Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyim canım seni gördüm daha iyi oldum ne dedi doktor?
Kuzum bugün özel hastanede 2 farklı doktor baktı, şuan için biyopsi yapmayalım takipte kalalım. Eğer 2.5 cm boyutuna gelirse, ameliyatla alırız dedi. Oyüzden çok rahatladım, içimi baya rahatlattılar

Eklentiler

• 20220524_195045.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 37
Valla bende ürkek ürkek köşeme sindim. Hani sınıfta hoca soru sorar parmak kaldıranlar arasında zaten beni seçmez deyip istemeye istemeye parmağını azıcık kaldıran öğrenci olur ya aynen öyleyim.Ve hoca da o öğrenciyi seçer.

Kuzum bugün özel hastanede 2 farklı doktor baktı, şuan için biyopsi yapmayalım takipte kalalım. Eğer 2.5 cm boyutuna gelirse, ameliyatla alırız dedi. Oyüzden çok rahatladım, içimi baya rahatlattılar
Canım ya çok sevindim gözümüz aydın inşAllah hiç gerek kalmaz

Yatakları topladım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Çamaşırları astım
Süpürgeyi temizledim
Salonu ve koridoru süpürdüm
Çamaşırları topladım
Çamaşırları katladım yerleştirdim
Oyuncakları topladım
Yemekten sonra mutfağı topladım
Bulaşık makinasını doldurdum çalıştırdım
Çöpleri çıkardım
Çiçek ektim

Yarına Allah kerim canım.
Ben de çok iş yapmadım ama yazayım yinede :
Sabah kahvaltı faslı yaptık oğlanla.
Nevresim yıkadım astım.
Annem ve kız kardeşim geldi çay sofrası kurdum kabak mücver yaptım fırında.Poğaça, tatlı indirdim yedik.
Buğday aldığımı sanıyordum değilmiş yarma deniliyor sanırım nohut ve buğday yapılır bebeğin diş buğdayında onu çok severim.Bende geceden suya katmıştım pişince buğday olmadığını anladım Yoğurtla karıştırıp nane de serpip yedik çok güzel oldu.
Lavabo,wc yıkadım.
Bulaşık makinesini dizdim
Kirlileri yerleştirdim, ocağı sildim.
Masayı sildim.
Bebekle ilgilendim gün bitti:)

Islwr yap yap bitmez kendine ve bebeğine vakit ayirman en güzeli.
Yapmışsın canim yine ben onu bile yapamadım
Öyle haklısın gerçekten hiç bitmiyor. Az önce eşime yapılması gereken şeyleri sayıyordum yaparız yaparız dedi geçiştirdi beni.
Yarın senin mesain yoğun olacakmış ama :))) okur okur feyz alırım, motive olurum inşallah.

Maşallah badimmm daha ne olcak ,

Çok sıkıntım var ya son 1-2 haftada aşırı arttı. Kuruma dediğin susuzluk nem dediğin su fazlalığı mı?
Yok canım tam olarak öyle değil. Çok uzun bir konu aslında. Şimdi mesela senin mizacın atıyorum balgami. Senin vücudun hem soğuk hem nemli oluyor. Sen çok fazla gluten, hamur işi, süt ve süt ürünleri, salatalık domates vb tüketirsen senin vücudun hem daha fazla soğuyor, hem nem artıyor. Sonra romatizmal ağrıların oluyor. Hani Kemal Sunal'ın yağmur yağacağı zaman dizleri ağrıması gibi. Nem artınca romatizmal ağrılar oluyor.

Atıyorum senin mizacın sovdavi. Hem soğuk hem kuru oluyor. çok fazla baharatlı yiyecek, çay kahve vb tüketiyorsun. Bu sefer vücut kuruyor. Vücuttaki toksin vb maddeler dibe çöküyor bacak ağrıları eklem ağrıları vb ağrılar oluşuyor.

Bambaşka bir mizaçta da yine beslenmene ve maneviyatına dikkat etmezsen yine ağrılar görülebilir.sadece örnek olsun diye bunları yazdım ben.

Bunlar İbn-i Sina nın aktardığı bilgiler tabi.tıp kabul etmiyor Senin ağrıların nasıl ağrılar bilmiyorum. Ama genel olarak d vitamini magnezyum vs kullanımı çok önemli. Ve mizacını da bilir ona göre beslenirsen de baya faydasını görürsün.

Kalbimi çalıyorsun bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…