Açılmadı mı daha@D u t kaç gün ban bu böyle
Neyyyyy niye9 günmüş cezası
Kemik erimesi mesajı vardı alıntı yaptım sandım gitmiş. Vitaminlere ek iğde çekirdeği tozu çok faydalı
Şükür canım dün biraz hastane işlerim vardı çok uğrayamadım sen nasılsın?U UcanSupurge badicim nasılsın daha iyi misin
Sağolun kızlar.
İyiyim canım şükür. Bugün ev içinde fazla oyalanmadan ütü başına geçeceğim niyetim sıfırlamak bakalım inşallah yapabilirimŞükür canım dün biraz hastane işlerim vardı çok uğrayamadım sen nasılsın?
Benim de iki parça var biriktirmemeye çalışıyorum da nedense üşeniyorum yineİyiyim canım şükür. Bugün ev içinde fazla oyalanmadan ütü başına geçeceğim niyetim sıfırlamak bakalım inşallah yapabilirim
Benimde çok ütüm var şimdi bi okula hazırlanıyorum kermes için gidicem bişeyler alıcam çocuklara. Ordan annemin evine geçicem menekşelerini ayırcaz ablaylaİyiyim canım şükür. Bugün ev içinde fazla oyalanmadan ütü başına geçeceğim niyetim sıfırlamak bakalım inşallah yapabilirim
tesekkur ederim canim anca aktarlarda bulurum sanirim igde tozunuSağolun kızlar.Minik Duduklu Tencere her gün 1 kase kadar yoğurda veya süte 1 tatlı kaşığı kadar iğde çekirdeği tozu ilave edersen çok iyi geliyor kemik erimesi için. Ben çocuklara da kullanıyorum boylarının uzamısana çok fayda etti. 3. Biraz minyondu boyu kısaydı bi anda boy attı. Tavsiye ederim herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?