Yorma kendiniGünaydın canlarım, herkese mutlu bir haftasonu diliyorum. Bugün tüm enerjimi toplayıp eve girişicem. Poh götürüyor çünkü
Bizde zorlanmıştık ama öğreniyorlar merak etme eğer hazır gibi görünüyorsa pes etme derim 1 hafta zor gerisi daha kolay geçecektir.Tuvalet eğitimi sekteye uğradı öğleye kadar çok güzel yaptı çocuk öğlen uyuyup uyandıktan sonra bi şey oldu gidiyor lazımlığa kadar orda hafif salıyor değiştiriyorum 2 dkka sonra yine aynı
Süpersin.
Aman kuzum uyusuun iş her zmaan yapılır sende yorgunsundur dinlen hazır fırsat varkenSüpersin.Bizim kız gece boyu uyumadı şuan uyuyor ses yapmak istemiyorum biraz uykusunu alsın diye.
Evet, ben de öyle düşündüm. Pazartesi farklı bir doktora daha gideceğimBenim tavsiyem bi dr.la kalmaman bence bi uzmana daha gözük sonra biyopsi gerekirse yaparlar.
Çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsunArya duam seninle canim benin blrsey olmayacak allahin izniyle sen merak etme
Geçmiş olsun canım hayırlı iyi sonuçlar alırsın inşallahSol memede şüpheli lezyon var kuzu, oyüzden biraz doktor işlerim olacak.
Pes etme. Zor alışıyorlar. İlk 3 gün hele en zoru. Kızmadan bagırmadan sabırla devam etmen lazım. Yoksa hep nasıl olsa bez baglıcak diye düşünür alışması daha zor olur.Tuvalet eğitimi sekteye uğradı öğleye kadar çok güzel yaptı çocuk öğlen uyuyup uyandıktan sonra bi şey oldu gidiyor lazımlığa kadar orda hafif salıyor değiştiriyorum 2 dkka sonra yine aynı
İlk zamanlar olur kuzum isteği varsa sakin engel olma isteği yoksada zorlama
Bizde zorlanmıştık ama öğreniyorlar merak etme eğer hazır gibi görünüyorsa pes etme derim 1 hafta zor gerisi daha kolay geçecektir.
Anlamadım kızlar hazır mı değil mi dün çok iyiydi öğleye kadar sonra bi şey oldu. Bütün zıbınları batırdı yıkadım kurumadı da bağladım az önce tekrar bez. Şimdi yarın da dışarıda oluruz hep o yüzden pazartesi tekrar denemeyi düşünüyorum hata mı ederim acaba böylePes etme. Zor alışıyorlar. İlk 3 gün hele en zoru. Kızmadan bagırmadan sabırla devam etmen lazım. Yoksa hep nasıl olsa bez baglıcak diye düşünür alışması daha zor olur.
Kaç yaşında? Bende başlatmak istiyorum bu aralarTuvalet eğitimi sekteye uğradı öğleye kadar çok güzel yaptı çocuk öğlen uyuyup uyandıktan sonra bi şey oldu gidiyor lazımlığa kadar orda hafif salıyor değiştiriyorum 2 dkka sonra yine aynı
Ara vereceksen uzun zaman olmalı. Çiş egütimde de dışarı çıkmadım ben 2 hafta kadar. Yoksa kafası karışır.Anlamadım kızlar hazır mı değil mi dün çok iyiydi öğleye kadar sonra bi şey oldu. Bütün zıbınları batırdı yıkadım kurumadı da bağladım az önce tekrar bez. Şimdi yarın da dışarıda oluruz hep o yüzden pazartesi tekrar denemeyi düşünüyorum hata mı ederim acaba böyle
Bi bakayım ne yapmak isteyecek ona uyacağım artık çok zorlamak da istemiyorum ters teper diyeAra vereceksen uzun zaman olmalı. Çiş egütimde de dışarı çıkmadım ben 2 hafta kadar. Yoksa kafası karışır.
3 yaşa kadar yolu var sakin sitres yapmaHaziranda tam 2buçuk olacakEva
Başınız sağolsun. Kalanlar hayırlı ömürlü olsun inşallahOğlum ikiz eşi 3 hafta kaldı 1 hafta da benim yanımda kaldı hastanede sonra çıktık.
Kızım o kadar şanslı degildi bir buçuk ay kaldı vefat etti yavrum cennete uçtu.
Bize oğlun bu hastanede kızın başka bir hastanede bile olabilir küvöz olmayabilir falan dediler. Onlar en kötü ihtimali söylüyor. Bizim tehlikeli Bi süreç olduğu için yenidogan yoğun bakımı ve kızımın ameliyatlarınin olabileceği Bi hastane de kontroller devam etti.
Ayağamızın altına cennet vadedilmişse bununda bir bedeli varBitmeyen çamaşır maratonuna bugün son diyordum ama başım fena tuttu. Yattım hemde kızı sallıyorum ayagımdaaklıma bebekligi geldi ne çektim beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?