Dün yapmıştım21 mayıs ödevi
Muslukları parlatmak.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Ziya
malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@D u t
@N u r
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
@A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
Bende 3 poşet kırık oyuncak attım. Hala 2 kutu oyuncak var. Toptan başka oyuncak almıyorum artıkGüne işle başladım yine. Çocukların odasında ani bir değişim oldu dün akşam. Sabah oyuncak ayıklama kaldırma, kıyafetlerinin yerini yeniden düzenleme yaptım.
Asıl iş ardiyede Allah kolaylık versin bana
Benim de çok işim var bu gün dünkü işleri de bu güne bıraktım. Yıkadığım çamaşırı bile kurutmaya atmaya üşendim dünGüne işle başladım yine. Çocukların odasında ani bir değişim oldu dün akşam. Sabah oyuncak ayıklama kaldırma, kıyafetlerinin yerini yeniden düzenleme yaptım.
Asıl iş ardiyede Allah kolaylık versin bana
Benim tavsiyem bi dr.la kalmaman bence bi uzmana daha gözük sonra biyopsi gerekirse yaparlar.İnşallah canım. Birkaç tane kist var ama bir tanesi şüpheli sadece dedi. Bende biraz tedirgin oldum, baya korktum. Biyopsi yapılacak, bakalım süreç nasıl ilerleyecek
Ne olduBu kem gözlü Şevket kimse çıksın ortaya
Gunaydin negoooooooooooo sensiz günde aymıyor negooooooooo
Musluklar hayatimdan daha parlak sen beni parlat negooooooooo21 mayıs ödevi
Muslukları parlatmak.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Ziya
malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@D u t
@N u r
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
@A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
Arya duam seninle canim benin blrsey olmayacak allahin izniyle sen merak etmeİnşallah canım. Birkaç tane kist var ama bir tanesi şüpheli sadece dedi. Bende biraz tedirgin oldum, baya korktum. Biyopsi yapılacak, bakalım süreç nasıl ilerleyecek
Tuvalet eğitimi sekteye uğradı öğleye kadar çok güzel yaptı çocuk öğlen uyuyup uyandıktan sonra bi şey oldu gidiyor lazımlığa kadar orda hafif salıyor değiştiriyorum 2 dkka sonra yine aynıNe oldu
İlk zamanlar olur kuzum isteği varsa sakin engel olma isteği yoksada zorlamaTuvalet eğitimi sekteye uğradı öğleye kadar çok güzel yaptı çocuk öğlen uyuyup uyandıktan sonra bi şey oldu gidiyor lazımlığa kadar orda hafif salıyor değiştiriyorum 2 dkka sonra yine aynı
Amin❤Allah Rahmet eylesincennette kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?