım. İnşallah küf kokusunu böyle önlerim,
Dün yıkanan çamaşırları topladım katladım,
Renkli havlular yıkandı,
Oturma odasının tülünü yıkadım. Kızı uyutup asacağım hemen,
Oturma odasının camını içten sildim,
Eşimin yattığı koltuğun nevresimini değiştirdim,
Balkonu detaylı süpürdüm. Sürgülü pencerelerin toz olan girintili yerlerini de süpürdüm güzelce,
Çorba yapmam lazım. Gece eşim kabak yemeği yapmış bana sürpriz ama dibi tutmuş, yanmış biraz.Üst kısmını yeriz de kıza veremem. Ona ayrı bir yemek yapmam lazım. Bulaşık makinası boşaltılıp, lavaboda bekleyenler konacak.
Oyyyy severim ben onuuuuuuDiş buğdayı almıştım iyi oldu yazmıştım dişler geliyorsa ön hazırlığımız var.Şaka yapıyorum tabi.Hâlâ uğraşıyorum çok fena bağırıyor şuan anlam veremiyorum sesini de keşfetmiş sanırım bu ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?