golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Tişikkirler
Nego romantizmi baltaladin çöp ettin
Kaynanasiymis
Allahimmmm bu benim çocukluğummmmKüçük var yaaaaeşşeğe ters binirir seni boğaz söz konusu olunca
Yemek göndersem kv ye bize kaldı mı der
Büyük vicdanlıdır paylaşır
Foto demedim ces alttaki mesajKaynanasiymis
Napim la yorgunluktan yanlis okudum idare et iste ahhahahahhahaFoto demedim ces alttaki mesaj
Ona hitabenFoto demedim ces alttaki mesaj
Fotodaki benim temsili resmimNapim la yorgunluktan yanlis okudum idare et iste ahhahahahhaha
Çok güzelsiniz bayan hanımefendisiFotodaki benim temsili resmim
İyi bir badişko olarak canım balım gülüm hadi yaparsın dedim olmadıEfser suan sakince bonusu izliyorum cop hazir elimde sen merak etme
Lütfen imlaya dikkat et. Hanfendi olacak oÇok güzelsiniz bayan hanımefendisi
Bi yerden yakalamış o zamanOna hitaben
Yaa umarım bizimde çabuk patlatır çünkü çocukta iştah kalmadı emmek istemiyor.Çocuğa göre değişir canım. Mesela benimm oğlum ilk dişlerinin beyazı göründükten sonra 15 gün içinde patlattı ama kardeşimin oğlu 2 ayda anca patlattı
Benim oğlan 5buçuk aylıktı ilk dişi çıktığındaYaa umarım bizimde çabuk patlatır çünkü çocukta iştah kalmadı emmek istemiyor.Diş jeli önerdi bi hemşire ablamız en iyi yarın eczaneden istetim kuzenim getirtir.Bi de onu deneyelim.Evde zeytinyağı ve karanfil kürü yaptım işe yaramadı. İlk çocuğumda çok zorlanmıştı ama bu kadar erken değildi 8 aylıktı kız erkenci çıktı.
Bu ihanet affedilemez Efserİyi bir badişko olarak canım balım gülüm hadi yaparsın dedim olmadı
Coptan anlıyorsa ne yapayım
Bizim evde de bi kumanda muhabbeti dönerdi.Sahi sen bizim evin bi üyesi olmayasınçok iyi bilirim ve temizlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?