3 çocuğuma isteyerek hamile kaldım. 30umda belkii 4. yu isterim diyordum biraz erken oldu sadece
Teşekkür ederim ❣
Hiç hoş bir tabir değil bu.Heee anladım tamam o zaman sen de kocası üstüne ceket firlatinca hamile kalan bacimlardansinSağlıkla büyüsünler
Topiğe 4. ye hamile gelince negonun aklına benim gelmemvasıflarımı çoğaltmam lazım
Kötü niyetle yazmadım. 2 yıl biz de uğraştık çocuk için. Varlığının da yokluğunun da imtihan olduğunu biliyorumHiç hoş bir tabir değil bu.
Senin kötü niyetle yazmadığına eminim ama cidden hoş değil.
Allah nasip edince oluyor kadının adamın hiç bir etkisi yok.
Çocuğun varlığıda imtihan yokluğuda imtihan.
Yasitmisiz27,ama siz çalışıyorsunuz galiba eminim zordur
Kötü niyetle yazmadım. 2 yıl biz de uğraştık çocuk için. Varlığının da yokluğunun da imtihan olduğunu biliyorum
Söylediklerine harfiyen katılıyorum . Benim de imtihanım bu diyorum. Bende kötü niyet hissetmediğim için bir şey demedim arkadaşımıza. Ama çok çocuğum olduğunu duyan direk yargılamaya başlıyor (korunma yontemi vs)Dedim ya sen mutlaka başka niyetle yazmadın biliyorum ama bu çok geçiyor forumda da çok var. Malesef en çok evlat için uğraşanlar yazıyor bunu.
Allah bağışlasın hepimizin yavrularını
Yok canım ne kibiri yaSöylediklerine harfiyen katılıyorum . Benim de imtihanım bu diyorum. Bende kötü niyet hissetmediğim için bir şey demedim arkadaşımıza. Ama çok çocuğum olduğunu duyan direk yargılamaya başlıyor (korunma yontemi vs)
Çocuklarımın olması bir marifet değil,veren de alan da bizi yaratan rabbimiz. Dogurganlik övünülecek birsey değil,benim veya bizim elimizde değil ki hiçbiri. Her zaman dua ediyorum,isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu,bana da evlatlarımı doğru,adaletli hayırlı yetiştirmeyi nasip etsin diye. Bir konuda tüplerimi başlatacağımı söylediğim için en çok sen dogurgansın vs diye linç yedim. Allah biliyor ya hiçbir zaman bu durumdan kibirlenmedim,bilmiyorlar ki bu da benim imtihanımRabbım sağlık versin evlatlarımıza,acılarını göstermesin
Bu hep yapılıyor bonus hep daha geçen gün bile gurbet ile ilgili en çok zorlandığım şey hasta oluyorum, bazen okula götürmek durumunda kalıyorum çocukları keşke aile bireylerimden birileri yakın olsaydı derken şükret sma’lı bebekler var karşılığını aldımYok canım ne kibiri yaThe ve bazı arkadaşları onlardan ayırarak söylüyorum ben burda neler okudum.
Biz evladı olmayanlara o kadar hassasken malesef onlar bizim nasılsa olmuş diye hiç hassas olmak durumunda bulunmuyorlar.
Hani kadın dayanışması?
Evladı olmayan hassas kırılgan peki ya olan taş mı?
Hatta birde dalga geçiyorlar
Alnlamak zor.
Sanırım bende hiç anlayamayacağım bu zihniyeti.Yok canım ne kibiri yaThe ve bazı arkadaşları onlardan ayırarak söylüyorum ben burda neler okudum.
Biz evladı olmayanlara o kadar hassasken malesef onlar bizim nasılsa olmuş diye hiç hassas olmak durumunda bulunmuyorlar.
Hani kadın dayanışması?
Evladı olmayan hassas kırılgan peki ya olan taş mı?
Hatta birde dalga geçiyorlar
Alnlamak zor.
Çok geçmiş olsun,bu sene kutu kutu antibiyotik içti benim çocuklar. Hala daha hastalar,iyice bagisiklikları düştü çocuklarımızınMerhaba kızlar, oğlan ateşlendi yine geceden uğraşıyoruz eşimde hastalandı kötü geçti bizim için. Oğlumla eşim uyudu ben bebekle uyudum gece eşim emekleyerek yanıma gelmiş ayaklarım çok ağrıyor diyordu basamıyor şiş gibi diyor, üzüldüm öyle görünce.Oğlanda uyuyamıyor ateşten şu ateşten bunaldım çocuk dr.una bi götürecez inş. sonuçlar iyi olur.
Sizinde mi 4 çocuğunuz varbi sevdim bi kanım kaynadı en sevdiğim 4 çocukluklar
Allah kolaylık versin,çalışan bir anne olduğumu hiç hayal edemiyorum zor olurdu bayaYasitmisizEvet memurum, gerçi şu an doğum iznindeyim bakalım
İyi çok şükür bende koşturuyorumİyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın. Evde durmuyoruz pek çocuklarla dışarı çıkıyoruz nete giremiyorum.
Yine ban yemişsin biber sürücem ağzınaHormonlar da tavan oyyy oyyy
Ne yaptın tatlıKahvaltı yaptım, topladım.
Kedilerin kumunu temizledim.
Ortalığı topladım.
Katlanan çamaşırları yerleştirdim.
Tuvaleti temizledim.
Yemegim var , tatlı yapıyorum
Yapacaklarım: ımmm hiçbir şey galibayalnızca robota evi süpürturum belki.
Bende görmedim, leylak çok seviyorum aşığım adetaTünaydınnnn:)
Beyaz leylak hiç görmedim ben neden
Allah şifa versin geçmiş olsun canımMerhaba kızlar, oğlan ateşlendi yine geceden uğraşıyoruz eşimde hastalandı kötü geçti bizim için. Oğlumla eşim uyudu ben bebekle uyudum gece eşim emekleyerek yanıma gelmiş ayaklarım çok ağrıyor diyordu basamıyor şiş gibi diyor, üzüldüm öyle görünce.Oğlanda uyuyamıyor ateşten şu ateşten bunaldım çocuk dr.una bi götürecez inş. sonuçlar iyi olur.
Hiç aklıma bile gelmediTopiğe 4. ye hamile gelince negonun aklına benim gelmemvasıflarımı çoğaltmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?