Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi Gözlemleyin bizimkiler bayağı didişiyolardı yavru derdinde olmadım anlaşmasınlar dedimde ama sonra kafa göz yarınca bakdım ilişkileri nefrete dönüşmüş kızımı zor ikna ettim bunlar burda hiç mutlu değil kendi eş seçimini kendileri yapsın diye zor oldu ama kuşları olan bir tanıdığıma verdim o da yavru verdi bize
Kuşlarda anlaşma anlaşamama gibi bir sorun var malesef bazısı anlaşmasada birbirlerine zarar vermiyolar kimi anlaşıyor kimide bizim gibi ayırmak zorunda kalıyolar o yüzden iyi gözlemleyin belki tüy dökümü olmuştur yada bir birlerini tımar ederken olmuştur

Allah hayırlı uzun ömürler versin bir de ben uzağım yıllardır lisede, üniversitede, 5 senedir de buralarda o da biraz dokunuyor
Başınız sağ olsun canım. Ondandır muhtemelen kim olsa etkilenir insan. Rabbim kalanlara sabır versin. Senin de içine ferahlık versin inşallah
Ben aynı bildiğin gibi hafta sonu koşuşturmacası içindeydim
Günaydın canım kolay gelsin
U UcanSupurge kuzum Alla rahmet eylesin mekanı cennet olsun .
Amin inşallah canım

Nezle oldum ya dün yeni temizlik malzemelerim gelmişti bugün ne güzel onlarla aşk yaşayacaktım
cok gecmis olsun
davlumbaz da yok aspirator de ama camasir var

Bende bu hafta ütü yapamadım bizim kiraz yaprağı sarma buzuğa koyma mevsimindeyiz kv ile öğleden sonraları yaprak sarıyoruz
Kolay gelsin sen en azından bişey yapıyormuşsun. Şimdi bitirdim ben de ütüyü. Pazartesi sabah yapıyorum yıllardır. Onda bari iyiyim. Çünkü minimalist olunca çok az kıyafet var hemen yapmazsam kıyafet kalmıyor
Çamaşır katlayıp yerleştirmek (bunu sık sık vericem çoğu kişi bekletiyor )
Kim o tirbiyesizler çok ayıp

Beyaz eşyaların yüzünü silerim. Yetişirse davlumbaza da el atarım iş çok bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…