Gelen balkonda oturalım deyince sanki haftalardır silinmemiş gibi duruyorBenim hiç batmıyor cam silmek çok gereksiz geliyor bana hep
Eyy senin açık perden olacak ve lekeli oturacan buna kim inanır? Kadir bile inanmazBenim hiç batmıyor cam silmek çok gereksiz geliyor bana hep
Oğlan dün dr gitti saman nezlesi demişHapşırmaktan perişan oldum artık
Arttımı yoksa ya küçüğünde yeşil yeşil akıyo burnu 2 haftadırHapşırmaktan perişan oldum artık
Süper bir bilgi bu
Aynen yesin. Netten araştır istersen yine.Hemen aldırıyorum, küçüğün maşallah boyu uzun olacak belli de büyük kısa görünüyor gözüme, gerçi normalde küçüğe kıyasla diyorum.
Çok ciddiyim zaten sürekli yağmur yağıyor onla mı uğraşıcamEyy senin açık perden olacak ve lekeli oturacan buna kim inanır? Kadir bile inanmaz
Eyy senin açık perden olacak ve lekeli oturacan buna kim inanır? Kadir bile inanmaz
Artmadı aynı üç gündür hapşuu hapşuu gözümden yaşlar geliyorArttımı yoksa ya küçüğünde yeşil yeşil akıyo burnu 2 haftadır
Tam baharlık nezleArtmadı aynı üç gündür hapşuu hapşuu gözümden yaşlar geliyor
Niye kahkaha attım buna acabaAynen yesin. Netten araştır istersen yine.
Bu arada verdiğim tüm öneriler herhangi bir rahatsızlığı olmayanlar içindir. Rahatsızlığı olanlar doktora danışsın lütfen.
Bezdum alerji hapı aldırayım bakalım yineOğlan dün dr gitti saman nezlesi demiş
Makinede çekiyorlar ya ondandır aynenKeçiboynuzu tozu mesela her aktarda yok her aktarın makinesi mi yoktur ne anlamadım
Anlamadım ne zaman böyle olsam koku da almıyorum aha yine korona oldum diye adamın başının etini yiyorum ama evde benden başka hapşıran olmuyorTam baharlık nezle
Benim ufaklık bu ara kafayı boya taktı diğerlerine göre biraz minyon olacak gibi duruyor gerci oğlumda bu yaşlarda böyle milyondu lise 3 attı boyu faydasıda varsa en azından faydası için vereyimAktarlarda vardır büyük ihtimalle. Ben beslenme dedektifi diye bi siteden aldım. 1 tatlı kaşığını aşmayalım aman. Haftafa 3-4 gün yediriyorum çocuklara. Balla macun yapabilirsiniz diyen de var. Onu sevmedi benimkiler.
Çay içiyorum bugün kahfeye fırsat yok gibi
Ben çayımı yeni koydum, sabah kahvaltılarını hazırlayıp uzandım.
Kvden gelince bi yorgunluk kahvesi içersin :)Çay içiyorum bugün kahfeye fırsat yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?