Bebesi 18 günlük, nasıl okusun hepsiniÇoktan yazan oldu okusaydın görürdün
Senden sonra kendini dağlara taşlara vurdu kötü örnek oluyorsun arkadaşlarınaPiknik güzeli gedi mi
Kimi tokatlıyon oğlum benim oğlanı daha tanımadın senYemin ederim tokatlarım ben çocuk filan dinlemem patates kızartması için küsüp sofradan kalktığımın sayısını unuttum kimse benden fazla yiyemez aslaaaaaaaa
İçimi bu kadar net görmen hoşuma gittiDıştan gülüyorsun ama içten kan ağlıyorsun gibi geldi Negoooo
Anacım sene sonu zümreler şökler karneler notlar derken eve gelip devriliyorumSen nerdesin hacı acaba
Ayar oluyorum o bebeye zaten gelince ilk onu kilere kitleyek negoooooooooKimi tokatlıyon oğlum benim oğlanı daha tanımadın sen
Stalk yaptırma bana sitede aktifse dilime düşerBebesi 18 günlük, nasıl okusun hepsini
Öpüşmen milletin içinde ahlaksızlarÜpppp beni teyommmm üpppp
Notları bol verseydin hocamAnacım sene sonu zümreler şökler karneler notlar derken eve gelip devriliyorumson 2 gün
Buna da bi hamile cesareti geldi hadi hayırlısı bakalımÖpüşmen milletin içinde ahlaksızlar
Bebekken bile dik başlıymış,kime çektiyse artıkAyar oluyorum o bebeye zaten gelince ilk onu kilere kitleyek negooooooooo
Napcan totomu mu kescenBuna da bi hamile cesareti geldi hadi hayırlısı bakalım
Hormonlar da tavan oyyy oyyyNapcan totomu mu kescen
9 ay önceEvet de ne ara 4.oldu
Hay maşallah ya valla ben 4 çocuklu olduğumu düşününce kalbim duracak gibi hissediyorum. Saygı duyuyor ayakta alkışlıyorum efendim9 ay önce
Okudumda o saatlerde yoktu yazan ondan şey ettimÇoktan yazan oldu okusaydın görürdün
Alkışlamayın arkadaşlar lütfen,3 çocuğu olup acaba 4 olsa mi diye düşünen varsa yanlış yonlendirmis olmayalımHay maşallah ya valla ben 4 çocuklu olduğumu düşününce kalbim duracak gibi hissediyorum. Saygı duyuyor ayakta alkışlıyorum efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?