Super MotherAlkışlamayın arkadaşlar lütfen,3 çocuğu olup acaba 4 olsa mi diye düşünen varsa yanlış yonlendirmis olmayalım
Gün aymadı bana,geceden uykusuzum göğsüm mastit oldu,yatsam yatamıyorum,kalksam kalkamıyorumAmazing family listeyi düzenlemedim unutuyorum
Kız yapma şöyle şeyler,vallaha perisan durumdayım nerem süper. Gece mastit oldum,ateşler içinde tir tir titredim. Her yerim süt içinde su an ve bebem hala uyumadıSuper Mother
Aman böyle bir tarafımız yarım gün aymasınCanlarım totosunu kestiklerim günaydınnnnnn
Yok be nego ne sitede ne hayatta aktif değilim şu araStalk yaptırma bana sitede aktifse dilime düşer
Bdv de gibi yazmayim didim emmeeee, gene de bir sorayım. Peki neden 4 çocuk bacım?Alkışlamayın arkadaşlar lütfen,3 çocuğu olup acaba 4 olsa mi diye düşünen varsa yanlış yonlendirmis olmayalım
Utandım amaİçimi bu kadar net görmen hoşuma gitti
Yanlışlıklan desem korunma yöntemi sorgulanıyor,yok prezervatifi güneşte mi beklettin bilmem neBdv de gibi yazmayim didim emmeeee, gene de bir sorayım. Peki neden 4 çocuk bacım?bilerek miii yanlisliklan miiii
Heee anladım tamam o zaman sen de kocası üstüne ceket firlatinca hamile kalan bacimlardansinYanlışlıklan desem korunma yöntemi sorgulanıyor,yok prezervatifi güneşte mi beklettin bilmem ne
Bu sebepten bilerek kaldım diyorum soranlara
3 çocuğuma isteyerek hamile kaldım. 30umda belkii 4. yu isterim diyordum biraz erken oldu sadeceHeee anladım tamam o zaman sen de kocası üstüne ceket firlatinca hamile kalan bacimlardansinSağlıkla büyüsünler
Kaç yaşındasın kiii ben 26da 1 taneyi yaptım totom çıkıyor bakarken3 çocuğuma isteyerek hamile kaldım. 30umda belkii 4. yu isterim diyordum biraz erken oldu sadece
Teşekkür ederim ❣
Beyaz leylak hiç görmedim ben neden
27,ama siz çalışıyorsunuz galiba eminim zordurKaç yaşındasın kiii ben 26da 1 taneyi yaptım totom çıkıyor bakarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?