Düzenli Evimiz & Hayatımız

Güne işle başladım yine. Çocukların odasında ani bir değişim oldu dün akşam. Sabah oyuncak ayıklama kaldırma, kıyafetlerinin yerini yeniden düzenleme yaptım.
Asıl iş ardiyede Allah kolaylık versin bana

Bende 3 poşet kırık oyuncak attım. Hala 2 kutu oyuncak var. Toptan başka oyuncak almıyorum artık

Benim de çok işim var bu gün dünkü işleri de bu güne bıraktım. Yıkadığım çamaşırı bile kurutmaya atmaya üşendim dün

İnşallah canım. Birkaç tane kist var ama bir tanesi şüpheli sadece dedi. Bende biraz tedirgin oldum, baya korktum. Biyopsi yapılacak, bakalım süreç nasıl ilerleyecek
Benim tavsiyem bi dr.la kalmaman bence bi uzmana daha gözük sonra biyopsi gerekirse yaparlar.

Tuvalet eğitimi sekteye uğradı öğleye kadar çok güzel yaptı çocuk öğlen uyuyup uyandıktan sonra bi şey oldu gidiyor lazımlığa kadar orda hafif salıyor değiştiriyorum 2 dkka sonra yine aynı

Günaydın canlar evet bugün yaptıklarım
Yataklar toplandı
Mutfak toplandi bulaşık Makinesi çalıştirildi
Ev süpüruldu
Çamaşır makinesi çalıştirildi
Çöpler attırıldı bugünlük bu kadar yarın yemek telaşım olur
Mutfak ve tuvalet musluğunu kullandıkça yıkarım zaten jesin dediği gibi hayatımdan parlak
Teneffus Zili Nego

Tuvalet eğitimi sekteye uğradı öğleye kadar çok güzel yaptı çocuk öğlen uyuyup uyandıktan sonra bi şey oldu gidiyor lazımlığa kadar orda hafif salıyor değiştiriyorum 2 dkka sonra yine aynı
İlk zamanlar olur kuzum isteği varsa sakin engel olma isteği yoksada zorlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…