ÇalışGünaydın canlarım, herkese mutlu bir haftasonu diliyorum. Bugün tüm enerjimi toplayıp eve girişicem. Poh götürüyor çünkü
Öyle kızmadım hiç her istediğinde elinden tutup götürdüm ama gerçekten zor sakin kalmak3 yaşa kadar yolu var sakin sitres yapma
Onun yanında kızdığını yada sinirlendiğini belli etmeki kendini geri çekmesin. Öğrenme aşamasında biri dona biri lazımlığa hatta wc nin önüne kadar gider sonra salıverir bunalar bu sürecin cileveleri annnesiönemli olan bu öğrenme aşamasını tranva haline getirmemen
Evet biraz sinir gere bilürÖyle kızmadım hiç her istediğinde elinden tutup götürdüm ama gerçekten zor sakin kalmak
Halı falan gözümde değil öğrendikten sonra yıkamaya veririm gider ama yaparken geri bırakması canımı sıktı ve gerdi biraz açıkcasıEvet biraz sinir gere bilür
Ben öğreteceğim zaman burdaki ilcedeki eve götüryordum bahceye salıyordum
eve de geldiğimde tüm halıları tam öğrenene kadar kaldırıp sermiyordum
21 mayıs ödevi
Muslukları parlatmak.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@D u t
i p e k
@Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
Negocum ben daha zor bi ödev yapacağım; karışık kızartma21 mayıs ödevi
Muslukları parlatmak.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@D u t
i p e k
@Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
Hayirdir minik musluklar agir geldi sanirim
Anam canım anam diye geziyom evdeAyağamızın altına cennet vadedilmişse bununda bir bedeli var
Bulaşığı bırakıp yatmak mı yoooo dostum yooobugun cok dolastik aksam bulasigini birakip yataacagim acayip yorgunum
bugun kendim icin cok kotu bisey yaptimBonus gozleme yapmak icin sac aldik
Sol memede şüpheli lezyon var kuzu, oyüzden biraz doktor işlerim olacak.
Geçmiş olsun inşaAllah önemli bir durum değildir içini ferah tut.İnşallah canım. Birkaç tane kist var ama bir tanesi şüpheli sadece dedi. Bende biraz tedirgin oldum, baya korktum. Biyopsi yapılacak, bakalım süreç nasıl ilerleyecek
Hayatına bir güneş gibi doğdum daha nasıl parlatayım zalımMusluklar hayatimdan daha parlak sen beni parlat negooooooooo
Girişme güzel sonuçlandı mı bariGünaydın canlarım, herkese mutlu bir haftasonu diliyorum. Bugün tüm enerjimi toplayıp eve girişicem. Poh götürüyor çünkü
Naptın çocuk odasını yoruldun kaç gündürÖyle yorgunum ki ve hala işim bitmedi. Ev düzensiz karışık olunca hey heyler çok fena geliyor benim
Sakin bebiş Sakin nerde öyle şak diye öğreneceklerHalı falan gözümde değil öğrendikten sonra yıkamaya veririm gider ama yaparken geri bırakması canımı sıktı ve gerdi biraz açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?