Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bdv de gibi yazmayim didim emmeeee, gene de bir sorayım. Peki neden 4 çocuk bacım? bilerek miii yanlisliklan miiii
Yanlışlıklan desem korunma yöntemi sorgulanıyor,yok prezervatifi güneşte mi beklettin bilmem ne
Bu sebepten bilerek kaldım diyorum soranlara

Yanlışlıklan desem korunma yöntemi sorgulanıyor,yok prezervatifi güneşte mi beklettin bilmem ne
Bu sebepten bilerek kaldım diyorum soranlara
Heee anladım tamam o zaman sen de kocası üstüne ceket firlatinca hamile kalan bacimlardansin Sağlıkla büyüsünler

Heee anladım tamam o zaman sen de kocası üstüne ceket firlatinca hamile kalan bacimlardansin Sağlıkla büyüsünler
3 çocuğuma isteyerek hamile kaldım. 30umda belkii 4. yu isterim diyordum biraz erken oldu sadece
Teşekkür ederim ❣

Kahvaltı yaptım, topladım.
Kedilerin kumunu temizledim.
Ortalığı topladım.
Katlanan çamaşırları yerleştirdim.
Tuvaleti temizledim.
Yemegim var , tatlı yapıyorum

Yapacaklarım: ımmm hiçbir şey galiba yalnızca robota evi süpürturum belki.

Merhaba kızlar, oğlan ateşlendi yine geceden uğraşıyoruz eşimde hastalandı kötü geçti bizim için. Oğlumla eşim uyudu ben bebekle uyudum gece eşim emekleyerek yanıma gelmiş ayaklarım çok ağrıyor diyordu basamıyor şiş gibi diyor, üzüldüm öyle görünce.Oğlanda uyuyamıyor ateşten şu ateşten bunaldım çocuk dr.una bi götürecez inş. sonuçlar iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…