Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahvaltı hazırladım
Evi topladım
Kahvaltı masasını topladım
Meyve sebze yıkadım
Yatakları düzelttim
Tuvaleti temizledim
Banyoyu yıkadım
Toz aldım
İki çekmece düzenledim
Salon koltuklarını süpürdüm
Evi süpürdüm
Yerleri sildim, yatak altı vs
Balkonu sildim
Kapının önünü sildim
Öğle yemeği yediler topladım

Çöpü değiştirdim
Toplantı vardı ona katıldım

Köfte patates kızartıcam şimdi.

Maddelerini alt alta yazsana böyle okumayı sevmiyorum
Alt alta yazıyorum yine olmuyor anlayamadım ben bu işi beceremiyorum sinir oluyorum zaten. A4 kağıdına yazınca yamuk gitse yırtan öğrenciyim yada kırışsaydı sinirden atardım sen düşün. Görüntü benimde hoşuma gitmiyor.

Fiyatlardan haberi yok herhalde. Ne yapsan yaranamıyorsun en iyisi boşver başkası yapsa alışverişi olmaz mı canım? Yine çok koşturmuşsun maşallah.Tedavi içinde hakkınızda hayırlısı olsun kendini biraz dinle istersen öyle başla.Yok onlar için erteleyeceksen hiç erteleme devam et tedavine.

Merhaba hanımlar, Oğlumun öğretmeni sabah arayınca anladım birşey olduğunu arkadaşıyla çarpışmış ve kaşı patlatmış hafiften.Hastaneye götürdük fakat dikiş artırmamış ilaç antibiyotik alıp geldiler.Güne kötü başladık yani yinede şükür Allah beterinden korusun. Bugün yaptıklarım; Evi süpürdüm, Bulaşıklar yıkandı, makine çalıştırıldı. Pazardan alınanlar yerleştirildi, buzdolabında ezilenenler olmuş onları ayıklayıp attım. Çöpler çıkartıldı. Evi toparlayıp havalanırdım. 1 posta çamaşır katladım.Eşimin ve kendimin kışlıklarını kaldırdım. Nevresimleri değiştirdim. Bebişi yedirdim üzerini değiştirdim uyuttum. E tâbi kahvaltıyida hazırladım patatesli yumurta yaptım.Yemeğim var bugünlük bu kadar olsun çok yorgunum kızım hiç durmuyor.

Merhaba hanımlar, Oğlumun öğretmeni sabah arayınca anladım birşey olduğunu arkadaşıyla çarpışmış ve kaşı patlatmış hafiften.Hastaneye götürdük fakat dikiş artırmamış ilaç antibiyotik alıp geldiler.Güne kötü başladık yani yinede şükür Allah beterinden korusun. Bugün yaptıklarım;
Evi süpürdüm,
Bulaşıklar yıkandı, makine çalıştırıldı. Pazardan alınanlar yerleştirildi, buzdolabında ezilenenler olmuş onları ayıklayıp attım.
Çöpler çıkartıldı. Evi toparlayıp havalanırdım. 1 posta çamaşır katladım.Eşimin ve kendimin kışlıklarını kaldırdım. Nevresimleri değiştirdim. Bebişi yedirdim üzerini değiştirdim uyuttum.
E tâbi kahvaltıyida hazırladım patatesli yumurta yaptım.Yemeğim var bugünlük bu kadar olsun çok yorgunum kızım hiç durmuyor.

Yaaa üşenmemiş bir de tek tek anlatmış.Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…