Yovmiyemi ver negoooooooooSenelik izin mi aldın haberim yok,görev başında değilsin daha ne olsun acabaaaa
Neyse gidem de kocam öpsün belki İnterneti 1 saat uzatırNezleyim öpmüyüm
Kuzum bugün özel hastanede 2 farklı doktor baktı, şuan için biyopsi yapmayalım takipte kalalım. Eğer 2.5 cm boyutuna gelirse, ameliyatla alırız dedi. Oyüzden çok rahatladım, içimi baya rahatlattılarİyim canım seni gördüm daha iyi oldumne dedi doktor?
Valla bende ürkek ürkek köşeme sindim.Dıt dı dı dıtttt
Her gün kendime bir badişko seçicem
Bakalım neler olacak o şanslı kişiye
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
@D u t
@N u r
Selizay
@-Erva-
Tubismavis
Anka
A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
Canım ya çok sevindim gözümüz aydınKuzum bugün özel hastanede 2 farklı doktor baktı, şuan için biyopsi yapmayalım takipte kalalım. Eğer 2.5 cm boyutuna gelirse, ameliyatla alırız dedi. Oyüzden çok rahatladım, içimi baya rahatlattılar
Bana bunlarla gelin
Evet evet evetBana uyar. Yalnız ulan deriz bak. Hazırmısın bu duruma
Yeniyim ya ondan öyle olduKız kaç gündür bana ulan diyordunşimdi böyle mi
Yarına Allah kerim canım.Oh mis bulaşık makinesi boşaltıldı
Bardaklar kondu
Eşimde asıyor Allah razı olsun
Bugunlk bitti yarın iş cok
Nevresimler yikancak hepsi
Odalar mutfak temzlncek sılincek .
Banyoyu gece yıkadım ama WC duruyor
Yemek isi de varbakak gorek .
Teneffus Zili Nego
Öyle haklısın gerçekten hiç bitmiyor. Az önce eşime yapılması gereken şeyleri sayıyordum yaparız yaparız dedi geçiştirdi beni.Islwr yap yap bitmez kendine ve bebeğine vakit ayirman en güzeli.
Yapmışsın canim yine ben onu bile yapamadım
İyi geceler badiimmmmmmmmmmmm
Maşallah badimmm daha ne olcak ,Yarına Allah kerim canım.
Ben de çok iş yapmadım ama yazayım yinede :
Sabah kahvaltı faslı yaptık oğlanla.
Nevresim yıkadım astım.
Annem ve kız kardeşim geldi çay sofrası kurdum kabak mücver yaptım fırında.Poğaça, tatlı indirdim yedik.
Buğday aldığımı sanıyordum değilmiş yarma deniliyor sanırım nohut ve buğday yapılır bebeğin diş buğdayında onu çok severim.Bende geceden suya katmıştım pişince buğday olmadığını anladımYoğurtla karıştırıp nane de serpip yedik çok güzel oldu.
Lavabo,wc yıkadım.
Bulaşık makinesini dizdim
Kirlileri yerleştirdim, ocağı sildim.
Masayı sildim.
Bebekle ilgilendim gün bitti:)
Online mı yediniz nabtınıztatlı indirdim yedik.
Yok canım tam olarak öyle değil. Çok uzun bir konu aslında. Şimdi mesela senin mizacın atıyorum balgami. Senin vücudun hem soğuk hem nemli oluyor. Sen çok fazla gluten, hamur işi, süt ve süt ürünleri, salatalık domates vb tüketirsen senin vücudun hem daha fazla soğuyor, hem nem artıyor. Sonra romatizmal ağrıların oluyor. Hani Kemal Sunal'ın yağmur yağacağı zaman dizleri ağrıması gibi.Çok sıkıntım var ya son 1-2 haftada aşırı arttı. Kuruma dediğin susuzluk nem dediğin su fazlalığı mı?
NerdeeeeeeeKvden gelince bi yorgunluk kahvesi içersin :)
Yok canım tam olarak öyle değil. Çok uzun bir konu aslında. Şimdi mesela senin mizacın atıyorum balgami. Senin vücudun hem soğuk hem nemli oluyor. Sen çok fazla gluten, hamur işi, süt ve süt ürünleri, salatalık domates vb tüketirsen senin vücudun hem daha fazla soğuyor, hem nem artıyor. Sonra romatizmal ağrıların oluyor. Hani Kemal Sunal'ın yağmur yağacağı zaman dizleri ağrıması gibi.Nem artınca romatizmal ağrılar oluyor.
Atıyorum senin mizacın sovdavi. Hem soğuk hem kuru oluyor. çok fazla baharatlı yiyecek, çay kahve vb tüketiyorsun. Bu sefer vücut kuruyor. Vücuttaki toksin vb maddeler dibe çöküyor bacak ağrıları eklem ağrıları vb ağrılar oluşuyor.
Bambaşka bir mizaçta da yine beslenmene ve maneviyatına dikkat etmezsen yine ağrılar görülebilir.sadece örnek olsun diye bunları yazdım ben.
Bunlar İbn-i Sina nın aktardığı bilgiler tabi.tıp kabul etmiyorSenin ağrıların nasıl ağrılar bilmiyorum. Ama genel olarak d vitamini magnezyum vs kullanımı çok önemli. Ve mizacını da bilir ona göre beslenirsen de baya faydasını görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?