Hay maşallah beeeeBunlara ek olarak;
Çorba yaptım,
Dünden kalan mercimek yemeğini hatırladım. O yüzden kızıma ek yemek yapmadım. Onu yedi,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Lavaboda bekleyenleri makinaya yerleştirdim,
Beyaz havlular yıkandı,
Klimanın filtresini temizleyip yıkadım,
Yemekten sonra mutfağı topladım.
Akşamları yazıyordunuz yemekten sonra çay içtiğinizi. Hep özeniyordum canım da çok istiyordu çünkü kızım doğduğundan beri hiç çay keyfi yapamadım. Heves ettim uyuduktan sonra içmek için ama defalarca uyandı, yalan oldu çay faslı.
Alev bak kac gundur boylesin o totonu kesecem az kaldiBen hariç
Ben 34 yıldır böyleyim canımAlev bak kac gundur boylesin o totonu kesecem az kaldi
Seni vururumBen 34 yıldır böyleyim canımÖyle bomba gibi kalkmak kim ben kim
Jes emzirirken kullanılabilen bir vitaminine başladım. İlaca çok umut bağladım enerji verecek diye.Hay maşallah beeee
Vitamin dinc tutar oyle düşünme ama seninki psikolojik de olabilir. Sen inanmaya devam et bacimJes emzirirken kullanılabilen bir vitaminine başladım. İlaca çok umut bağladım enerji verecek diye.Plasebo etkisi yaşıyor olabilirim. Yakında fıss diye sönerim ben. Bünye alışkın değil çünkü böyle şeylere. Kız da yüz defa uyandı, bir türlü uykuya dalamıyor. 15 er dakikalık partlarla uyuyorum. İnşallah uyumuştur artık.
Yalan yok bu halimi ben de sevdim. Bahaneyle ev biraz toparlanıp, temizlendi. Senin için devam jes.Vitamin dinc tutar oyle düşünme ama seninki psikolojik de olabilir. Sen inanmaya devam et bacimben bu haline bayildimmm
Canimsinnnn canimmmmmYalan yok bu halimi ben de sevdim. Bahaneyle ev biraz toparlanıp, temizlendi. Senin için devam jes.
Her yolu denedimÇok boş bırakmışsın bi gitmişsin kendi kendine işleri yapmışsın. Napsın o da beni gözüne kestirmiş
Biraz uzun sürdü toparlandık şükürEva nasılsın? Toplanma işi nasıl gidiyor?
Kuma da demeyelim şimdi amaHer yolu denedim
Sırtımı dönünce kuma badişko arayışına çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?