Geçmiş olsunNezle oldum yadün yeni temizlik malzemelerim gelmişti bugün ne güzel onlarla aşk yaşayacaktım
Hepsine ihtiyacım var desem23 mayıs ödevi
Aspiratör, davlumbaz hangisi varsa silmek.
Beyaz eşyaların yüzünü silmek.
Çamaşır katlayıp yerleştirmek (bunu sık sık vericem çoğu kişi bekletiyor )
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
i p e k
@Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
Anka
@A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
Nezle oldum yadün yeni temizlik malzemelerim gelmişti bugün ne güzel onlarla aşk yaşayacaktım
Cam balkonRüyamda başkalarına temizliğe gidiyordum gittiğim evde kız hem yarım gün istiyordu hem bulaşık çamaşır hepsini bana bırakıyordu. Koca koca cam balkonlar falan vardı. Allah hayra çıkarsın rüyamda bile temizlik düşünüyorum
Darısı başımaCam balkon
Minimalim ben deseydinDarısı başımabenim yok geçen arkadaş balkonun demirlerini siliyor dedim inşallah bi cam balkonum olur. Napcan diyo o camları silmesi çok zor diyo. Dedim ben silmicem ki sen silcen arsızlığın rahatlığın bu kadarı
Sen de ben gibi hep erkencisin.Minimalim ben deseydin
Onu her yerde her zaman söylüyorum zatenMinimalim ben deseydin
Yiğenim bende kaldı onları okula gönderdim o arada 2 dilim gözleme tıktım ağzımaSen de ben gibi hep erkencisin.
Kahvaltını yaptın mi
Ortamlarda havan oluyor mu peki ooo ne kadar minimalsin falan diyolar mı?Onu her yerde her zaman söylüyorum zaten
Benim havam hep var bişey söylememe gerek yok kiOrtamlarda havan oluyor mu peki ooo ne kadar minimalsin falan diyolar mı?
Sen değil gız onlar diyor mu anaa havasından yanlış okuyo mesajıBenim havam hep var bişey söylememe gerek yok ki
Yoo bişey demiyorlar anca yazlık kışlıkla uğraştık günler sürdü, bi vitrin temizledim 4 saat sürdü diye şikayet edip duruyorlar. Peşimden gelseler başka muhabbetlere gireceğiz de işte engin bilgilerimden mahrum kalıyorlarSen değil gız onlar diyor mu anaa havasından yanlış okuyo mesajı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?