Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bizim evde de bi kumanda muhabbeti dönerdi.Sahi sen bizim evin bi üyesi olmayasın Ablam olabilir misin? Hep kumanda siler peçeteyle tutardık kumandayı,takıntı yaptı bizde de kuzenim görünce takılıyordu bize
Ablana saygılar
Kendimi tutamıyorum ya başkalarının evinde de temizlemek istiyorum bi gün birinden lafı yiyeceğim bakalım ne zaman

U UcanSupurge badim nerdesin? Sabahtan sonra uğramamışsın. Ben şimdi biraz uyuycam dayanamıyorum çünkü gece kalkıp ders çalışcam inşallah
Kızkardeşim ben de bi avm yapalım dedi topladık çoluk çombalağı gittik otobüsle üstelik 3 çocukla survivor vari bi macera idi neyse ki dönüşte eşim iş çıkışı bizi aldı otobüste giderken bi ara bebenin mama önlüğünü mendil niyetine kullanıp Mardin Kapı Şen Olur’u söylüyordum Dönerken çevreye rahatsızlık vermeden geldik hamdolsun

Semavrrde yapıyoruz da hava soğuk daha balkon tadını alamiyorz sobada güzel oluyor ya yemekleri de orda yapıyorum miss Allah yardımcın olsun canisi çocuk yokken zor basediorum olursa nasıl olcak bilmiyorum

Semavrrde yapıyoruz da hava soğuk daha balkon tadını alamiyorz sobada güzel oluyor ya yemekleri de orda yapıyorum miss Allah yardımcın olsun canisi çocuk yokken zor basediorum olursa nasıl olcak bilmiyorum
Amin. Olsun kuzum sen herşeye yetişirsin Rabbim'in izniyle.Semaverde bizimkilerde yapardı yazlıkta güzel oluyor öylesi de.:)

Dis bugdayi neye iyi geliyor ?
Diş buğdayı almıştım iyi oldu yazmıştım dişler geliyorsa ön hazırlığımız var.Şaka yapıyorum tabi. Hâlâ uğraşıyorum çok fena bağırıyor şuan anlam veremiyorum sesini de keşfetmiş sanırım bu ara.

Bunlara ek olarak;
Çorba yaptım,
Dünden kalan mercimek yemeğini hatırladım. O yüzden kızıma ek yemek yapmadım. Onu yedi,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Lavaboda bekleyenleri makinaya yerleştirdim,
Beyaz havlular yıkandı,
Klimanın filtresini temizleyip yıkadım,
Yemekten sonra mutfağı topladım.

Akşamları yazıyordunuz yemekten sonra çay içtiğinizi. Hep özeniyordum canım da çok istiyordu çünkü kızım doğduğundan beri hiç çay keyfi yapamadım. Heves ettim uyuduktan sonra içmek için ama defalarca uyandı, yalan oldu çay faslı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…