golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Benim de iki parça var biriktirmemeye çalışıyorum da nedense üşeniyorum yine
Ben en son ne zaman hepsini yaptım hatırlamıyorum. Epey var ihtiyaç oldukça ütüledim durdum ama canımı sıkıyor o yığılmasıBenimde çok ütüm var şimdi bi okula hazırlanıyorum kermes için gidicem bişeyler alıcam çocuklara. Ordan annemin evine geçicem menekşelerini ayırcaz ablayla
Artık dönünce yapıcam geri kalanını
Süper bir bilgi buSağolun kızlar.Minik Duduklu Tencere her gün 1 kase kadar yoğurda veya süte 1 tatlı kaşığı kadar iğde çekirdeği tozu ilave edersen çok iyi geliyor kemik erimesi için. Ben çocuklara da kullanıyorum boylarının uzamısana çok fayda etti. 3. Biraz minyondu boyu kısaydı bi anda boy attı. Tavsiye ederim herkese.
Kolay gelsinBenimde çok ütüm var şimdi bi okula hazırlanıyorum kermes için gidicem bişeyler alıcam çocuklara. Ordan annemin evine geçicem menekşelerini ayırcaz ablayla
Artık dönünce yapıcam geri kalanını
Geçmiş olsun Rabbim şifa versingünaydin
selamlar isiniz gucunuz rast gelsin ...
Uyanmaya çalışıyorum kahve içtim kahvaltı hazırlayacağım şimdi. Oğlan bizim odada yattı gece yatağa kaçırmış nevresimleri atmıştım makineye o bitti balkona serdim iş olarak
Bi tadı tuzu yok nötr bence. Benimkilere boyunuz uzayacak bak de seni bile yerlertesekkur ederim canim anca aktarlarda bulurum sanirim igde tozunucocuklar yiyebuldigine gore tadi da guzel demek ki
Aktarda olur canımAnka iğde çekirdeği tozunu nerden bulabiliriz
Ne giyicen acaba garsonkenBenimde kvde misafir var
Biraz garsonluk yapar gelirim
İnmeden hedefim evi süpürüp banyoları yıkamak
Ben bugün yarı gün yokumUyanmaya çalışıyorum kahve içtim kahvaltı hazırlayacağım şimdi. Oğlan bizim odada yattı gece yatağa kaçırmış nevresimleri atmıştım makineye o bitti balkona serdim iş olaraksen nasılsın
Hemen aldırıyorum, küçüğün maşallah boyu uzun olacak belli de büyük kısa görünüyor gözüme, gerçi normalde küçüğe kıyasla diyorum.Bi tadı tuzu yok nötr bence. Benimkilere boyunuz uzayacak bak de seni bile yerlerbaşka türlü bişey yediremiyorum beslenmededektifi diye bi siteden aldım ben.
Karar veremedim ama elmas yüzüğümü takacağımNe giyicen acaba garsonken
Ne giyicen acaba garsonken
Aktarlarda vardır büyük ihtimalle. Ben beslenme dedektifi diye bi siteden aldım. 1 tatlı kaşığını aşmayalım aman. Haftafa 3-4 gün yediriyorum çocuklara. Balla macun yapabilirsiniz diyen de var. Onu sevmedi benimkiler.Anka iğde çekirdeği tozunu nerden bulabiliriz
Benim hiç batmıyor cam silmek çok gereksiz geliyor bana hepBen bugün yarı gün yokum
Dün resmen çamur yağdı yardımcı bu hafta gelmeyecek camlar öyle gözüme batıyorki şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?