Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim de iki parça var biriktirmemeye çalışıyorum da nedense üşeniyorum yine

Benimde çok ütüm var şimdi bi okula hazırlanıyorum kermes için gidicem bişeyler alıcam çocuklara. Ordan annemin evine geçicem menekşelerini ayırcaz ablayla
Artık dönünce yapıcam geri kalanını
Ben en son ne zaman hepsini yaptım hatırlamıyorum. Epey var ihtiyaç oldukça ütüledim durdum ama canımı sıkıyor o yığılması

Süper bir bilgi bu

tesekkur ederim canim anca aktarlarda bulurum sanirim igde tozunu cocuklar yiyebuldigine gore tadi da guzel demek ki
Bi tadı tuzu yok nötr bence. Benimkilere boyunuz uzayacak bak de seni bile yerler başka türlü bişey yediremiyorum beslenmededektifi diye bi siteden aldım ben.

Ben bugün yarı gün yokum
Dün resmen çamur yağdı yardımcı bu hafta gelmeyecek camlar öyle gözüme batıyorki şu anda

Bi tadı tuzu yok nötr bence. Benimkilere boyunuz uzayacak bak de seni bile yerler başka türlü bişey yediremiyorum beslenmededektifi diye bi siteden aldım ben.
Hemen aldırıyorum, küçüğün maşallah boyu uzun olacak belli de büyük kısa görünüyor gözüme, gerçi normalde küçüğe kıyasla diyorum.

Anka iğde çekirdeği tozunu nerden bulabiliriz
Aktarlarda vardır büyük ihtimalle. Ben beslenme dedektifi diye bi siteden aldım. 1 tatlı kaşığını aşmayalım aman. Haftafa 3-4 gün yediriyorum çocuklara. Balla macun yapabilirsiniz diyen de var. Onu sevmedi benimkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…