Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tuvalet eğitimi sekteye uğradı öğleye kadar çok güzel yaptı çocuk öğlen uyuyup uyandıktan sonra bi şey oldu gidiyor lazımlığa kadar orda hafif salıyor değiştiriyorum 2 dkka sonra yine aynı
Bizde zorlanmıştık ama öğreniyorlar merak etme eğer hazır gibi görünüyorsa pes etme derim 1 hafta zor gerisi daha kolay geçecektir.

Tuvalet eğitimi sekteye uğradı öğleye kadar çok güzel yaptı çocuk öğlen uyuyup uyandıktan sonra bi şey oldu gidiyor lazımlığa kadar orda hafif salıyor değiştiriyorum 2 dkka sonra yine aynı
Pes etme. Zor alışıyorlar. İlk 3 gün hele en zoru. Kızmadan bagırmadan sabırla devam etmen lazım. Yoksa hep nasıl olsa bez baglıcak diye düşünür alışması daha zor olur.

İlk zamanlar olur kuzum isteği varsa sakin engel olma isteği yoksada zorlama

Bizde zorlanmıştık ama öğreniyorlar merak etme eğer hazır gibi görünüyorsa pes etme derim 1 hafta zor gerisi daha kolay geçecektir.
Pes etme. Zor alışıyorlar. İlk 3 gün hele en zoru. Kızmadan bagırmadan sabırla devam etmen lazım. Yoksa hep nasıl olsa bez baglıcak diye düşünür alışması daha zor olur.
Anlamadım kızlar hazır mı değil mi dün çok iyiydi öğleye kadar sonra bi şey oldu. Bütün zıbınları batırdı yıkadım kurumadı da bağladım az önce tekrar bez. Şimdi yarın da dışarıda oluruz hep o yüzden pazartesi tekrar denemeyi düşünüyorum hata mı ederim acaba böyle

Ara vereceksen uzun zaman olmalı. Çiş egütimde de dışarı çıkmadım ben 2 hafta kadar. Yoksa kafası karışır.

Ara vereceksen uzun zaman olmalı. Çiş egütimde de dışarı çıkmadım ben 2 hafta kadar. Yoksa kafası karışır.
Bi bakayım ne yapmak isteyecek ona uyacağım artık çok zorlamak da istemiyorum ters teper diye

Haziranda tam 2buçuk olacak Eva
3 yaşa kadar yolu var sakin sitres yapma
Onun yanında kızdığını yada sinirlendiğini belli etmeki kendini geri çekmesin. Öğrenme aşamasında biri dona biri lazımlığa hatta wc nin önüne kadar gider sonra salıverir bunalar bu sürecin cileveleri annnesi önemli olan bu öğrenme aşamasını tranva haline getirmemen

Başınız sağolsun. Kalanlar hayırlı ömürlü olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…