Bende topladım miss gibi oldu
Yok maalesef her şey birbirine girmiş
İyi Gözlemleyin bizimkiler bayağı didişiyolardı yavru derdinde olmadım anlaşmasınlar dedimde ama sonra kafa göz yarınca bakdım ilişkileri nefrete dönüşmüşÇok tatlı bu ama.Ailenize hoşgelmiş. Ablamda iki tane kuş var fakat bi tanesinin baş tarafında tüylerde açılma olmuş acaba bunlar didişiyorlar mı diye düşünlük bizde.Dişi kuşla anlaşamıyorlar mı ki? Yoksa normal bi tüy dökme mi? Bizler hiç bilgi sahibi değiliz sana sormak istedim.
Öyle kuzum biraz bize alışsa bu yabancılama durumu gececekAyy çok üzüldüm bu yavruya☺ Neyse emin ellerde sen ona iyi bakarsın.Zaten bu kuşlara bakınca bile kızımı bebeğimi görüyorum gözlerinde sanki.Çok masum geliyorlar.
Bende bu hafta ütü yapamadımYok maalesef her şey birbirine girmiş
Allah hayırlı uzun ömürler versin bir de ben uzağım yıllardır lisede, üniversitede, 5 senedir de buralarda o da biraz dokunuyorBaşları sağolsun canım mekanı cennet olsun.Babam da köye taziyeye gitti bi akraba vefat etmişti.Dün dönmüştü ziyaret etmişken bi dua okuduk.Bende bugün bi haber aldım tuhaflaştım.Amcam çok tuhaf şeyler yapmış sanırım bunama gibi birşey başlamış.Babam ve amcam yıllarca küstü bizi sülaleden biraz dışlamışlardı hatırlıyorumda düğün vardı herkes gitmişti bi tek biz yoktuk babamda bizi bi düğüne götürmüştü sanırım üzülmememiz için hep hatırlarım. Babamı defalarca kandırmış çalıştırıp parasına el koymuş arsa satıp başkasına satmış.Annemin altınlarına el koymuş çok maddi sıkıntılar çektik sebeplerden biriside kendisi.
Pek gördüğüm biri değil çok birşey hissedemesem de kendisine karşı yinede üzüldüm.Şuan hep alzheimer olunuyor hemde erken yaşlarda.Annemle babamı kaybetme korkusu içimi sarıyor bazen.
Günaydın canım kolay gelsinBaşınız sağ olsun canım. Ondandır muhtemelen kim olsa etkilenir insan. Rabbim kalanlara sabır versin. Senin de içine ferahlık versin inşallah
Ben aynı bildiğin gibi hafta sonu koşuşturmacası içindeydim
Amin inşallah canımU UcanSupurge kuzum Alla rahmet eylesin mekanı cennet olsun .
Üzülsem mi gülsem mi bilemedim Allah şifa versin canımNezle oldum yadün yeni temizlik malzemelerim gelmişti bugün ne güzel onlarla aşk yaşayacaktım
cok gecmis olsunNezle oldum yadün yeni temizlik malzemelerim gelmişti bugün ne güzel onlarla aşk yaşayacaktım
davlumbaz da yok aspirator de23 mayıs ödevi
Aspiratör, davlumbaz hangisi varsa silmek.
Beyaz eşyaların yüzünü silmek.
Çamaşır katlayıp yerleştirmek (bunu sık sık vericem çoğu kişi bekletiyor )
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
L Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
Kolay gelsin sen en azından bişey yapıyormuşsun. Şimdi bitirdim ben de ütüyü. Pazartesi sabah yapıyorum yıllardır. Onda bari iyiyim. Çünkü minimalist olunca çok az kıyafet var hemen yapmazsam kıyafet kalmıyorBende bu hafta ütü yapamadımbizim kiraz yaprağı sarma buzuğa koyma mevsimindeyiz kv ile öğleden sonraları yaprak sarıyoruz
Kim o tirbiyesizler çok ayıpÇamaşır katlayıp yerleştirmek (bunu sık sık vericem çoğu kişi bekletiyor)
Geçmiş olsun negocumNezle oldum yadün yeni temizlik malzemelerim gelmişti bugün ne güzel onlarla aşk yaşayacaktım
Beyaz eşyaların yüzünü silerim. Yetişirse davlumbaza da el atarım iş çok bugün23 mayıs ödevi
Aspiratör, davlumbaz hangisi varsa silmek.
Beyaz eşyaların yüzünü silmek.
Çamaşır katlayıp yerleştirmek (bunu sık sık vericem çoğu kişi bekletiyor )
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
L Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?