- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Şükür canım biraz keyfim yok gibi arkadaşımın babası vefat etti o mu etkiledi bilmiyorum böyle modum düşük olduğunda çok kabuğuma çekiliyorum insanların da enerjisini sömüresim gelmiyorU UcanSupurge badim nasılsın
İzlemeyi severim halay başı çekerim ama çok uzayınca davul sesini kafa kaldırmıyor artık yaşlandım.Evin içinde oynuyordum amaBen olsam çıkar oynardımiyi yapmışsın canım
Oyy bal bişey bu hayırlı olsun küçük ve dişi gibi duruyo çok güzelBugün eserik herüfüme bir haller oldusabah evden çıkdık ikindi eve döndük ne oluyor demeye kalmadan işin rengi anlaşıldı anası hafta içi gezmeye gitmiş eee benide götüreyimiş bah hele saçmalığa
Dedim Allah seni bildiği gibi yapsınbiz yarışıyormuyuz 3 kere o gitti beş kere ben gideyimmi diyorum bilseydim hiç gitmezdim
Bir kiyamete hazırlanırken evimize bir üye daha kadıldı bütün sinirimi aldı götürdü Eki Görüntüle 3070750 adını da Dalin koyduk
Bundan önce bir çift kuşumuz vardı kendilerini şiddetli geçimsizlikten ayırmak zorunda kaldık bakdık bir birlerine çok zarar veriyorlar mutlu olacakları yerlere verdik yerine bu yavru tek kuşuda bize verdiler
Konuşsun diye erkek olsun dedim daha cere rengi bellli değilOyy bal bişey bu hayırlı olsun küçük ve dişi gibi duruyo çok güzel
Burun delikleri beyazsa halka şeklinde o zaman dişiKonuşsun diye erkek olsun dedim daha cere rengi bellli değilçok ürkek yavrum
Ellerine sağlık badişkomBugün mutfakta çok durdum şu an girmk bile istemiyorum.
Makinenin sepeti oturmuyormuş o yüzden deterjanı eritmiyormuş bu sabah yine oldu tekrar çalıştırdım yine oldu.
Her şeyi çıkardım tek tek yıkadım kaldırdım üstüne bide makine için bekleyenleri yıkadım kaldırdım çok yoruldum.
Tee geçen haftamıydı daha mı önceydi hani madımak almıştım ya havasını alıp poşeti sıkı bağlamıştım anca bugün pişirdim bi de o yordu.
Sonrada başka hiiiiç bir iş yapmadım.
Akşam çamaşır yıkandı kurudu.
Küçüğü yıkadım hemen bi banyoyu temizlim dedim tam başladım yiğenimde bendeydi gülüyolar uyumuyolar yarım bıraktım yanlarına gittim bekledim.
Sonra devam ettim duşkabin klozet yerler lavabo cillop gibi yaptım
Çamaşır yıkandı bi daha onları astım.
Başları sağolsun canım mekanı cennet olsun.Babam da köye taziyeye gitti bi akraba vefat etmişti.Dün dönmüştü ziyaret etmişken bi dua okuduk.Bende bugün bi haber aldım tuhaflaştım.Amcam çok tuhaf şeyler yapmış sanırım bunama gibi birşey başlamış.Babam ve amcam yıllarca küstü bizi sülaleden biraz dışlamışlardı hatırlıyorumda düğün vardı herkes gitmişti bi tek biz yoktuk babamda bizi bi düğüne götürmüştü sanırım üzülmememiz için hep hatırlarım. Babamı defalarca kandırmış çalıştırıp parasına el koymuş arsa satıp başkasına satmış.Annemin altınlarına el koymuş çok maddi sıkıntılar çektik sebeplerden biriside kendisi.Şükür canım biraz keyfim yok gibi arkadaşımın babası vefat etti o mu etkiledi bilmiyorum böyle modum düşük olduğunda çok kabuğuma çekiliyorum insanların da enerjisini sömüresim gelmiyor
Sen nasılsın napıyosun?
Bakalım kuzum şimdi sesi çıkmıyor elimize alınca kafasını saklıyor bizden kuytu köşelere giriyor kafesin tabanındaBurun delikleri beyazsa halka şeklinde o zaman dişi
Başınız sağ olsun canım. Ondandır muhtemelen kim olsa etkilenir insan. Rabbim kalanlara sabır versin. Senin de içine ferahlık versin inşallahŞükür canım biraz keyfim yok gibi arkadaşımın babası vefat etti o mu etkiledi bilmiyorum böyle modum düşük olduğunda çok kabuğuma çekiliyorum insanların da enerjisini sömüresim gelmiyor
Sen nasılsın napıyosun?
Korkar hiç ellemeyin çıkarmayın onu aynı yerde durup size alışsınBakalım kuzum şimdi sesi çıkmıyor elimize alınca kafasını saklıyor bizden kuytu köşelere giriyor kafesin tabanındaüzüldüm haline anneside son günlerinde istememiş baba bakıyormuş
Yarın dal darı alayım
Çay kaşığla biraz su verdim ne yiyor nede içiyorKorkar hiç ellemeyin çıkarmayın onu aynı yerde durup size alışsın
Çok tatlı bu ama.Bugün eserik herüfüme bir haller oldusabah evden çıkdık ikindi eve döndük ne oluyor demeye kalmadan işin rengi anlaşıldı anası hafta içi gezmeye gitmiş eee benide götüreyimiş bah hele saçmalığa
Dedim Allah seni bildiği gibi yapsınbiz yarışıyormuyuz 3 kere o gitti beş kere ben gideyimmi diyorum bilseydim hiç gitmezdim
Bir kiyamete hazırlanırken evimize bir üye daha kadıldı bütün sinirimi aldı götürdü Eki Görüntüle 3070750 adını da Dalin koyduk
Bundan önce bir çift kuşumuz vardı kendilerini şiddetli geçimsizlikten ayırmak zorunda kaldık bakdık bir birlerine çok zarar veriyorlar mutlu olacakları yerlere verdik yerine bu yavru tek kuşuda bize verdiler
Elini kafesin içine uzatıp yem tut ufak ufak yerÇay kaşığla biraz su verdim ne yiyor nede içiyor
Ayy çok üzüldüm bu yavruya☺ Neyse emin ellerde sen ona iyi bakarsın.Zaten bu kuşlara bakınca bile kızımı bebeğimi görüyorum gözlerinde sanki.Çok masum geliyorlar.Bakalım kuzum şimdi sesi çıkmıyor elimize alınca kafasını saklıyor bizden kuytu köşelere giriyor kafesin tabanındaüzüldüm haline anneside son günlerinde istememiş baba bakıyormuş
Yarın dal darı alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?